Jump to content

30 Octombrie 2008

Recommended Posts

Luăm şi noi măsuri să nu se mai întâmple ca înainte, ce-a fost, când va fi şi organizăm o înfrăţire Daewoo, Chevrolet, Hyundai, Ford, Reno şi altele care mai este, la aceeaşi oră care mai a fost?

Sau bifăm o prezenţă la Polivalentă? :mrgreen:

Edited by EM!L

Damn... eram sigur ca vorbesti de Polivalenta din Craiova.

Il rugam pe Guru sa lanseze o invitatie la intalnire in emisiunea minunata pe care o guverneaza la radio.

Poate are mai multa audienta decat topicul asta. :P

"La naiba!"

Parca e un facut. Joi se aduna toate. Avusei o datorie morala sa montez un radiocas pe-un Matiz, pe urma program de cumparaturi pentru o iesire la munte sambata si duminica...

Apropo, eu voi fi pe Parang in weekend, prognoza e buna, nu va mai intereseaza Transalpina :) ) ?

Facem o jonctiune duminica la Obarsia Lotrului :P ?

Nu a lipsit mult sa facem jonctiunea...

Je a fost la Ranca, la intalnirea de 10 ani a promotiei jumatatii.

Peisaje superbe, trasee auto si perpedes incitante, locatie numai buna pentru o eventuala intalnire nationala pe la sfarsitul lui martie.

Dar nu m-as grabi sa recomand pensiunea unde am stat eu acum, bine amenajata dar cu un staff destul de dificil... propun sa organizam o recunoatere in zona, cand vreti voi. Timp e berechet.

Nici unde am fost eu nu e rau, sunt camere cam pentru cel putin 50 indivizi, toate la un loc, ceea-ce la Ranca greu gasesti.

Dezavantajul principal - drumul de acces e dificil cu masini "normale" (Matizul nu e in categorie :P ). Eu am urcat cu Lacetti si mi s-a oprit motorul intr-a-ntaia pe o panta mai abrupta, la 100m de vila =)) . Ca perioada optima de mers in grup, in martie e inca sezon, cam de la 1 aprilie incepe sa fie mai liber.

Chestia cu negocierea e valabila cam peste tot. Cu putina bunavointa se rezolva. Uite de exemplu la Bicaz, la inceput au zis ca restaurantul se inchide la 23, apoi au renuntat :D .

Ce mai zici Tiboasca, merge treaba?

Nu, pe Transalpina n-am sanse mari cu Lacetti. Vorbeam de baietii care vroiau sa mearga cu Matizul in weekendul de la inceputul lui octombrie si s-a amanat din cauze meteo.

Pe de alta parte, am urcat weekendul trecut de la Cabana Rusu la Motel Parang (undeva la cota 1600) pe un drum foarte asemanator cu Transalpina si s-a descurcat binisor Lacetti, dar e vorba de doar 3,5Km in conditii de uscat. Aproape de destinatie e o panta cam abrupta si fiind incarcat 4 persoane si bagaje n-a mai putut sa traga saraca si s-a oprit motorul. Temperatura la antigel nu a sarit din locul unde sta acul de obicei, dar n-a mai avut vlaga (aerul tare de munte :D ).

In general fac offroad destul de des in concediu (vara asta am fost prin Apuseni), n-o menajez, dar stiu bine si limitele masinii.

Numai bine, poate ne mai vedem in weekend daca nu poti sa mai treci joia.

Pe 17 septembrie mi-am rupt piciorul,fractura dubla deschisa,de abia ieri m-am putut ridica din pat

asa ca la intalniri nu o sa pot ajunge prea curand.

Drumul la Ranca il cunosc de mult ,am si lucrat ca sofer in armata acolo detasat iarna.

Eram singurii care urcam acolo iarna acum 15 ani!Nu se asfaltase inca.

Oricum,drumuri bune va doresc la toti si tinem legatura!

Atata timp cat are nume si e pe harta e road, bun sau rau, dupa aprecierea libera si subiectiva a fiecaruia. Off-road e acolo unde nu e drum sau cel mult incepe sa se cunoasca faptul ca a mai trecut vreun vehicul pe acolo. Nu e obligatoriu sa necesite 4X4. Pe de alta parte, exista si drumuri pe care eu le-as califica ok in conditii normale care devin impracticabile chiar si pentru Hummer in conditii meteo deosebite.

Diferenta majora intre road si off-road este la orientare. Una e sa urmezi drumul, mai pe stanga, mai pe dreapta, sau chiar sa te abati putin ca sa eviti o portiune super naspa, si alta e sa mergi pe unde te taie capul, cu harta intr-o mana si busola in cealalta (mainile copilotului, desigur, ca driverul le are mult prea ocupate).

si eu am fost plecat vineri la ranca la un gratar si apoi pe cheile sohodorului

si la intoarcere sa fie meniul complet am reusit performanta sa sparg cutia de viteze

Deh, low-rider plus off-road de obicei da acest rezultat.

Bine ca in ecuatia asta nu conteaza culoarea, ca cine stie ce mai spargeai... zidul sonic, poate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...