Jump to content

Pana De Cauciuc

brusli

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"Pana De Cauciuc, cind ati avut prima pana?"

Cand ma grabeam... :spumelagura:

Prima si singura...

@steph: "Uite asa se face ca masina asta are 11 anvelope... la primavara va avea 13 ( 6 iarna si 7 vara smilies56.gif ) "

Mai vrei 4 de vara? :D

Edited by SMS
  • 1 month later...

"Pana de cauciuc, cand ati avut prima pana?"... niciuna intr-un an jumatate. Cred ca ar trebui sa scuip pe undeva (peste umar etc) ca sa nu se-ntample. :D In schimb, 2 (doua) de benzina, dar asta intra la alt topic. :mrgreen:

Pace! :thumbl:

Intru si eu la sondaj:

-cat am avut Matiz- vreo 3-4 pene (2 ani si jumatate), 3 cauciucuri cu boalfe zdravene (gropi pe asfalt), echilibrat jante de cateva ori. Am schimbat doar 2 cauciucuri (pus Kormoran, de vara- excelente)- am dat si cu ele in cateva gropi, insa s-au comportat f bine- nici o boalfa. Pe Matiz am avut Montana- f sensibile.

-pe masina actuala- nothing so far- sper s-o tin tot asa.

La masinile tatei: la 1300- pene la greu, 1310- doar vreo 3 in mai bine de 3 ani, la srn- cam tot la fel, la Aveo- nothing in 13k km. Sper sa fie cu noroc Hankook-urile :D .

Inca ceva: cele de la bicicleta se pun (la pegas-ul din clasa a IV-a am avut cu roata din spate un ghinion profund, la cea actuala- cred ca una singura, iar acum e complet... descompletata, sta langa masina, in garaj :) ) ).

- Dacia: o pana de cauciuc la iesirea din Pitesti (acum vreo 5 ani), apoi cateva galme (deh, Montana...);

- Kalos: janta indoita intr-o groapa la coborarea pe langa Academia Militara (atentie mare acolo, imediat dupa statia de troleibuz, exact dupa scuar, cand dispare banda lor!); urmari: sarit capacul, reparata fara probleme; apoi doua cuie (!!) in roata dreapta fata, in parcarea din fata blocului (vreun vecin ?)

• 2 weeks later...

La DACIE pene destule avand in vedere ca am pus cauciucuri fara camera pe jantele alea excelente.Rezolvam problema la vulcanizare, peste 2 saptamani iar pana.

La Cielo in 10 luni nici una :banana: pana acum - sper si de aici incolo.In schimb a trebuit sa echilibrez rotile din fata - asa au venit din fabrica- dar asta nu cred ca se pune.

Cred ca o sa-mi cumpar si eu anvelope noi (asta mi s-a recomandat la vulcanizare), au spus ca nu mai are priza cauciucul la janta (rasufla pe la marginea jentii), ca au imbatranit. In plus, mi-au aratat ca au cam ajuns la semn astea.

PS: Am mai fost de 2 ori la alta vulcanizare inainte, unde s-au uitat la ea tot pe problema asta, au dat cu solutie d-aia.. au mai polizat ceva.. dar se pare ca degeaba. Imi iau anvelope noi pe fata (pe spate mai tin), incep sa caut recomandarile de pe forum.

Aseara cand cobor din masina aud un fasait,ma uit,surub,pana stg spate.Dimineata fac pana si tot invartindu-ma vad si spate dreapta moale 70%, trag fuga la vulcanizare le fac,2 roti,2suruburi.Pe la ora 16 ajung acasa si cand cobor ma uit la roti si vad stg spate iar moale,trag fuga la vulcanizare,il iau la misto pe ala,iar el"ai iar alt surub !".O fac si pe a 3a si plec.Acum stau cu ochii numai pe roti-mai au sau nu aer !