NFS Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 'neatza ... acu' am aflat si eu ca am tras picioru'n prag cand m-am lasat de sate Huh? A aparut vre-un joc nou > The West? ki ki ki, vorba unui clasic... Link to comment
george03 Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Nieee ... m-am lasat de chestii d-astea care dureaza mult M-a specializez pe Sudoku ... dureaza putin si nu tre' sa las "sitter" in caz ca plec de acasa Edited December 2, 2008 by george03 Link to comment
NFS Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Cred ca mananca cel putin de 10 ori mai putin timp decat triburile. Si nu se supara nimeni daca nu intri. Link to comment
NFS Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Noi jucam pe 1 si 2. Noi adica eu, Ileana, Naylui, Draco... si-or mai fi si-altii, da' stau pititzi. L1 a fost asa, ca sa vedem si noi cum e pe acolo... dar am zis ca ne concentram pe L2. Dar inca intram regulat si pe l1. Link to comment
EM!L Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Mai joc şi eu, din când în când, da' pe L5 Link to comment
NFS Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 L5 .net presupun. Nu de alta, dar la noi abia s-a deschis lumea 2. Link to comment
EM!L Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Dap Îmi fac acu' cont pe the west punct ro. Link to comment
NFS Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Neatza Daewooclub, wherever you are! Link to comment
ileana Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 O dimineata fara ceata! Ghita. Link to comment
Tommy Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Cata vreme inca mai vrei ceva.. e inca bine Neata Link to comment
laurentziu83 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Neata ! Ma lupt cu niste scotieni zgarciti care nu vor aia si ailalta. Link to comment
KumKum Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Vreau acasa! Neata! Vreau la Bicaz... Link to comment
Wolfman Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Buna dimineata! Se apropie week-end-ul! Link to comment
boggy-arsenal Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 dupa o lunga absenta va salut si eu din nou Buna dimineatza Link to comment
vladawd Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Azi dau eu trezirea Nu m-am jucat triburile, nu stiu cu ce se mananca, dar eu sunt innebunit dupa asta : http://vladawd.labrute.fr/ Trebuie sa-ti faci un animalutz, pe care o sa-l pui sa se bata cu altii si pe masura ce castigi meciuri iei puncte, iti creste puterea etc. Ce mi se pare "interesant" este faptul ca...nu controlezi cu nimic ce face ala cand se bate. Adica ii dai...FIGHT si nu faci altceva decat sa te uiti la meciul care dureaza undeva pe la 20 secunde. Timp nu-ti mananca mult, in fiecare zi (afara de prima zi cand ai 6 meciuri) ai 3 batai. Initial cand mi-a zis un prieten de el am zis ca e nebun, dar acum m-a prins si mi se pare chiar funny. Link to comment
Recommended Posts