vasiledintomis Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Vreau sa plec un weekend la munte si as dori niste sfaturi /idei unde sa merg prin apropierea Brasovului .De asemenea ma intereseaza si cazarea,nu vreau sa ajung acolo si sa dorm in masina Link to comment
keluboss Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 (edited) mie-mi place zarnestiul, poti ajunge relativ usor de-acolo si in Bran si in Piatra Craiului, cazare ieftina si destul de ok, depinde ce cauti http://zarnesti.inbrasov.ro/. Daca esti in bani si vrei doar sa te recreezi sa te dai cu un atv etc cred ca, Cheile gradistei ramane cea mai buna destinatie, sunt 35 de km pana in Brasov parca Edited November 15, 2008 by keluboss Link to comment
Ami Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Cand ma duc in zona eu prefer sa ma cazez in Brasov. De regula am 2 variante: fie hotel Postavarul (aceeasi cladire si receptie cu hotel coroana) - vis a vis de Macdonald's - ul de pe Republicii. E de o stea, dar pe tema asta e destul de ieftin. Si e in buricul targului (0268477 448).Face parte din lantul ARO. A doua este Pensiunea Civio. Asta e de 3 stele, e mai scumpicica, dar si conditiile sunt mai bune.( str. Transilvaniei 25/ 0268472472/civio_bv@yahoo.com) Link to comment
Recommended Posts