claudiudnc Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 FARURI CU LUPA PENTRU CIELO / NEXIA doar 250 EURO perechea (semnalizatoarele incluse) Variante cu fundal negru sau cromat. Detalii http://dncservice.myforum.ro/faruri-cu-lup...-nexia-vt8.html Link to comment
sorin77 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) 3-ntrebari la obiect -ce fel de reglaj suporta faruriile astea? reglaj mecanic sau electric? -ce fel de becuri merg montate in aceste faruri? -fata ce niste faruri normale de Cielo , aceste faruri ce avantaje aduc? ai o poza cum se vad noaptea? Edited November 13, 2008 by sorin77 Link to comment
serban_pc Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Imi este bun prieten cel ce vinde aceste faruri si de aceea imi permit sa raspund eu : 1. Ele sunt concepute de fabricant doar cu reglajul mecanic dar se poate adapta si cel electric(ca si la cele clare) 2. Au H1 si pe faza scurta si pe lunga de asemenea, doar ca pe cea scurta au si lupa 3. Avantajul practic este ca au lupa pe faza scurta ceea ce inseamna o mai buna focalizare a luminii. Iar 2 becuri fac mai multa lumina decat unul singur (H4), mi se pare mai mult decat logic asta. Atasez si o poza cu ele montate pe un cielo si cu ele aprinse dar nu este intuneric ca sa va putezi da seama ca lumineaza f bine. Stim cu toti ca cielo cu farurile stok are lumina mai proasta chiar si decat dacia, deci chiar nu vreti sa scapati de inconvenientul acesta? Link to comment
Tommy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Stim cu toti ca cielo cu farurile stok are lumina mai proasta chiar si decat dacia, deci chiar nu vreti sa scapati de inconvenientul acesta? 1. adaptarea cat e de facila? 3. 2 becuri fac mai multa lumina .. cand? Pe lunga sau pe scurta? Cielo cu faruri stock in conditii normale nu are lumina mai proasta decat o dacie, sa i-o spui lu mutu asta. Edited November 15, 2008 by Tommy Link to comment
smailmiami Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 E clar ca farurile astea sunt facute in primul rand pentru efectul estetic. Iar becul cu lupa cred ca face o lumina mai uniforma decat cel fara. Io as fi curios daca poate aduce asa ceva pentru Leganza. Link to comment
CATA_ASD Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Eu fiind cel care le am montate pe masina o sa pun si 2 poze mai clare (dar facute ziua ca noaptea nu am). Cum s-a mai spus primul lor este cel estetic dar lumineaza mai bine decat cele stock (cel putin ale mele care erau noi si aveam montate becuri de firma), eu unul sunt multimit de ele. Edited November 15, 2008 by CATA_ASD Link to comment
nt98adu Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Nu vreau sa fiu carcotas, insa 250 euro doar pentru aspect este mult, foarte mult. Si la farurile originale se pot monta lupe iar pentru o mai buna vizibilitate nu trebuie 2xH1, ci ajunge un bixenon H4 reglat corect care este doar 400ron. ,,Vulpea, cand nu ajunge la struguri, zice cas' acri" ar afirma oricine, dar in acest caz ,,strugurii" chiar nu se justifica. )"> Link to comment
smailmiami Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Omu a postat aici un pret. Daca ne convine cumparam, daca nu, mi se pare inutil sa comentam despre pret. Tot pe forum pe aici se vehicula un pret de 280 de euro pentru un singiur far cu lupa de Nubira 2. S-ar putea sa ma insel, dar oricum tot pe aici batea pretul. Mie mi se par foarte frumoase farurile astea. Edited November 15, 2008 by smailmiami Link to comment
Lao Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) Cielo cu faruri stock in conditii normale nu are lumina mai proasta decat o dacie, sa i-o spui lu mutu asta. Daca a facut comparatia cu Loganul a avut dreptate Serban. In alta ordine de idei, mi se pare mie sau in prima poza deja se vede un pic de "transpiratie" a semnalizatorului? Edited November 15, 2008 by Lao Link to comment
serban_pc Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Am cielo de 4 ani, am mai condus cred ca peste 10 alte masini cielo si toate mi-au lasat un gust amar cu iluminarea pe timp de noapte, ba chiar mi-au dat emotii uneori cand nu vedeam ce ma asteapta pe drumurile nationale neiluminate. Am pus xenon si este super OK dar voi pune si o pereche de faruri d-astea si xenon pe ele . Incercati totusi sa comentati sau sa vorbiti numai in cunostiinta de cauza si cu argumente la obiect. Link to comment
serban_pc Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Pretul scade la : Negru : 650RON Silver : 620RON Livrare din stok , pt comenzi sunati la 0765446160 Claudiu. Link to comment
Recommended Posts