Dj_Dark Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Salut! Uite ca mi-a venit si mie nebunia. . Copilul nu-i al meu insa, e din familie, (al unui var de-al meu). Deci care aveti timp si chef ajutati o fetita sa castige o papusica frumoasa, votati Alexia Ioana, sunt vre-o 3 poze parca, din pacate trebuie cont, insa se face imediat . http://www.primii3ani.ro/index.php?option=...2&Itemid=51 Va foarte multumesc! Link to comment
Tommy Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Cat costa bre papusa aia? Hai ca strangem bani de una mai repede. Link to comment
Dj_Dark Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 . habar n-am, n-am studiat problema. Omul m-a rugat, eu m-am conformat . Link to comment
Bogdan_80 Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Salut, Am votat, sper sa te ajute. Merge cam greu inregistrarea, ieri mi-am creat contul si tocmai azi de dimineata am primit mailul de activare a contului. Link to comment
Dj_Dark Posted November 14, 2008 Author Share Posted November 14, 2008 Merci!. Mie mi-a venit instand pe gmail. Link to comment
Recommended Posts