Tommy Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Sunt pe categorii de anvelope. Evident ca nu o sa ai acelasi lant si la 13 si la 16. Sunt reglabile in anumite limite. Pe cutie scrie dimensiunile de anvelope pentru care sunt facute. Link to comment
sergiuhusca Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Baieti a venit iarna si ...am si eu nevoie de un sfat!Cu Matizul nu pot sa merg deoarece fuge in toate partile si mi se pare o masina extrem de greu de controlat pe zapada!Asa ca mam dus inapoi la batranelul meu Tico care,spre surprinderea mea nu-mi da batai de cap si se aseaza foarte frumos pe drum!Totusi as vrea de sa rbatori sa ma duc la munte si...ma gandesc sa merg cu Tico!De aceea as vrea sa-i pun niste lanturi!Cauciucurile de la Tico sunt de 135/70 R12! Link to comment
robertinoo Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 (edited) Am cautat prin magazine lanturi pentru matizul meu, dar citind dimesiunile de pe ambalaj, mi-am dat seama ca se potrivesc cele ramase de la dacie. Sunt un pic roase, dar mai merg. Iarna trecuta m-au ajutat sa urc un deal. Sunt de alea sub forma de romb; dacia mea zbura pe langa masinile oprite, parca mergeam pe drum uscat. Edited December 1, 2008 by robertinoo Link to comment
Tytus Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 De Tico(pe 12) ati vazut pe undeva?10x Link to comment
Tytus Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 (edited) De Tico(pe 12) ati vazut pe undeva?10x Imi rapund cu placere singur si bucuros ca am gasit,pentru cine mai e interesat cititi: dupa cautari in tot orasul, mai precis aici:Auchan merg mai multe dimensiuni,inclusiv 155/70 R12 ,sunt nemtesti (eticheta pare antica, nu stiu de cati zeci de ani erau la nemti prin magazine... ) ),ele sunt noi si par ok,le voi proba la munte;pret 43ron,bafta la toti Edited December 7, 2008 by Tytus Link to comment
crystygye Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Mda..caut de cateva zile de nu mai pot...Autovit, Auchan,Real,Cora,Carffour...in Autovit multi radeau de mine, iar in supermarketuri nici macar nu am vazut la fata lanturile, din cauza ca s-au vandut toate instant. Miercuri plec la munte...si tot nu am lanturi...ceva ajutor? Unde gasesc sigur in Bucuresti pentru 155/70/R12? Link to comment
iuliu m. Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Mda..caut de cateva zile de nu mai pot...Autovit, Auchan,Real,Cora,Carffour...in Autovit multi radeau de mine, iar in supermarketuri nici macar nu am vazut la fata lanturile, din cauza ca s-au vandut toate instant. Miercuri plec la munte...si tot nu am lanturi...ceva ajutor? Unde gasesc sigur in Bucuresti pentru 155/70/R12? Crezi c-ar fi o idee buna "sosetele" astea "ultimul racnet"? http://www.automark.ro/autosock.html Am dat si eu o idee... Bafta! Link to comment
crystygye Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Sincer habar nu am...chiar nu am avut vreodata lanturi. NU am reusit sa cumpar lanturi. In fine, am fost de Craciun la Voineasa fara lanturi...Am urcat cu Ticolino sa ajungem in anumite locuri pe la Voineasa , iar la plecare ningea de rupea , asta pana in Ramnicu Valcea...Cu masina pe tot drumul dus-intors, cred ca am simtit 2 alunecari mici...S-a descurcat nemaipomenit..Prieteni de ai mei, ramaneau blocati, iar eu treceam fara probleme...cat timp aveam viteza! Nu cred ca voi mai avea nevoie de lanturi! Multumesc de ajutor oricum Link to comment
Den Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 (edited) O sa ai nevoie de lanturi indiferent de ceea ce crezi.Patit pe propria piele.Tot asa urcam cu viteza si ranjeam la cei de pe margine cand s-a trezit unul de pe contrasens sa derapeze si am fost nevoit sa opresc.Drept urmare a trebuit sa apelez la cei din jur ca sa mai urc.Nici eu nu am gasit lanturi pt 12.Daca tin minte disperarea de atunci ca a trebuit sa imping vreo 12 masini ca sa pot sa ies si eu Edited January 12, 2010 by Den Link to comment
Uncle-Sam Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Gasiti in Vitan lanturi pentru Tico Link to comment
Recommended Posts