NFS Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Clasamentul pe marci: Cielo 60 Matiz 44 Tico 28 Espero 22 Dacia 12 (din care 4 Logan) Kalos 6 Leganza 3 Nubira 2 Renault 1 Honda 1 Cei care nu au masina trecuta la profil, nu se regasesc aici! Sa bag si-un poll? Link to comment
VAXXi Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Nu, fără poll, şi fără răspunsuri scrise în acest topic zic eu ... completaţi-vă locaţia ! Link to comment
expero 16V Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Eu daca mai am un Matiz in familie dar nu-i al meu personal nu l-am trecut la profil...Se pune? Link to comment
NFS Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Cum sa nu? Exact ca si espero-ul pe care il ai acum la profil... lipsa! Link to comment
Guest donraulo Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 sa fiu oare singurul cu renault pe aici? Link to comment
iuzar Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Cum sa nu? Exact ca si espero-ul pe care il ai acum la profil... lipsa! <{POST_SNAPBACK}> Sergiu, eu cred ca mai intai ar trebui sa incepem cu cei batrani... de exemplu Flex-ul... Link to comment
NFS Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 M-ai judecat gresit. Nu vreau sa incep nimik, am zis doar ca daca nu e nimic trecut la profil... n-am cum sa fac statistica... asa, la ghici! Dar ai si o parte de dreptate... Flexu e in aceeasi situatie. Link to comment
cjs Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Eu am doua cielo.Unul al meu cutie at, si unul de la serviciu executive care consuma de rupe. >- Link to comment
andreib Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Pai eu am 3 masini, toate trecute in profil. Si nu reiese din statistica... Link to comment
NFS Posted February 8, 2005 Author Share Posted February 8, 2005 Deci se pare ca la iese numai primul cuvint din ce scrie la auto. Curios... n-ar fi trebuit! @andreib La dupa renault, iese numai donraulo. La dupa fiat... nu iese nimic. La dupa matiz... tu nu iesi! In schimb iesi la dupa daewoo! Care este primul cuvint din profilul tau! Link to comment
iuzar Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 @ cjs: Aici era vorba de modificat sau adaugat la profil tipul masinii... vezi in coltul din dreapta sus Optiunile mele, sectiunea Edit Profile Info... Link to comment
FLEX Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Hehe, pai daca se schimba formatul forumului nici n-am observat ca nu mai am rabla in profil ... railor, nu puteati sa-mi dati un MP? ("> Link to comment
iuzar Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Nope, e mai mare satisfactia asa Link to comment
andreib Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 Eu zic ca mai corect este sa bagati un poll ca vad ca asa nu iese, da cu virgula ) . Realitatea este distorsionata . Link to comment
Zetics Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Hmm, sa inteleg ca sint primul cu Hyundai? "> Link to comment
panzer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Deci se pare ca la iese numai primul cuvint din ce scrie la auto. Curios... n-ar fi trebuit! @andreib La dupa renault, iese numai donraulo. La dupa fiat... nu iese nimic. La dupa matiz... tu nu iesi! N-as vrea sa fiu eu carcotas dar querry-ul ala nu se poate face cu "$" sau cu wild-card (LIKE)... > Link to comment
NFS Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 N-as vrea sa fiu eu carcotas dar querry-ul ala nu se poate face cu "$" sau cu wild-card (LIKE)... > Pai esti! Ai incercat tu si ti-a mers? Link to comment
panzer Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Normal ca eram carcotas! Nu stiu ce folosesti: un select dintr-o consola pe o BD sql? Sau un select oferit de Invision Power Board caz in care nu stiu ce sa zic! Doar ca am gasit asta! măr* Găseşte mesajele care conţin 'măr' şi/sau 'mărgăritar' In aceeasi idee incearca "* Matiz *"! Ma rog, ne dam un pic cu parerea pana ne lamureste VAXXI... Anyway man: NO OFFENCE INTENDED! Link to comment
NFS Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Nu am alt acces la bazele de date dacat are orice alt user normal. Doar adminii... Eu folosesc de pe forum Membrii > Arata mai multe optiuni si la Auto bag modelul cautat! In aceeasi idee, am cautat * Matiz * si n-am gasit nimic! Anyway man: NONE TAKEN! Link to comment
Satori Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 in mysql * este %. %matiz%, de ex. fara spatii, nu au rost. Link to comment
NFS Posted February 14, 2005 Author Share Posted February 14, 2005 Am cautat %atiz% si l-am gasit si pe andreib Dupa %fiat% apar andreib, flex si dan22y Deci asa merge! O sa refac statistica! PS. Bine ca ma lasati sa ma chinui! NU STIU SQL ! Link to comment
Satori Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Pai nu stiam ce questul tau PS: ce ar fi sa nu mai raspundem la intrebari pana nu isi pune omul masina in profil? > Link to comment
NFS Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 ...si locatie... si avatar ca lumea... si tot! Eheee, eu am propus de mult treaba asta! Link to comment
Guest Mecmar Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Este bine ca din cand in cand sa mai reamintim colegilor noi de pe forum sa-si completeze locatia si masinile pe care le detin sau sa mai faceti referire (cei abilitati) la citirea regulamentului. Este un lucru benefic pentru forum in general. "> Link to comment
NFS Posted February 17, 2005 Author Share Posted February 17, 2005 Cielo 86 Matiz 63 Tico 50 Espero 23 Kalos 12 Nubira 8 Logan 7 Renault 5 Dacia 13xx 4 Leganza 3 Fiat 3 Solenza 2 Honda 1 Hyundai 1 Seat 1 Link to comment
Recommended Posts