Jump to content

Piese Auto Noi

Recommended Posts

Amortizoare Spark:

Fata 422 ron/bucata

Spate 334 ron/bucata. 3-4 zile livrare.

Amortizoarele sunt Parts Mall, Korea. Si cele pt Spark si cele de Leganza. ;)

Edited by Lao
  • 2 weeks later...

Salut,

Ma intereseaza si pe mine daca comercializezi si consumabile pentru Aveo (ma refer la revizie). As avea nevoie de ulei, filtre aer/ulei/polen/combustibil, bujii. E vorba de revizia de 30.000km.

o zi buna,

@Lao ai un PM de la mine.

Amortizor spate Cielo, 83 ron/bucata, am numai Parts-Mall, din Korea. Kayaba nu pot aduce.

@Dumitru Cristian: Care suport din fisierul atasat?

1910.htm

Edited by Lao

Imi da eroare pagina aia dar am manualul in calculator. Daca te referi la care cod din toate alea, habar nu am care, nu am inteles niciodata de ce sunt atatea si ce inseamna coloanele alea. Nu poti afla dupa model, motorizare si tipul cutiei?

Scuze că-ți răspund după o săptămână și mai ales cu un răspuns negativ. Nu pot face rost de acel suport. Sorry. :(

• 2 weeks later...

am si eu o mare rugaminte sant nou pe acest forum si nu pot descarca lista de preturi.pe mine m-ar interesa lista de preturi de cielo dohc executive16v cum pot intra in posesia ei ????sau ceva magazine din bucuresti.noi sau sh /va rog.

Toba intermediara Nubira 1, cod 96181287, gasim? Daca da, "de origine" sau ce producator si la ce preturi?

Noutati: toti userii forumului GMClub, partener al www.importpieseauto.ro, beneficiaza de reducere de 5% pentru piese Daewoo si 7% pentru piesele de Chevrolet, Kia sau Hyundai, pe perioada 8-27 Iunie 2009, cu posiblitate de prelungire a promotiei. Discounturile se aplica la comanda totala si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, iar la formularul "Comanda piese" sa introduceti codul "GMClub".

Va astept!

Lao Mayer.