Jump to content

Piese Auto Noi

Recommended Posts

Far 528 ron/bucata, cu lupa si reglaj electric.

Dublura aripa fata dreapta 36 ron.

Spoiler fata 421 ron.

Astea de mai sus sunt pe stoc. Pentru restul revin maine(marti).

Acum restul de piese:

Capac 42 ron/buc

Aripa 367 ron/buc.

Astea disponibile in 2 zile. Pentru cele de pe stoc, am uitat sa precizez ca mai am numai o bucata spoiler si o bucata dublura aripa. Ti le-am rezervat pt orice eventualitate pana maine (miercuri) inclusiv. Pentru comanda intra te rog pe site-ul meu, la sectiunea Daewoo.

bineinteles ca nu tragem in pianist (pt.ca esti si tu foarte util tuturor prin ceea ce faci), dar nu pot sa inteleg acest paradox al preturilor, la tine mai scump ca la dealer 39000000.gif (sa nu te superi ca spun acest lucru). Diferenta de pret nu este mare, din contra este mica, dar daca mai platesc si curieratul atunci se schimba problema

o zi buna si succes in afaceriok.gif

Pentru piesele care nu sunt pe stoc preturile sunt foarte mari pt ca fac ce fac sa le iau din alta parte, pun si eu adaosul minim (cat sa nu bata la ochi in caz de control), totul ca sa mai revina clientul si alta data, stiind ca la mine gaseste cam de toate. Cateodata preturile sunt atat de mari incat nici eu nu pot face mai mult, dar imi fac datoria si le transmit mai departe, poate omului ii arde buza.

Sper sa ma poti ajuta si pe mine. Mi s-a rupt burduful de planetara dinspre roata la Cielo. Am cumparat altul si surpriza, e larg, are diametrul de 8 cm. Cel vechi are diametrul de 7,5 cm.

Faza e ca nu am gasit de care imi trebuie. Pun si o poza cu cel vechi (l-am lipit putin cat sa iasa in poza cum trebuie) pe care am scris si dimensiunile si poate imi spui si mie de care este si daca ai.

post-9334-125658684435_thumb.jpg

Ai cumva ABS pe masina? Burduf nu am momentan, dar cred ca pot face rost.

Da, am ABS.

Pastram legatura, eu intru in fiecare zi pe acest forum.

Am uitat sa mentionez, imi trebuie si colierele pentru burduf.

Edited by stefan852

Cutie manuala

Din pacate tot ce am gasit au 8,3 cm. Poate gasesti totusi la vreun magazin de piese auto burduf de Opel Astra F. Ai sanse sa se potriveasca la fix. Eu nu am d-asta pe stoc pentru a-l masura.

• 3 weeks later...

Din pacate tot ce am gasit au 8,3 cm. Poate gasesti totusi la vreun magazin de piese auto burduf de Opel Astra F. Ai sanse sa se potriveasca la fix. Eu nu am d-asta pe stoc pentru a-l masura.

Ai fost pe-aproape, s-a potrivit de Opel Kadet sau Vectra (cod piesa 26027, daca mai are cineva nevoie)