Yaz Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Fa-mi un pret te rog pentru capax claxon pentru Matiz si as mai vrea rama de la casetofon. Astept raspuns, mersi. Link to comment
closchkutza Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Lao, cheder usa fata dreapta pentru matiz ai pe stoc? Link to comment
Lao Posted February 3, 2009 Author Share Posted February 3, 2009 Nu am chedere, imi pare rau. Si nici nu stiu momentan cand as putea aduce. Yaz, capacul claxon e 49 de lei, rama 18 + transportul 15 ron prin Posta Romana. Total ar fi 82 ron. Link to comment
Yaz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Yaz, capacul claxon e 49 de lei, rama 18 + transportul 15 ron prin Posta Romana. Total ar fi 82 ron. Le ai pe stoc? Vreau sa le iau si sa stiu daca iti las datele mele pe privat. Link to comment
Lao Posted February 4, 2009 Author Share Posted February 4, 2009 Dap, le am pe stoc, dar completeaza formularul de pe www.importpieseauto.ro , sectiunea Daewoo. Link to comment
Yaz Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 (edited) Te rog sa nu te superi pe mine dar la ce trebuie seria de sasiu in formularul ala? De exemplu masina nu este la mine acuma si nu am de unde sa iau seria de sasiu si trebuie sa bat jumatate de oras pana acasa sa ma uit in cartea masinii, nu este mai simplu sa-ti dau adresa sa-mi trimiti 2 piese amarate? Este doar o intrebare, nu te supara. Si inca ceva: ai facut un total de 82 RON pentru piese si transport dar taxa de ramburs ce se intampla cu ea? Vreau sa stiu exact costul total ca sa stiu daca renteaza sau nu, daca dau pe taxe jumatate din pretul pieselor, nu prea mai este afacere. Factura pe firma faci? Edited February 5, 2009 by Yaz Link to comment
Lao Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 (edited) Totalul este calculat cu Posta Romana, unde transportul este un pic mai ieftin. Daca tii neaparat sa-ti ajunga a doua zi dupa expediere, desi nu cred ca vrei, ti le pot trimite prin Urgent Curier si platesti cu 12 lei mai mult. Si da, bineinteles ca fac factura pe firma, numai sa completezi datele firmei in formularul de pe site. Cam atat, papa! Edited February 6, 2009 by Lao Link to comment
Mishu20 Posted February 19, 2009 Share Posted February 19, 2009 salutare man! am un matiz si am nevoie de urmatoarele: 1. 2 amortizoare spate 2. contraripa stanga fata 3. aparatori noroi stanga-dreapta fata 4. capac hayon (bucata aia de plastic dreptunghiulara care vine p interior usa portbagaj) 5. cleme de prindere aferente astept reply daca sunt disponibile si kre este pretul lor???? multumesc anticipat Link to comment
Lao Posted February 19, 2009 Author Share Posted February 19, 2009 (edited) Ti-am dat email cu preturile. Intre timp Mishu20 s-a razgandit cu amortizoarele, asa ca am 2 amortizoare pe stoc si pe care le-as putea aduce luni seara cu mine in Bucuresti. Cine le doreste, pretul per bucata e 76 ron/bucata, sa ma sune la 0766.45.55.45. Dati de veste! Edited February 19, 2009 by Lao Link to comment
Yaz Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Multumesc pentru piese, sunt foarte multumit. Link to comment
Lao Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Sa fii sanatos! Te mai astept si alta data. Nimeni nu vrea amortizoare spate de Matiz pentru marti? Link to comment
cookie Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Ai cumva sau poti aduce chedere geam fata st + dr pentru TICO? E vorba de chederele pe care se misca geamurile fata? Cat costa? Merci Link to comment
Lao Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 Nu am pe stoc, dar intreb luni in uzina si revin cu un raspuns. Link to comment
Yaz Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Eleron de matiz poti sa faci rost? Link to comment
Lao Posted February 21, 2009 Author Share Posted February 21, 2009 Teoretic da, practic... revin cu un raspuns. Link to comment
Lao Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 (edited) Yaz, 268 ron, ajunge in 2 zile la mine, + 12-14 ron transportul. Cookie, nu am de unde sa mai iau chederele. Sorry. Edited February 23, 2009 by Lao Link to comment
Yaz Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Scump eleronul, am cumparat acum 20 de minute de la reprezentanta Daewoo din oras cu 217 RON cu tot cu TVA. Multumesc oricum. Link to comment
Lao Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Asta e, preturi si preturi. Eu I'll luam din uzina, tot cam cu atat, dar fara TVA. Link to comment
Yaz Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Amortizoarele spate de Matiz le mai ai? Link to comment
Lao Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 (edited) Pe alea nu le mai am de mult, dar aduc altele nu e problema. Aprox. 78 ron/bucata. Later Edit: NU mai sunt 78 ron/bucata, ci 118/bucata. Tocmai am inchis telefonul cu uzina, eu nu mai aveam pe stoc. Edited April 13, 2009 by Lao Link to comment
Carabusu junior Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Doua amortizaore fata pentru Tico s-ar putea aduce?Eventual si un pret... Multumesc anticipat! Link to comment
Lao Posted April 20, 2009 Author Share Posted April 20, 2009 Intra pe siteul meu, www.importpieseauto.ro si descarca lista pentru Daewoo. Vei gasi acolo amortizoarele, le am pe stoc. Mersi. Link to comment
Lao Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 De câteva zile am inițiat un mic POLL pe site-ul meu, pentru a "întreba" direct clienții dacă ar dori să poată plati ONLINE, SECURIZAT, pentru piesele cumpărate: www.importpieseauto.ro Am ales să fac acest sondaj pentru că plata online implică numai costuri suplimentare pentru mine, singura metodă de a le compensa fiind creșterea vânzărilor. Oricare dintre voi care aveți timp și mai ales chef, vă rog frumos să votați, indiferent care este alegerea. Mulțumesc. Link to comment
serghei Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Amortizoare spate Spark 0.8l? La ce pret? Multumesc Link to comment
iuli34 Posted April 24, 2009 Share Posted April 24, 2009 Salut, vreau sa stiu si eu ce provenienta au amortizoarele pentru Leganza. Multumesc. Link to comment
Recommended Posts