Alezz Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 (edited) La noi Matizul e cu si Cielo fara .Dar am mai zis,la mine RATB si metrorex sunt baza in cursul saptamanii . Edited November 28, 2008 by Alezz Link to comment
EM!L Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Poate veţi râde, dar am auzit asta de la un pensionar, zilele trecute... "Ehe, taică, ce bine era când se circula aşa". Ce ziceti de ideea veche a lui Ceasca varianta extinsa : "1 saptamina aia cu nr. cu sot, 1saptamina ceilalti" Link to comment
laurentziu83 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Lasa, ca am auzit destui pensionari cu "ce bine era pe vremea...", si radeam de ei. Link to comment
Bogdan_80 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 In unele situatii este rentabil sa mergi cu transportul in comun, si eu as renunta sa merg cu masina la servici dar nu castig nimic in plus. Eu stau in Pantelimon pe Socului iar firma unde lucrez este langa Car4 Militari, Cu transportul in comun ar insemna 3 statii cu RATB pana la metrou Titan schimbat metroul la eroilor sa-l iau pe cel de Industriilor, cu cre se merge pana la Pacii de acolo RATB pana in parcare la Car4 dupa care ~1 Km pe jos, timp 1h30min- 1h40min, acest timp mi-a fost dat de cativa colegi care stau prin aceiasi zona si merg zilnic pe aceasta ruta. Bun, acelasi timp il fac si eu cu masina, deci in cazuri de acest gen nu se merita. Link to comment
Elfu Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Ce ziceti de ideea veche a lui Ceasca varianta extinsa : "1 saptamina aia cu nr. cu sot, 1saptamina ceilalti" Meseriasi aia cu 2 masini in fata casei Sau pe baza de consoane si vocale ? Foarte tare ca am numar de leasing. > > Link to comment
BogdanG Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Ce nasol eu am nr fara sot la toate masinile ("> Link to comment
Alezz Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Mi-a mai trecut zilele astea prin cao p varianta...Sa plece toti acasa la locurile de bastina si sa ne lase Muzeul Satului-Centura Otopeni 4min frecvent zilele astea fara nici un stes.Pacat ca nu pot incarca filmuletul,are 20 de mega... Link to comment
Wolfman Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 (edited) ...Sa plece toti acasa la locurile de bastina si sa ne lase ... Xenofob mai esti! "> Eu n-as veni sa locuiesc acolo nici pt. 1000 EURO in plus la salariu... Candva (2003) am rezistat 3 saptamani in Bucuresti (cu w-e petrecute acasa), acum de-abia ii inteleg pe cei care isi monteaza dvd-playere in masina, in drum spre serviciu au timp lejer de un film . Edited December 31, 2008 by Wolfman Link to comment
hitman Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) Si s-a intimplat! Primarul din Budapesta mai destept decit Oprescu cu o secunda! ?Maşinile cu numere impare vor putea să circule în zilele impare iar maşinile ale căror numere se termină cu o cifră pară, în zilele pare?, Edited January 11, 2009 by hitman Link to comment
Alezz Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Si daca eu trebuie sa plec din Bucuresti intr-o zi para si eu am numar impar la masina ce fac?Nu mai plec? Ce se intampla in Bucuresti se intampla din cauza lipsei de educatie si a nerespactarii regulilor de circulatie.Nu mai zic nimic de politie ca jignesc organul...astia lipsesc cu desavarsire. Link to comment
CatalinC Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 s-ar mai putea preveni blocarea traficului daca s-ar invata naibi odata sa se faca stanga corect ca in orice alt oras normal . adica cum e in poza pana no sa faca marcaje ca in poza 2 nu se va face nimic corect in minunatu oras bucuresti,ca,capitala nu merita sa-i spun Link to comment
rm.popa Posted January 15, 2009 Share Posted January 15, 2009 Foarte adevărat!!! Şi ce nervoşi sunt unii, când se înscriu "ca la Bucureşti" şi dau peste alde mine... Link to comment
Mircea Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Cataline, sunt intersectii marcate asa in Bucuresti, Iancului cu Dimitrof este prima care-mi vine in minte, dar ce te faci cu romanu' care dupa ce a luat permicul nu mai pune mana pe o lege sa se informeze, ca el stie... Link to comment
hepea Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Si pe langa asta organu n-o aplica Link to comment
VAXXi Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 In martie, pasajul Basarab Tramvaiele vor circula pe sub Pasajul Basarab, urmând să facă legătura între terminalul Romprim şi cartierul 16 Februarie, pe traseul Şoseaua Olteniţei – Viilor – Dr Istrate – Trafic Greu – Bulevardul Timişoara – Vasile Milea – Calea Giuleşti. Viaductul principal al pasajului are o lungime totală de 1.450 metri (din care 117 metri – Podul pe Arce peste râul Dâmboviţa, respectiv 340 metri Podul Hobanat peste zona Gării de Nord), cu bretele de acces la pasaj de 1.126 metri lungime şi rampe de acces de 1.250 metri. Pe pasaj, în zona Podului Hobanat va fi realizată staţia de tramvai dotată cu scări fixe, lifturi şi escalatoare care să asigure legătura între nivelul peroanelor staţiei şi nivelul solului, precum şi cu staţia de metrou Basarab. Lucrările au început în octombrie 2006, suma totală contractată a fost de 558.822.877 RON. Link to comment
EM!L Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 He-he, zicea un gog, la teveu, că după deschiderea pasajului, distanţa Dr. Taberei - Victoriei va putea fi parcursă în 15min (during rush hour) Link to comment
VAXXi Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Pai e foarte posibil: 2 minute ajungerea la turatia nominala pentru elice, 2 minute decolarea si restul zborul. Link to comment
EM!L Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 .. + 1,5 min. durata zborului cu paraşuta. Că avionul îl laşi să "aterizeze" singur în/pe Palatul Victoria. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Pai daca pasajul se umple cu masini, la ce suprafata are, inseamna ca celelalte rute sunt libere. Link to comment
VAXXi Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Cica se vrea pasaj la Razoare, in tandem cu lucrarile pentru metrou. Link to comment
Tommy Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Stiu ca unora le este dor de vremurile cand toti eram egali, "Probleme De Trafic In Bucuresti Anii 70": http://www.youtube.com/watch?v=J0xV9Wn8I_Q Link to comment
VAXXi Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 programe de incepere decalata a zilei de lucru stabilite la nivel municipal Ehe, ce destepti eram odata... Link to comment
Miste_R Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Si are cineva impresia ca azi s-a schimbat situatia? La fel se intampla la orele de varf,si la metrou si la suprafata si la faza cu masinile parcate la scara. Daca astia se plangeau de trafic in 70.. Link to comment
EM!L Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Cica se vrea pasaj la Razoare, in tandem cu lucrarile pentru metrou. Până una-alta - http://b365.realitatea.net/news/de-sambata-se-reconfigureaza-traficul-in-toata-zona-razoare-vezi-harta/ Link to comment
Recommended Posts