Jump to content

Problema Oglinda Dreapta

Recommended Posts

Am si o problema cu oglinda STANGA (sorry dar in titlu am inversat dreapta cu stanga :P )...Ideea este ca este foarte flexibila ...mai exact geamul vibreaza foarte usor...comparativ cu cea din dreapta. Spre exemplu, pe loc, daca stau si dau volum la boxe, oglinda stanga face ca toti dracii pe cand cea din stanga abia vibreaza...Mai rau, la peste 90-100Km/h nici nu o mai pot folosii datorita vibratiilor. Am fost azi la revizia de 1 an si cu toate ca i-am rugat sa mi-o rezolve, nu au facut nimic..la fel este...

Precizez ca am un Matiz E, deci oglinzile se regleaza din exterior..

Este vreo piluta, surub, ceva care poate fi stras?Sau vre-un arc ce trebuie inlocuit??

Multumesc anticipat.

Edited by miborion

Din cate inteleg, problema e doar la geam nu? Tragi de geam, cu incredere, dar sa fii finut, desi nu prea are ce sa se rupa. Si scoti partea cu geamul. Geamul e fixat pe un suport de plastic, care se prinde la randul lui de o carcasa propriu-zisa, prin (parca) 4 picioruse de plastic. Indoaie-le pe alea un pic, ca sa stranga mai bine pe suportul din carcasa. Prin carcasa nu stiu ce e exact de strans, dar parca e un surubel care poti sa il strangi in caz ca e slabit.