v_rusu Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Dorim sa promovam un site de anunturi noi si second hand de automobile din Romania. Inca este la inceput, chiar si unele module sunt in constructie dar sunt planuri mari de viitor, avand in vedere ca in Romania nu prea este un loc eficient si usor de utilizat pentru asa ceva. De la simple anunturi civile la parcuri auto. De la masini de epoca, masini preparate la masini de drumuri grele si de oras. Va asteptam. http://www.eautoworld.ro Edited October 29, 2008 by v_rusu Link to comment
Mengelaus Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 E dragut site-ul si se misca bine.Spor la treaba. Link to comment
Laurycã Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Oare când o sa vad si eu un site românesc de vanzari de masini unde sa ai multitudinea de filtre de ca pe mobile.de? Autovitul are un site de toata jena si câstiga o gramada de bani din el. Edited October 29, 2008 by Laurycã Link to comment
Cumnatu Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 O sa fie, o sa fie ( chiar mai multe filtre decat pe mobile ) Link to comment
EM!L Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Fain, totuşi din ce am observat eu, mai are mici probleme cu căutarea Link to comment
Salex Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Inceputul e foarte bun . Comparativ cu Autovit, AAA sau Weltauto, mie imi place mai mult Link to comment
andrew Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 La prima vedere, mi-a lipsit sortarea rezultatelor cautarii. Lucru destul de elementar. Mai ales ca toate rezultatele cautarii vin pe aceeasi pagina. Dar arata mai bine decat altele. Keep workin' >- Link to comment
Laurycã Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Si numele trebuie sa fie mai simplu, sa-l tina minte si sa-l poate scrie oricine vrea sa-si cumpere volgsvagîn, meleu,ics cinci. Edited October 29, 2008 by Laurycã Link to comment
v_rusu Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Buna seara, Va multumim pentru sugestii, dorim sa va anuntam ca site-ul este inca in constructie, cum spuneam, cu planuri mari de viitor. Dorim doar sa oferim un spatiu placut, usor de utilizat, cu toate facilitatile necesare, pentru o navigare placuta. Va multumim pentru sprijin, Echipa eAutoworld.ro Link to comment
Recommended Posts