DiZZ3L Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 nu i-am schimbat prea multe la ea dar pe viitor vreau sa-i fac multe am pus pe ea : -pleoape faruri -capat de toba -dragon spate -casetofon kenwood, 4 boxe(2 portiere fatza si 2 spate) si un subwoofer facut de mine (nu e cn stie ce da merge) -am schimbat cam tot ce era de schimbat la motor > Vreau sa fac comanda de niste lampi spate cristal si faruri clare ..si incep sa ma ocup de interior Link to comment
andrei_xxl Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Scapa de râma de pe portbagaj, de aripioara de rechin, de dungulitele alea de pe usi si de O'Neill. Apoi daca vrei sa arate bine, scoate pleoapele alea si fa capota cu pleoapele "incorporate" Daca-i mai tragi niste jante si vopsesti barile in culoarea caroseriei you've just been pimped. Simplu si eficient Sa te poarte cu placere. Edited October 29, 2008 by andrei_xxl Link to comment
DiZZ3L Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 (edited) Pana o sa ii trag o vopsea noua o lasa asa ...Dragonu imi place nush de ce nu va place voua Si de unde pot lua eu o capota deia peste faruri Zici tu da greu de facut ...De cand caut un eleron.Daca stiti cumva vreun magazin prin apropiere ma anuntati si pe mine (Tulcea,Galati,Braila)..Incetu cu incetu o sa progresez si eu ..bani sa fie "> Edited October 29, 2008 by DiZZ3L Link to comment
banzay Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Eleron numai original sa pui Altceva calumea nu gasesti... parerea mea Edited October 29, 2008 by banzay Link to comment
Recommended Posts