sorin_frumuseanu Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Salutare Brasoveni Cu cativa am mai vb la tel. Ca idee joi, 6 noiembrie, ora 19, in parcare real. Tema de discutii: magazine anvelope iarna in Brasov si daca mai e timp, poate imi arata cineva cum se monteaza lanturile pe cauciucele de vara daca ma surinde criza de zapada. Sanatate Link to comment
extazy Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Deci se deschida lista de inscrieri: @ sorin_frumusean @ puchi @ extazy si asteptam urmatorii ! Link to comment
elprypas Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 @ sorin_frumusean @ puchi @ extazy @ elprypas Link to comment
EM!L Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Dacă făceaţi întâlnirea în weekend, era posibil să vă "încurc" şi eu! "> Link to comment
puchi Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 In weekend se chefuieste colegul . Te asteptam oricand . Hai Brasoveni ,sa nu-l dezamagim pe colegul Sorinel. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Plin de stima si mandrie pt colegii Brasoveni Bonus: Razvan e un ghid excelent si cred ca acum ma descurc mai bine in Brasov dupa vreo 2 ore de invarteala pe toate strazile si stradutele strategice pt un nou venit in oras. Multam fain baieti "> ps: Dupa intalnire, s-a luat legatura telefonic si cu Romulus, de la Intâlniri Târgu Mureş ca sa-i comunic ca nu am facut muresul de ras Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 La mine e joi Vine cineva in seara asta? Maine seara iar plec sa descopar minunatele imprejurimi ale Brasovului. Ora 7 e ok? Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 Poze de la intalnirea gigantilor din 13 noiembrie. Doar eu si extazy, dar cu masini cu suflet mare Scuze pt calitate. Ultima fotografie este offtopic, o promisiune facuta comunitatii rome: le-am promis ca le pun pozele pe net si domniile sale spuneau ca se pricep si o vor gasi. Poate vor ajunge si pe aici. Link to comment
extazy Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Salut , ce ziceti de o intalnire maine la ora 19 in parcare la REAL ??? Mai stam de vorba, bem o cafea si facem niste poze! Link to comment
sorin_frumuseanu Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 99,99% pentru. Mai vine cineva? Link to comment
puchi Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Pai daca tot m-ai trezit,hop si eu . Elprypas,sorinel,si subsemnatul .La un suc. Link to comment
elprypas Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 si pana la urma au incaput toate 3 in poza ) Link to comment
Recommended Posts