Dorian19 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Am un lacetti sedan ,cas blaupunkt si 4 dif .vreau sa-mi montez tweetere in usi ca am vazut ca au locuri speciale pt asa ceva.si vine si intrebarea: ce tweeter se potriveste in locasul respectiv de 20 mm sau 25 mm? se da greu jos panoul de la usa? oare pierd garantia de la masina daca-mi pun eu tweeterele? o zi buna va doresc! Link to comment
luisspeed Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 In usile fata ai deja! numai pe spate trebuie. Si...se dau cam greu jos fetele de la usi Garantia o pierzi...daca vor ei..La mine nici nu s-au legat de statie si subwoofer si nici de alte modificari... Link to comment
Dorian19 Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 (edited) ... pai chestia e ca eu nu am inalte in masina(tweetere) in nici o usa numa 4 difuri JBL si un cd-player blaupunkt.se aude foarte infundat chiar daca e dat din cas inaltele la maxim.da azi am fost la un magazin si mi-am cumparat 4 tweetere pret 80 ron 2 seturi.o sa incerc acu in weekend la se montez fara a strica ceva la usa.mc frumos de raspuns.o zi buna va doresc Edited October 31, 2008 by tolin Inceteaza citarea inutila a mesajului anterior si scrierea plata fara majuscule acolo unde sunt obligatorii Link to comment
Recommended Posts