VIPER Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 In sfarsit am gasit ce cautam. Adica niste huse auto cu suport lombar. Ma rog, nu sunt exact huse, se pun peste husele originale, dar pentru ce imi trebuie sunt ok, si nici nu arata tocmai rau. Acum stau chiar perfect la volan, spatele nu mai oboseste absolut deloc. Cred, insa, ca ar putea deranja pe cei ce nu au probleme cu coloana... materialul e foarte fain, are pori multi si nu transpiri deloc, mai vedem la vara... Pret = 400.000/bucata, din Selgros. Sunt produse de firma TopFit. Ar mai fi si alte culori (respectiv cu albastru, rosu si galben parca...). Link to comment
mcrusu Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 400 bucata pt un scaun sau tot setu?unde se gasesc de vanzare? Link to comment
iuzar Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Pret = 400.000/bucata, din Selgros. <{POST_SNAPBACK}> asa scrie...400.000 una bucata...setul?...habar n-am... Link to comment
tico_RS Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 care selgros? ca in berceni n-am vazut si caut de mult... Link to comment
VIPER Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 In Pantelimon, dar va spun cu durere ca erau ultimele 2. Sper sa mai aduca. Daca nu gasiti, caut maine dimineata mailul firmei, ca e scris pe cartonul cu poze si date care era in punga. Ma rog, dar ati inteles voi... Au si numere de telefon, si mail. Later edit: datele firmei (am dat deja mail la ei, sa vedem ce iese): Baolong Romania SRL, Calea Calarasi 173, Bl. 42, Sc. 4, Et. 4, Ap. 118, Sector 3, tel. 326.03.36. Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Am primit, in sfarsit, raspuns la mail. El arata cam asa: 这是邮件收条, 收件人: baolong@itcnet.ro <baolong@itcnet.ro> 原邮件主题: Huse scaun si alte accesorii 此收条表明收件人的电脑上曾显示过此邮件, 显示时间: 2005-02-05 17:18:53 Sper sa se vada exact ce am primit... Daca nu, pun o captura de ecran... Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Asa, si? Ce nu e clar? Link to comment
NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Pai mie mi se pare destul de clar! Aloo, ninja! Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 E chineză (era evident din nume, nu ? "Bao... Long" ), merge dacă ai instalat suport pentru aşa ceva pe calculator, ceea ce e puţin probabil (Kanji sau UTF-8, parcă :scarpin . Link to comment
VIPER Posted February 5, 2005 Author Share Posted February 5, 2005 Ca e chineza m-am prins si eu, mai ales ca pe "instructiunile" de la huse scrie clar si mare Made In China. Doar ca nu inteleg de ce mailul trimis in RO a fost redirectionat in China... O sa-i sun luni... Link to comment
VIPER Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Acum vin din Selgros Pantelimon, mai erau 6 bucati, pretul de 392.xxx lei. Link to comment
mike.b Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 (edited) Sunt confortabile...sau depinde de la pers la pers?? Nu stiu dar eu am mers cu un A3 din 2004 si avea reglaj lombar..si sincer nu prea imi placea cand mi se umfla spatarul la spate... maybe is just me Edited February 18, 2005 by mike.b Link to comment
Guest Mecmar Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Pantelimon, mai erau 6 bucati, pretul de 392.xxx lei. <{POST_SNAPBACK}> Pentru bancheta spate exista acest model, pentru ca eu ptr. fata am asa ceva? Link to comment
VIPER Posted February 18, 2005 Author Share Posted February 18, 2005 Sunt confortabile...sau depinde de la pers la pers?? Nu stiu dar eu am mers cu un A3 din 2004 si avea reglaj lombar..si sincer nu prea imi placea cand mi se umfla spatarul la spate... maybe is just me <{POST_SNAPBACK}> Mie mi se pare ciudat cum am condus pana acum fara ea!!! Pentru mine e ca aurul husa asta, avand probleme cu spatele... E ca perna aia ergonomica de am luat-o tot din Selgros, care si aia ma ajuta enorm la coloana... Pe soatza mea initial a deranjat-o un pic, dar acum zice ca e OK, s-a obisnuit si e OK. Pentru bancheta spate exista acest model, pentru ca eu ptr. fata am asa ceva? <{POST_SNAPBACK}> Ei, asta nu stiu... Poate reusesti tu sa dai de importator, io nu am primit decat mailul ala spaima de la ei... Link to comment
EXE Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 (edited) Ma intereseaza si pe mine niste huse pt cielo, in carrefour am vazut tot felul de modele dar nu stiu de care sa iau...stiti de care sa-mi iau (marime). Am mai vazut in carrefour dar si in metro niste huse din imitatie de piele la aprox 700 mii cu rosu, galben, albastru...sunt ok alea??? rezista??? Edited June 1, 2005 by adrian.sava Link to comment
BogdanG Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 http://www.baolong.cc/ este siteul firmei si am gasit chestii destul de interesante . Link to comment
VIPER Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Chiar cu pielea de supercalitate exista probleme, mai ales la caldura, d'apai cu imitatia, si inca ieftina... Parerea mea sincera: ia-ti huse Michael Schumacher (dar originale) si nu o sa regreti... Eu asa as face, dar le am deja pe cele din capatul topicului... Link to comment
BogdanG Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Daca ai AC ce conteaza daca e imitatie sau nu ideea este sa fie confortabile si sa reziste la jegul din RO Link to comment
VIPER Posted June 1, 2005 Author Share Posted June 1, 2005 Ai sa razi, nu e asa. Stiu asta de la oameni cu BMW 545 fabricatie 2004, care au superpiele, si inca cu gaurele de ventilatie... Tot nu se simt bine vara... Si la alte masini la fel... Nu e suficienta nici macar climatizarea, d'apai un AC amarat cum avem noi, si asta peste niste huse de imitatie... Cred ca te vei lipi de ele super urat... Link to comment
EXE Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Michael Schumacher sunt ok pe cielo? Marturisesc ca am vazut la un matiz, nu sunt mici pentru cielo? Cu alea de imitatie m-am lamurit. Link to comment
VIPER Posted June 2, 2005 Author Share Posted June 2, 2005 Eu am vazut huse Schumacher pe un Audi A4. Superbe, perfect asortate cu interiorul, si elegante in acelasi timp. Am vazut la vanzare la Radacini - Bosch, cel de dupa pasajul Marasesti cum vii dinspre Posta Vitan. Link to comment
dflorescu Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Michael Schumacher sunt ok pe cielo? Marturisesc ca am vazut la un matiz, nu sunt mici pentru cielo? Cu alea de imitatie m-am lamurit. <{POST_SNAPBACK}> Are un vecin de-al meu dintr-astea. Nu merg pe Cielo. in spate nu prea ajung, trebuie prinse cu niste capse sau cusute cu ceva, iar cele pt scaunele din fata nu au spate decat de-o palma ! imbraca numai partea unde te asezi, spatele scaunului e lasat gol. si cic-au costat si-o gramada de bani. ce-i drept, din fata arata super !!!! Link to comment
Rapiduletul Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Si eu am aceleasi huse ca si @Viper,diferenta fiind ca sunt pe rosu in loc de gris.Sunt supermultumit de ele, si eu ma intreb cum de am condus pana acum fara asa ceva.Sunt luate din Careffoure Orhideea si erau ultimele doua, de aceea am acceptat pe rosu.450.000 ROL/buc.Pentru bancheta spate nu am vazut pe nicaieri, nu stiu daca exista.Dar la cei cu bancheta spate fractionabila cred ca merg si astea. Link to comment
onioi Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 huse type r au si in orhidea am vrut si io sa iau ca am un cielo rosu si mai avea una singura si era 300 bucata dar se vad super frumos Link to comment
Recommended Posts