Immortal Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Hey, chiulangiilor! Io am lipsit motivat, da' voi?! Ia spuneti, mai exista careva in clubu' nostru dispus sa ne vada, in alceasi loc, si la aceiasi ora (18.00)? Cu sau fara buburuze... Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Pe frigu asta, fara buburuze? Io unu ma prezint. Obligatoriu cu buburuza Link to comment
alin.giga Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Salutari la toata LUMEA !!!!! UNde se mai tine intalnirea asta ??? Ca eu unu ma tot chinui sa ajung si eu (un mandru posesor de Espero lovit in spate de un motociclist)la intalnirea cu ceilalti impatimiti Daewoo. Astept un semn de la voi !!! Sa aveti o zi buna . Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Sambata, ora 18 fix si un pic, in parcarea din fata de la Crazy/ Cafe d'Art. Te asteptam. Link to comment
mike.omega Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Cred ca ma prezint si eu @Andrew: luni seara, la intersecita cu Ion Ratiu era unu care claxona la tine, nu eram eu! Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Nu te-am auzit, poate ma opream sa te trag de urechi ca n-ai mai trecut de ceva vreme pe la meeting-uri. Link to comment
Immortal Posted November 12, 2008 Author Share Posted November 12, 2008 Pe frigu asta, fara buburuze? E unii care nu mai are, bey. Pasaricile astea, mama lor... Link to comment
mike.omega Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Pai si daca e unii care nu mai are, bey, nu doresti a fi plimbat? PS: de ce unii nu mai are? unii au reusit sa vanda fieru negru? Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Nop, se referea la unii care s-a dat de-a dura pe sosele populate de motociclisti. Link to comment
mike.omega Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Ah, pardon! Credeam ca e vorba de unii care s-au dat de-a dura pe sosele populate de santuri Dar sa lasam gluma Daca exista doritori, ii pot lua cu mine in vapor dar in principiu ne auzim la tembelefon dupa orele 17:00 Link to comment
ing3r Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Sper sa ajung si eu Poate mai vrea si banzay Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Aha.. carevasazica daca deschid eu topic nu vine nimeni, daca deschide Immortalu' veniti toti. se face domnilor... Link to comment
Immortal Posted November 12, 2008 Author Share Posted November 12, 2008 (edited) Dar sa lasam gluma Gluma? Where at?! LE: @andrew, se face, mestere, li s'o uscat oamenilor gatlejurile... Edited November 12, 2008 by Immortal Link to comment
paul_marines Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Hey, chiulangiilor!Io am lipsit motivat, da' voi?! As fi vrut sa nu lipsesc , dar se pare ca nu voi avea viza de revenire pana duminica ("> . Asa ca cel mult saptamana viitoare as putea sa ma alatur. Link to comment
yorgosgy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 amai aveti loc si de un nou membru in clubul vostru ? [proaspat posesor al unui espero lovit de un politai(masina nu eu)].as veni si eu daca ma lasa fi-miu Link to comment
yorgosgy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 mersi.deci azi la ora 18 in parcarea de la crazy?am impresia k pe immortal il cunosc.oricum sper sa ajung "> Link to comment
ing3r Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Eu nu stiu sigur daca ajung...sau daca vin , vin doar in trecere 15 min Link to comment
mike.omega Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Da domne si iata ca ne intalniram de ne sfatuiram cum si ce fel se agata pitipoanca Dupa ce maestrul Didi ne-a tras teapa si ne-a dus la o masa cat mai indepartata, ne-am tot uitat noi asa piezis(noi fiind: Inger, Banzay, subsemnatu, Immo, si yannlepantrec) dupa niste unele de infulecau de zor cartofi prajiti cu ceafa de porc, dar am ramas cu privitul... Cand s-a lamurit Didi cum sta treaba, masa care ne-ar fi avantajat pe noi se ocupase si a dat-o cotita ca asa ne putem uita la fotbal... Farul cu Pandurii parca! Foooooarte interesant Au mai semnat condica de prezenta si Cristina dar si fericitul tatic, M Cojo Vorbele au fost multe si diverse, culmea fara prea mult fotbal si fara politica! Pentru detalii trebuie sa participati Link to comment
yannlepantrec Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Iaca si niste poze Link to comment
banzay Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 M-ati prins cu capu' sucit cine stie ce o zice lumea ia uite-l si pe sucitu' asta Mi-a facut placere sa petrec o ora si un pic in compania Dvs.! Link to comment
ing3r Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Io imi muscam buzele , parca... Daca nu ma anunti si pe mine ..."baaaaa pozaaa " Una peste alta, mi-a placut intalnirea, a fost presarata de buna-dispozitie si membrii sunt de nota 10 ...la puterea 10 !!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Cine e tzeposul ala? Link to comment
mike.omega Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Ala care enerveaza oamenii Link to comment
Recommended Posts