Jump to content

Cumpar Buburuz

dorucioby

Recommended Posts

Matiz E din 2007

-culoare Alb

-mp3,boxe

-40000 kkm

Masina este in leasing,mai sunt de achitat 15 rate a cate 150 euro,cu totul inclus.

-masina arata normal si functioneaza perfect

-reviziile sunt la zi

Pretul este 3000 euro plus ratele ramase.

Tico SX (fara AC), 1999, totul nou, foarte bine intretinut, revizii facute la timp, carte de service, cotiera, Bi-Xenon H4 moving coil, 4*cauciucuri noi, 129.800Km (are deja revizia de 130.000 Km facuta in week-end-ul ce a trecut), numai piese de origine, etc. Pret 2300E negociabil usor. Prea mult suflet, timp si pasiune am investit sa o vand cu mai putin. Masina poate fi vizualizata in Daewoo Tico SX 1999.

Pentru mai multe lamuriri, intrebari, poze mai in detaliu sau orice altceva, astept PM sau aici mesaj si voi raspunde imediat. Multumesc anticipat!

Sau un nou pret la mine!

3000 de euro FIX pt matiz din 2004 , cu jante, cd player, inchidere centralizata, alarma, foarte ingrijita!

Aa...si cu 33.000 km! :)

Edited by LollyPop

Masinuta mea nu poseda jante (e mai sigur pe drumurile noastre - asa am considerat eu), dar se vinde exact dupa cum se observa in topicul atasat in mesajul de mai sus, adica cu tot ce are pe ea (folosind o exprimare pur romaneasca :P ) Pret 2200E (considerand benzina pana la Bucuresti si actele in totalitate suportate de mine)

Edited by DarkDogg
  • 2 weeks later...

Se vinde Tico SX Korea din 1996, in stare de functionare. Ca si dotari: A/C, MP3, alarma, cauciucuri vara/iarna. pret 1799 euro, usor discutabil. 0763599899

• 2 weeks later...
  • 7 months later...