zeneseu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ai tai se pare ca-s ocupati cu altceva din moment ce "respiri greu" Mai e cazul sa intreb cu ce? ) Link to comment
sebian Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Pai am zis in primul mesaj de azi cu ce sunt ocupati neuronii mei Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Doar de azi? Credeam ca e mai veche treaba. Link to comment
zeneseu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 (edited) Pai normal, trebuie sa-ti folosesti toate resursele sa-ti tii stindardul ridicat. In plus te mai si lauzi p'acilea cu el... Vezi sa nu te sufoci cumva Edited December 5, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Si eu care credeam ca pentru a-si tine stindardul ridicat e nevoie de prestidigitatie. Link to comment
sebian Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Doar de azi? Credeam ca e mai veche treaba. Vezi ca esti cam pe campii azi, nu prea le nimeresti Pai normal, trebuie sa-ti folsesti toate resursele sa-ti tii stindardul ridicat. In plus te mai si lauzi p'acilea cu el... Vezi sa nu te sufoci cumva deh, batranetea, bat-o vina Si eu care credeam ca pentru a-si tine stindardul ridicat e nevoie de prestidigitatie. fiecare cu metodele lui > ...in cazul de fata metoda ta nu se potriveste cu a mea Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Nu e metoda mea, dar logic si inginereste ma gandeam ca aia ar fi singura metoda... Oricum, tu de unde stii? Cred ca nu ti-ai mai vazut drapelul de ani de zile. Link to comment
zeneseu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 .... Cred ca nu ti-ai mai vazut drapelul de ani de zile. Domnu', tu de oglinzi ai auzit? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Imi cer scuze. Nu m-am gandit. Ar fi totusi nevoie de mai multe oglinzi, ca sa bata dupa colt. Link to comment
zeneseu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Ar trebui sa te gandesti domn' injiner. Nu se stie cand vei avea nevoie si tu Link to comment
sebian Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Nu e metoda mea, dar logic si inginereste ma gandeam ca aia ar fi singura metoda... Oricum, tu de unde stii? Cred ca nu ti-ai mai vazut drapelul de ani de zile. Imi cer scuze. Nu m-am gandit. Ar fi totusi nevoie de mai multe oglinzi, ca sa bata dupa colt. Multumesc de apreciere Nu ajunge chiar dupa colt dar cu putin efort reusesc sa-i vad capatul Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Bai, si eu vroiam sa ii propun Zenseului sa ne oprim. Ma gandeam ca te ustura. Nu meriti, bre. Link to comment
sebian Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Bre, tu erai ala cu usturatul, ai uitat? Link to comment
zeneseu Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Bai, si eu vroiam sa ii propun Zenseului sa ne oprim. Ma gandeam ca te ustura. Nu meriti, bre. De usturat e mai greu avand in vedere ca are crema. Eu m-am oprit. Deja neuronul liber nu mai face fata. Link to comment
autom Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 (edited) Buna dimineataaaa!! La multi ani pentru Mos Nicol'!! Edited December 6, 2008 by autom Link to comment
ileana Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Buna dimineata baietei si fetite! ati fost cuminti? V-a adus moshu' ceva in cizme? Link to comment
soldoveanul Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Neata! Eu am fost obraznic... ("> Link to comment
m.marcel Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 'neatza..care mos? caree cizme? mamaaaaaaaaa nu a venit mosuuu la mineeee??? weeeeeeeeeee Link to comment
Tommy Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Deci la toata lumea criza? Mosu a venit doar cu aspirina si alea alea? sebian.. Cred ca nu ti-ai mai vazut drapelul de ani de zile. lasa-l domle, ca s-a inventat oglinda Link to comment
laurentziu83 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Eu stiam ca pe mosu' l-au impuscat acu 19 ani, deci... Link to comment
naylui Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Ala era alt mos, asta e in recesiune... Link to comment
zeneseu Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 lasa-l domle, ca s-a inventat oglinda Deja a fost informat de asta Link to comment
Recommended Posts