EM!L Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Buuunăăă diiimiiiii! Brrrrrr, a venit iarna si frigu', nu mai canta cucurigu' Bre, asta se întâmplă la Bucureşti. Şi prenumele responsabilului e Dorin Link to comment
NFS Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Brrrrrr, a venit iarna si frigu', nu mai canta cucurigu'Neatzaaa! Ce buna e cafeaua calda Eh acu si tu... hai, nu mai da din casa! )"> Eu m-am lasat de cafea de cateva luni asa ca nu va spun decat buna dimineata! Sunt OffTopic? De cafea te-ai lasat, de tigari te-ai lasat... mai departe nici nu vreau sa ma gandesc... O buna dimineata tutulol! Link to comment
Wolfman Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Cafeaua ramasese un obicei de pe vremea fumatului, ajunsesem sa dau peste cap o ceasca de cafea in usa bucatariei inainte de a pleca la servici, fara ca efectiv sa simt nevoia de cofeina, doar din obisnuinta... Link to comment
Salex Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Neata ! De fumat nu m-am lasat ... pen'ca nu am fumat niciodata . Insa cafeaua obligatoriu trebuie savurata, altfel mai bine lipsa Link to comment
dadu1976 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Buna dimineata la toata lumea. E bine ca voi va savurati cafeaua la servici pe frigul asta am apucat si eu 2 guri dar trebuie sa plec la Tribunal cu 2 dosare pe frigul asta. Link to comment
VFX Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 'neata...ma duc sa-mi iau cafeaua de la facut... Link to comment
RaZoR-07 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Brrrrrr, a venit iarna si frigu', nu mai canta cucurigu'Neatzaaa! Ce buna e cafeaua calda Neatzapranzu' Niste bocanci, ceva?... Link to comment
zeneseu Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Merci-merci, dar sunt cu masina In plus sunt pregatiti deja Link to comment
laurentziu83 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Cafeaua ramasese un obicei de pe vremea fumatului, ajunsesem sa dau peste cap o ceasca de cafea in usa bucatariei inainte de a pleca la servici, fara ca efectiv sa simt nevoia de cofeina, doar din obisnuinta... Eu d-aia nici nu beau cafea, ca nu-i simt nevoia, dar nu refuz niciodata una. Link to comment
zeneseu Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Neataaa! Si pofta mare la cafeluta. Link to comment
ileana Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Buna dimineata! E joi! Link to comment
Tommy Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Buna cafeaua, dar am ramas fara tigari.. asa ca dimineata asta.. bem cafeaua cu altceva Link to comment
boggy-arsenal Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Buna dimineatza Link to comment
Satori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ce dracu e asa bun la dimineata nu o sa inteleg niciodata... Link to comment
zeneseu Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Buna cafeaua, dar am ramas fara tigari.. asa ca dimineata asta.. bem cafeaua cu altceva Tu bei cafeaua cu tigara?!?!? Eu o beau cu gura...in fine, fiecare cu ce poate Ce dracu e asa bun la dimineata nu o sa inteleg niciodata... E buna pentru ca vine. Daca n-ar mai veni...nu cred ca ar mai fi asa buna Edited November 13, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
Satori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Aham... Deci "veni-ti-ar dimineata" e o urare de bine. Link to comment
Wolfman Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 O zi ...verde sa aveti! Link to comment
andreib Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Am descoperit si viciul tau: esti jucator la bursa ) . Link to comment
Recommended Posts