mike.omega Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ca tot a venit azi noapte bruma pe titu, m-am gandit eu asa sa deschid topicul pentru intalnirea de saptamana asta Ca poate asa o sa vina si Andrew si Immo, la aceeasi intalnire Coordonatele gipies se stiu, ora se stie(18:00), nu ramane decat sa ne vedem cu mic, cu mare la frappe-ul cel tare Link to comment
andrew Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Incercam Mikey, incercam. Sambata trecuta am petrecut-o facand pe instructorul pentru un bun prieten, care, desi a luat permisul, avea nevoie de cateva sfaturi pentru a se descurca cat de cat in trafic. Mama ei de scoala, la nimic nu-i buna. Dar acum e alta saptamana, alta intalnire, alta incercare de a ajunge la un frappe. See y'all there (hopefully). Link to comment
ToPser Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 La ora 18 este cam intuneric si cum eu nu v-am vazut de mult se poate sa nu va mai recunosc ! Nu o mutati si voi pe la ora 17 asa ca de iarna ? Link to comment
mike.omega Posted November 19, 2008 Author Share Posted November 19, 2008 Trebuie sa indentifici o Nubira murdara care a scapat intreaga inainte sa o inghita nisipul asta vara si un Kalos negru, cel putin Nu e greu Link to comment
paul_marines Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ajung si eu. Pana atunci enjoy http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go Link to comment
free_spirit Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Salutare !! "Shpiritu' " prezent si el, dar cu o mica intarziere. O sa apar undeva in jur de ora 19.00, ca am putina trebusoara, da' de venit , vin si io . Sa-mi tineti si mie loc si daca intreaba seful de sala de mine, sa nu ma dati nemotivat ) . Respect !!! Link to comment
VECTOR Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Astazi promit solemn sa ma prezint si eu ca prea am lipsit mult. Si daca tot am revenit in spatele volanului dupa 1 an jumate de "pietonat", o sa incerc sa revin si la intalniri. Link to comment
mike.omega Posted November 22, 2008 Author Share Posted November 22, 2008 Cu avant si entuziasm am ajuns in parcare pe la 5:50 fix, fix si ceva. In urma mea parca tacticos, domn' Doctor, colegu Vector adica Langa mine a parcat domn doctor nr 2, Alex, mandru propietar de Matizache. Dupa ceva timp s-a aratat la orizont o pata neagra cu proiectoare, da era Immortal Dupa ce am coborat in cafenea au mai aparut Free Spirit si Safari Hunter. S-a simtit lipsa lui M Cojo(ziua lui e de maine intr-o luna, nu maine cum banuiau informatorii nostrii) si lipsa lui Andrew, dar pe el il scuzam, cel mai probabil e acoperit de zapada )"> O saptamana frumoasa! Link to comment
sebian Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 BTW, sambata ajung si eu acasa, ca e uichend prelungit. Facem un concurs sa vedem a cui masina e mai jegoasa? Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Facem, facem Avand in vedere ca a ta e alba(nu?!) cred ca vrei sa si castigi, doar vrei... Link to comment
andrew Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 A mea nu mai stiu ce culoare are . Se ascunde sub 1 cm de jeg. Link to comment
paul_marines Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Mike ai scapat? Cine a platit cautiunea? Link to comment
mike.omega Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Am scapat Aveam un gand sa ma bag in fata lor la semafor cand se face verde dar m-am razgandit ca si pe Mamaia era o masina de-a lor la semafor si m-am gandit sa nu-mi incerc norocul Link to comment
Recommended Posts