marr Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Revin dupa topicul de la diverse - alegere SUV, cu prezentarea a ceea ce am achizitionat in cele din urma. Subaru Forester Diesel (Boxer Diesel) 2.0 XS T-D. Versiunea de echipare VQ - cea de mijloc - ce include (dar nu se limiteaza la): - airbag-uri frontale, laterale, cortina (fata-spate); - climatronic; - scaune fata incalzite; - oglinzi electrice si incalzite; - degivrare stergatoare; - faruri xenon HID + spalator faruri tip pop-up; - radio-CD cu magazie de 6 CD-uri cu MP3, 7 boxe (inlcusiv sub-woofer) si comenzi pe volan; - trapa de maaari dimensiuni; - Cruise- Control; - proiectoare ceata; - jante aliaj de 17”; - sistem Self Levelizer pentru mentinerea constanta a garzii la sol (la incarcare cu greutati mari, spatele se ridica pentru a pastra garda la sol) Motorizare 2.0 Diesel (1994 cmc), 147 CP/3600 rot/min; cuplu maxim 350 Nm/1800 - 2400 rot/min, acceleratie 0-100 km/h 10,4 sec. Consum (in carte): urban/extraurban/combinat: 7,4/5,9/6,4 l/100 km. Tractiune integrala permanenta Symmetrical AWD cu diferential central cu pinioane cuplat la LSD. Cutie de viteze in 6 trepte. Discuri frana ventilate/fata, discuri frana solide / spate. Garda la sol 215 cm. Masa proprie - 1570 kg Culoare Newport Blue, interior Platinum. Pret : 24.790 Euro CIP (am obtinut o reducere de 1000 euro la pretul CIP) Primele impresii sunt mai degraba putine (nu am apucat inca sa o scot la plimbare), dar totusi - exceptand cuplul sanatos, nu se simte si nu se conduce ca un diesel. Nu vibreaza si nu suna ca un diesel. Acceleratia este liniara. Pun mai jos cateva poze (facute ieri pe ploaie) si revin cu impresii dupa ce o scot putin la plimbare: [attac hment=48427:IMG_1896.JPG] Link to comment
steph Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Yuhuuuu Sunt primul. Felicitari. Foarte tare carapacea. Link to comment
AmunDei Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ce m-as da si eu cu un boxer d-asta . Misto sugaru' si sa-l conduci cu bucurie si multi kilometri Link to comment
Raresh20 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Super masina...Sa ai noroc de ea,cat mai putine incidente neplacute. "> Link to comment
Laurycã Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Frumoasa! Sa te bucuri de ea multi km si asteptam mai multe impresii. Link to comment
Recommended Posts