Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Hey, chiulangiilor!

Io am lipsit motivat, da' voi?!

Ia spuneti, mai exista careva in clubu' nostru dispus sa ne vada, in alceasi loc, si la aceiasi ora (18.00)? Cu sau fara buburuze... :)

Salutari la toata LUMEA !!!!!

UNde se mai tine intalnirea asta ??? Ca eu unu ma tot chinui sa ajung si eu (un mandru posesor de Espero lovit in spate de un motociclist)la intalnirea cu ceilalti impatimiti Daewoo.

Astept un semn de la voi !!!

Sa aveti o zi buna .

Da domne si iata ca ne intalniram de ne sfatuiram cum si ce fel se agata pitipoanca :P Dupa ce maestrul Didi ne-a tras teapa si ne-a dus la o masa cat mai indepartata, ne-am tot uitat noi asa piezis(noi fiind: Inger, Banzay, subsemnatu, Immo, si yannlepantrec) dupa niste unele de infulecau de zor cartofi prajiti cu ceafa de porc, dar am ramas cu privitul...

Cand s-a lamurit Didi cum sta treaba, masa care ne-ar fi avantajat pe noi se ocupase si a dat-o cotita ca asa ne putem uita la fotbal... Farul cu Pandurii parca! Foooooarte interesant =))

Au mai semnat condica de prezenta si Cristina dar si fericitul tatic, M Cojo :)

Vorbele au fost multe si diverse, culmea fara prea mult fotbal si fara politica! Pentru detalii trebuie sa participati :D

Io imi muscam buzele , parca... =)) Daca nu ma anunti si pe mine ..."baaaaa pozaaa " =)) Una peste alta, mi-a placut intalnirea, a fost presarata de buna-dispozitie si membrii sunt de nota 10 ...la puterea 10 !!! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...