martiz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Se gasesc chestiile astea? Nici nu stiu cum sa le zic, capace, suruburi, doape...? Link to comment
Mircea Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Se gasesc greu. Incearca pe la tapiterii auto sau la autodaewoo.ro (eu de la ei am luat ultima oara, acum vreo 3 ani). Link to comment
m.marcel Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 eu am gasit asa ceva la magazinul woo de pe serban voda...vis-a-vis de A.G.E.R. service Link to comment
CatalinC Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 sau king campione cauta pe googu adrsa Link to comment
niki Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 magazinele acsa.ro au 2 reprezentante in bucuresti Link to comment
valiman Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Eu am gasit maruntisuri din astea, anul trecut la magazinul Daewoo de pe bucla Drumul Taberei (langa american beer house). Link to comment
edpbr Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Se gasesc in targul vitan la preturi mici. Link to comment
martiz Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Am fost azi la Gara de Nord si nu aveau. Daca am timp, poate trec maine prin Vitan. Link to comment
CARABUSU Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Se numesc clipsuri si se gasesc cam la 1 leu bucata,la noi in Piatra cam asa le dau,bun,depinde si de marimi dar ar trebui sa se gaseasca la magazinele cu piese auto pt daewoo Link to comment
cris06 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Le gasesti si pe autodaewoo la dl Nicu Barbu (Iasi). Sau la dezmembrari Link to comment
blackhowk Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 salutare, cum se numeste ce lipseste din imaginea asta? seamana cu un guleras de pe langa tija de blocaj usa pe interior la matiz. unde-l gasesc? multumesc. Link to comment
Yaz Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Iti lipseste rama care se gaseste si separat. Si eu am pierdut una si am gasit la reprezenta din Galati absolut tot, dopuri, clipsuri, etc. Se gasesc dar le aduc foarte greu. Incearca pe la dezmembrari, la magazine in general am inteles ca maruntisuri din astea se gasesc greu. Link to comment
Yaz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Dragi colegi, am si eu nevoie de maruntisurile acestea care nu le gasesc nicaieri, poate cineva face o fapta buna si poate sa mi le bage intr-un plic sa mi le trimita. Este vorba de cele 2 tije care sustin sfoara de la polita de la portbagaj si niste clipsuri de plastic care sustin suportii de boxe pe spate. Suport eu costurile si berea normal. Atasat poze...multumesc. Link to comment
Carabusu junior Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ai nevoie urgent de ele? Eu cred ca am sa trec luni pe la magazinul de la noi ca mai am de luat niste chedere pt Tico si am sa intreb daca au si clipsurile de care ai nevoie,daca au iti iau. Ar fi super daca ai putea pune o poza cu clipsurile care tin suportii la boxe,chiar daca is rupti,ca sa-mi fac o idee. Link to comment
martiz Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Le-am gasit in targul de la Vitan 3 Ron, 2 Ron respectiv 0,5 Ron Mi-am bagat ... in ele de clipsuri! Faza ca primele 2 modele le-am gasit la un singur tip si automat el "facea piata", iar cele din urma se gasesc mai peste tot. Link to comment
andrew Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Yaz said: Dragi colegi, am si eu nevoie de maruntisurile acestea care nu le gasesc nicaieri, poate cineva face o fapta buna si poate sa mi le bage intr-un plic sa mi le trimita. Este vorba de cele 2 tije care sustin sfoara de la polita de la portbagaj si niste clipsuri de plastic care sustin suportii de boxe pe spate. Si mie mi s-a rupt o prostie din aia si as avea nevoie. Daca stie cineva un magazin in Constanta unde gasesc nimicuri de genul asta, informatia ar fi binevenita. De asemenea as mai avea nevoie de chestiile de plastic care fixeaza plasticul ala negru de la usile din spate, din interior. Habar n-am cum se numesc. Nu stiu cum a reusit sa se rupa una, si acum merg cu tabla goala in zona aia. Link to comment
Yaz Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Carabusu junior said: Ai nevoie urgent de ele?Eu cred ca am sa trec luni pe la magazinul de la noi ca mai am de luat niste chedere pt Tico si am sa intreb daca au si clipsurile de care ai nevoie,daca au iti iau. Ar fi super daca ai putea pune o poza cu clipsurile care tin suportii la boxe,chiar daca is rupti,ca sa-mi fac o idee. Nu arde dar stau fara ele de ceva timp. In dopurile alea de la suportul de boxe intra suruburi nu clipsuri. Suruburile le am dar fara patratelele alea nu pot sa le prind pentru ca suruburile intra in ele ca sa le sustina. Link to comment
Carabusu junior Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Aha,am inteles Link to comment
Bogdan_80 Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Am gasit in targ la vitan la magazinul daewoo capacele care mascheaza suruburile de la grila pe care sunt montate stropitoarele (mi-au furat unul), pret 2 RON/bucata. Link to comment
NFS Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Nu neaparat furat. Alea mai zboara si la spalatorie. Link to comment
niki Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) Acum ceva timp(poate 1 an) a fost o postare cu montarea unor protectii din plastic sub aripa spate matiz. Am tot incercat da nu gasesc postul.Rog daca il gaseste cineva sa posteze linkul. Parca avea si detalii privind pretul si unde se poate gasi. Pe net am gasit o poza cu plasticul respectiv Edited March 5, 2010 by niki Link to comment
Recommended Posts