danutza Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Neataa!!Mi-am revenit dupa 1 mai.Azi ma duc iar la gratarel si berica(ce bine ca are si sotia permis ). Acum merg sa-i duc o cafeluta la patic ,altfel risc sa nu vrea sa conduca azi. Link to comment
Salex Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Hei, neata. Ati inceput sa va treziti Si eu am planuri de gratar + munca in aer liber. Sa speram ca vremea va tine cu noi. Ieri anuntasera super ploi dar a fost o zi de primavara perfecta. Link to comment
KumKum Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Neata! La noi e nasol. e cam frig si nu e soare de nici o culoare, ieri a si plouat putin...de ajuns cat sa ne goneasca pe la casele noastre. Link to comment
Laurycã Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 'Neata! Greu sa te trezeste dupa 3 zile libere si cu bautura in cap! Link to comment
Leutzu Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Aoleuuu...cine-o mai bea... De dimineata numai ceaiuri beau si tot aeroport ma simt. Link to comment
Salex Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Va dau si eu binete, insa nu va tin compania la cafeluta. M-a palit o jigodie de gripa de tremura carnea pe mine. Asa ca ... ceaiuri vreo citeva zile ("> Link to comment
darky Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Neata tuturor @salex - sa nu fie gripa porcina ca tot e la moda ) multa sanatate Link to comment
KumKum Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Neata! @Salex ai grija...hai multa sanatate. Link to comment
danutza Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Neata!Cred ca o sa vina ploaia la Cluj.Ar fi bine ca nu a plouat de mult. Link to comment
Julius Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Buna dimineata! Atentie, ca am vazut echipaje de politie in multe intersectii. Agata in special pe cei care depasesc pe linia de tramvai. Dar cred ca nu e cazul nostru. Link to comment
Ami Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 'Neata! Julius said: Agata in special pe cei care depasesc pe linia de tramvai. Dar cred ca nu e cazul nostru. Nuuuuuu, in nici un caz! Link to comment
Recommended Posts