raskala Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Am primit un SMS de la cineva iar la expeditor in locul numarului de telefon scria un nume(probabil porecla respectivului). Cum se face asta? Link to comment
Cumnatu Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Nu dar astazi am primit spam pe telefonul FIX. Zic : alo Zice : acesta este un mesaj inregistrat din partea Doamnei nu stiu cum, bla bla bla, ceva de campanie electorala. M-a bufnit rasu si am inchis crucindu-ma ! Link to comment
ing3r Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Stiam ca se poate trimite sms cu anonim doar de pe Orange! Era ceva de genul cum e cand suni cu nr anonim (#31#), numai ca nu mai stiu combinatia de nr si cifre (ceva cu r si 4). Poate stie careva mai mult? Link to comment
tudor2402popescu Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Pe orange era *ri# inainte de mesaj (nu in numar !!!!!). Fara pauza intre prefix si mesaj. Se adauga *ri# inainte de a incepe textul, si apoi scriai . Daca lasi pauza s-ar putea sa te depisteze. Nu stiu daca mai e acuma asa. Porecla...nu cumva cu PORECLA il aveai trecut in memoria telefonului? Era SMS sau MMS? Link to comment
ing3r Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Da ai dreptate! Se scrie aia inainte de sms , nu in numar! Asta am omis Link to comment
andrew Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Am primit odata apel de la un nr de genul 1111111. Venea de pe skype. O fi v'un serviciu de genul asta si pentru sms. Link to comment
Satori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Nu dar astazi am primit spam pe telefonul FIX.Zic : alo Zice : acesta este un mesaj inregistrat din partea Doamnei nu stiu cum, bla bla bla, ceva de campanie electorala. M-a bufnit rasu si am inchis crucindu-ma ! Este interzisa apelarea de catre un robot in Romania. Link to comment
azzureus Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 *ri# nu mai functioneaza de mult. Stiu ca fosta prietena mi-a trimis mai demult un mesaj "neplacut" care s-ar fi vrut sa fie ascuns, dar a aparut *ri# la inceputul sms-ului (deci l-a luat ca text). Dupa aceea am incercat si eu sa-mi trimit mesaj ascuns de pe un telefon pe altul, si nu a functionat nici la mine. Link to comment
ing3r Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Pai eu stiam ca functioneaza doar de pe Orange sa trimiti sms anonim. Link to comment
azzureus Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ideea e ca nu mai functioneaza de mult nici de pe Orange (eu numai de pe Orange am incercat). Link to comment
Satori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Asa-i, nu mai functioneaza. Link to comment
raskala Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Uitati cum sta treaba, dupa mesaj imi apare: Expeditor: (lipsa nume) fanesticla Receptionat: 16:38:36 11/11/2008 La celelalte mesaje apare asa: Expeditor: (lipsa nume)-in caz ca nu il am salvat 07xxxxxxxxx Receptionat: 16:38:36 11/11/2008 Link to comment
Satori Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 La centru de mesaje scrise ce apare? Link to comment
rm.popa Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Este interzisa apelarea de catre un robot in Romania. Un temei legal, ceva? Am primit un SMS de la cineva iar la expeditor in locul numarului de telefon scria un nume(probabil porecla respectivului). Cum se face asta? Cel mai simplu se face prin expediarea SMS-ului de pe un site specializat în aşa ceva. "fanesticla" este probabil user-name-ul cu care respectivul s-a logat la acel site. De regulă, astfel de mesaje sunt însoţite şi de un material "publicitar" în coadă (reclamă fie chiar la site, fie la altceva). Uite aici un astfel de site. Link to comment
vladawd Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Acum cativa ani faceam pacaleli de 1 aprilie de pe un site de genul asta. Ca sa te inregistrezi, iti trebuia un numar de mobil pe care ti se trimitea un sms cu un cod. In urma crearii contului puteai sa trimiti un sms de genul celui descris mai sus. Mesajul care il trimiteai tu nu continea reclama. Nu mai tin minte insa numele site-ului. Link to comment
Satori Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Un temei legal, ceva? Nu stiu cum sa raspund la asta decat "da, prin lege" Nu stiu care este acea lege, dar promit sa ma interesez. Link to comment
Recommended Posts