toby Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Cred ca a venit momentul sa imi prezint si eu fiara . O am din august anul acesta , si pana acum pot sa spun ca sunt per total multumit de ea . E echiparea platinum fara cutie automata . Ce nu mi-a placut a fost ca este an de fabricatie 2007 , nu 2008 . Asta nu stiu cat e de rau , dar pentru una an 2008 trebuia sa astept 3 luni si nu aveam chef . Initial am vrut sa o iau neagra , dar alabstru era cel mai rapid de adus , si din cauza ca nu vroiam sa astept atata , am luat-o asa si chiar nu imi pare rau . Nu am prea vazut culoarea asta , si nu am prea vazut modelul asta . Optiunile sunt bune , practice , mi s-a parut un pret bun pentru masina . Sincer ce nu imi place este faptul ca totusi mie mi se pare ca se aud greierasi parca la bord si puteau sa ii puna jante putin mai mari . In rest masina mi se pare f buna , destul de sportiva , si un consum bun . Pun si cateva poze si astept pareri sau intrebari . Link to comment
Esperatul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Eu te felicit pentru ea dar sa stii ca numele echipei e cam nefericit ales. Link to comment
toby Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 ms , dar de ce nefericit ales ? Link to comment
Tommy Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Vada ca ai pus niste V-uri pe spate. De ce nu pe fata? Banui ca ai busit vreo unul si ai luat doua? Link to comment
toby Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 (edited) Pai am parcat unde nu trebuie , si mi-a spart ambele cauciucurile pe partea dreapta . A trebuit sa iau 2 cauciucuri , si le-am pus pe spate , is de vara , si cele de pe stanga , alea originale , le-am pus pe fata . Banuiesc ca is all seasons . Si pentru ca vine iarna , am zis ca e mai bine sa le las alea pa fata , daca nu apuc sa iau si de iarna . Edited November 24, 2008 by toby Link to comment
Recommended Posts