sisisor Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Bunicul meu si+a luat un matiz E de cateva luni (de prin martie). In prezent are vreo 2000 de km. Am pus si eu putin mana pe volanul masinutei si mi s+a parut f zgomotos motorul. ai impresia ca tre sa schimbi vitezele instant...cel putin pana in treapta a 3+a. e nasol ca n+are turometru...dar se aude parca urci instant la 5+6 mii de ture...masina de curse nu alta e normala huruiala asta? asa se aude motorul si la voi? ai impresia ca turezi motorul de mai mai sa iasa fum din el.de pe la 50 km/h in treapta a+4+a nu se mai aude nimic...merge lin... Link to comment
Tyby_G Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Cel mai usor cred ca ar fi sa iei legatura cu cineva, sa faci o comparatie. Poate ce tie ti se pare zgomotos altu ar considera ca abia se aude. Avand in vedere ca esti din Galati (dupa nr. de inmatriculare) poti sa te prezinti sambata la ora 11 la restaurant Ambasador langa Gradina Publica, la intalnirea saptamanala Daewoo.club. Daca nu ai rabdare poti contacta pe PM unul din membri, poate reusesti sa stabilesti o intalnire cu cineva sa vezi ce si cum. Link to comment
steph Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 NU meriti sa ti se raspunda. Pe bune. Da un search mai bine ... Asa ca fapt divers nu ai ce sa cauti cu a 4-a la 50. Chiar nu-ti miroase nimic suspect sa mergi cu treapta a 4-a la 50km/h cu un motor atat de mic? Link to comment
vladone1 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 habitaclul este prost izolat fonic si de asta.si mie la inceput mi se parea si tot cautam probleme la motor . Link to comment
raven84 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Pai si in definitiv cum schimbi treptele la Matiz, raportat la viteza. Eu am Matizul meu de vreo 2 saptamani si ma plimb cu el, am facut deja aproape 1500 de km dar...si eu schimb in a 4-a la 50, ce sa-i faci...sunt lamaie < Link to comment
Englishman Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 (edited) Bre, voi glumiti pe acilea, cred. Mergeti voi subturat si apoi duceti masina la fier vechi. Io-te topicul dedicat. Apropo, functia search va zice ceva? http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=1348&st=0 Edited December 16, 2008 by Englishman Link to comment
Dj_Dark Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 la matiz la 40 schimbi din a doua a treia . Sa vezi senzatie. PS. Vorbesc serios. Link to comment
perfidus Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Matiz E este ceva mai zgomotos din cauza antifonarii slabe. Am mers cu mai multe Matizuri si am facut comparatie. Pe de alta parte, e bine ca la revizie sa se regleze culbutorii, mare parte din zgomot de acolo vine. Link to comment
EM!L Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Dj_Dark, ce senzaţie? Aia ar trebui să fie minima de schimbat în a 3a Eu schimbam în jur de 25-45-65 şi se simţea excelent motoraşul. Edited December 17, 2008 by EM!L Link to comment
robertinoo Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 sisisor said: Bunicul meu si+a luat un matiz E de cateva luni (de prin martie). In prezent are vreo 2000 de km. Am pus si eu putin mana pe volanul masinutei si mi s+a parut f zgomotos motorul. ai impresia ca tre sa schimbi vitezele instant...cel putin pana in treapta a 3+a. e nasol ca n+are turometru...dar se aude parca urci instant la 5+6 mii de ture...masina de curse nu alta ` Ce inteleg eu din mesajul asta: TPS-ul e dereglat. Mergi in service ca in 5 minute se regleaza si nu mai ai probleme. Link to comment
Dj_Dark Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 @emil Pai la 60 intr-a doua e in limitare . Si cel birjarit de mine dupa 40 nu prea mai tragea cu a doua. Link to comment
EM!L Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Cel pe care l-am avut era destul de nou (l-am luat la 13k km) şi extrem de "amorţit", motor leneş, zgomotos. Pe la vreo 17k îşi dăduse drumul extrem de bine, a.î. I- 40, IIa- f. puţin peste 70, aIIIa -110, IVa- 150, a V-a puţin peste 160. Toate pe bord, normal Edited December 17, 2008 by EM!L Link to comment
Dj_Dark Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 . Ok, gata cu offtopicul ca ne-o luam. Am intins coarda destul . Link to comment
banzay Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 La mine, ochiometric e 65-67. Eu la inceput o subturam rau de tot (prima luna), fiind obisnuit cu alte masini mai silentioase. Condusesem pana si diesel si se auzea matizu' mai tare ca dieselu si ziceam ca asta nu e bine Dar odata ce am invatat ca matizul din turatie traieste, subturat nu a mai vazut. Oricum daca e sa il pastrez, ar cam merge o antifonare. Link to comment
Recommended Posts