ROV Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Vand inlocuitor de catalizator pentru Leganza .Este piesa de origine intocmai dupa catalog . A fost montat pe masina fara nici un fel de modificare, vine perfect pe flansele esapamentului . Din cate stiu la Piesti costa in jur de 1 mil inlocuirea catalizatorului si nici nu stiu cat de bine iese . Mie mi-a scazut consumul cu 1 litru% si esapamentul are un sunte foarte placut dupa 3000 rpm. Eu l-am scos pentru ca voi lasa masina mamei si nu apreciaza sunetul de esapament "sportiv". Piesa este in stare perfecta si imi asum raspunderea pentu aeasta descriere. Daca piese nu este conforma descrierii si pozei voi rambursa cumparatorul fara alte intrebari. Pretul 50 RON tel 0788746627 Link to comment
iuli34 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Salut, mai este valabil? Ma intereseaza asa ceva pentru ca stiu ce inseamna. Eu am avut catalizatorul bulit(o poveste mai lunga) si am mers cu el golit de tot ce avea inauntru, o perioada, dupa care se apropia ITP-ul si a trebuit sa iau catalizator nou. Cel vechi l-am aruncat ("> puteam sa-l folosesc din nou. Link to comment
Salex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Baieti, terminati cu prostiile astea ... Chiar nu va deranjeaza ideea de a cobori masina de la EURO2 la NON-EURO ? . Ne plingem de calduri in Bucuresti, Craiova pina si Brasov, bagam mii de lei in A/C si in schimb ne uitam la 1 litru de benzina ? Dati-o incolo ... Link to comment
iuli34 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Baieti, terminati cu prostiile astea ... Chiar nu va deranjeaza ideea de a cobori masina de la EURO2 la NON-EURO ? . Ne plingem de calduri in Bucuresti, Craiova pina si Brasov, bagam mii de lei in A/C si in schimb ne uitam la 1 litru de benzina ? Dati-o incolo ... Cu o floare nu se face primavara. De camioanele acelea antice care nu mai vezi nimic in spatele lor de atata fum, ce mai zici? Pe mine ma interesa mai mult cresterea puterii motorului, unde Leganza sufera in raport cu capacitatea motorului. Link to comment
smailmiami Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Cred ca o sa faci ravagii cu aia 3 cai in plus. Mai ales daca ai gaz pe ea. Link to comment
Salex Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Cu o floare nu se face primavara. De camioanele acelea antice care nu mai vezi nimic in spatele lor de atata fum, ce mai zici? Pe mine ma interesa mai mult cresterea puterii motorului, unde Leganza sufera in raport cu capacitatea motorului. Nu am zis nimic de bine de mastodontii de care vorbesti insa evident ca le-as da foc cu mina mea. Imi pare sincer rau sa gasesc aici mentalitati de genul asta . De felul meu sint un tip foarte exigent, insa in primul rind sint exigent cu mine, nu doar cu altii ! De la mine o floare, de la tine inca una, programul "Rabla" mai sadeste si el citeva flori si asa mai departe. In plus, mai e un aspect, cel al diferentei dintre defectiune tehnica (si lipsa banilor pentru remediere) si actul deliberat, adica ceva de genul eliminarii catalizatorului ... Vis-a-vis de raportul capacitate cilindrica / putere, iti pot da N exemple de masini de actualitate cu capacitate de 2000cmc si putere de cca 145CP. Daca vrei niste caluti in plus, fa-i un chip-tunning, diferenta va fi uriasa fata de ce obtii mergind fara catalizator. Link to comment
Recommended Posts