Moshu Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ma brother, was a joke Ce are eleronul asta de si-l pun tunistii ca prima optiune dupa ce-si iau masina? E cel mai stupid element de asa zis "tuning". Tuning vine si de la tune = acord, armonie. Este out of tune din pacate. Link to comment
SV_84_BOG Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 (edited) Ala nu e M din fata e 1.6 V .. ca am schimbat motoru si-am pus tuning de motor ECOTEK Poftim si niste poze cu interiorul .. sa va faceti inima rea Cam asa trebuia sa arate postul tau. Continua sa scrii asa cum ai facut-o si ne vom desparti destul de repede. Pe acest forum se respecta Regulamentul Edited September 17, 2006 by Mircea Link to comment
exode Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Felicitari pentru masina, e bine ca tie iti place. Dar nu te astepta sa placa tuturor Mie unu mi se pare sorcova (ca sa nu spun cioara vopsita). Daca pui poze cu masina, asteapta-te sa primesti pareri. Sa-ti dea Dumnezeu un milion de km fara probleme la masina. Link to comment
Moshu Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Nu cred ca s-a suparat. Dar nu poate sa placa tuturor, asta e clar. Mie unul nu, mai ales interiorul. Daca e piele, ma opresc aici. Daca e fake (piele de autobuz), atunci chiar ca sunt bani aruncati... Culoarea pe interior nu o comentez, fiecare cu gusturile sale. Culoarea rosie la Cielo, pe exterior este foarte reusita. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci si interiorul la fel. Exista culori complementare. Eu as fi mers pe ceva deschis, un crem de exemplu. Link to comment
blue_kid Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Acu'... sunt pentru afirmatia facuta de exode, cam sorcova,... doar o parere Link to comment
Jobyn Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Bobby referitor la Cielo-ul albastru cu numere de DB l-am vazut la mare si nu vreu sa par rau dar mi-a venit sa vomez! Tuning inseamna si bun gust, e tiganeasca cred ca spoilerele au fost facute in spatele curtii de un sudor! Link to comment
OvidiuDanut Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 (edited) @SV_84_BOG > Tapiseria cat a costat si unde se poate face? Edited October 14, 2006 by tolin_afc Link to comment
BAD_MF Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 (edited) Un cielo.. Daca nu ma insel, stopurile sunt stopuri clare de astra G adaptate. Edited October 31, 2006 by BAD_MF Link to comment
tkd29 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Am vazut azi Cielo asta prin oras si la un semafor am ajuns paralel cu el , si l-am intrebat pe tip daca stie de forumul asta si a zis ca nu si l-am invitat daca vrea sa intre sa posteze ceva poze cu masina si detalii si tipul mi-a raspuns : "Daca iasa banul nici o problema" ?!?! sa facut verge si a trebuit sa o tai din loc, binenteles ca a plecat ca din pusca si pe contransens... Link to comment
Mircea Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 l-am intrebat pe tip daca stie de forumul asta si a zis ca nu si l-am invitat daca vrea sa intre sa posteze ceva poze cu masina si detalii si tipul mi-a raspuns : "Daca iasa banul nici o problema" ?!?! Mai bine lasa... Link to comment
andreib Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Inca un pom de craciun cu nume de masina. Acest cazan mergea mai bine la kitsch-uri: de la eleronul imens, pana la ochelarii de stopuri, capace de plastic la roti si semnul de incepator! PS: Asta e idiot? Ciar crede ca ar plati cineva ca sa-i vada ...chestia aia...? Link to comment
Tommy Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Dar cercul ala galben din stanga sus pe luneta? Link to comment
Mircea Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 si semnul de incepator! "> Link to comment
Tommy Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Scuzele mele.. am scris aproape odata, nu vazusem postul lui Andrei On topic.. ala-i lupu lu Zalmoxis? Link to comment
Saw Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 (edited) Am gasit pe net poze cu Nexia model 2006... oare o sa se fabrice si la noi? Am inteles ca de la anu or sa scoat Cielo cu dublu air-bag si abs si pretul o sa fie undeva pe la 9.500 E full. Ce nu imi place la el este suportul de numere de pe portbagaj si stopurile spate... au ramas aceleasi... eventual puteau sa le faca si ei fumurii daca tot au schimbat farurile... Edited November 23, 2006 by Saw Link to comment
uskt2005 Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Am gasit pe net poze cu Nexia model 2006... oare o sa se fabrice si la noi?Am inteles ca de la anu or sa scoat Cielo cu dublu air-bag si abs si pretul o sa fie undeva pe la 9.500 E full. Ce nu imi place la el este suportul de numere de pe portbagaj si stopurile spate... au ramas aceleasi... eventual puteau sa le faca si ei fumurii daca tot au schimbat farurile... In afara de faruri masina este un esec total in materie de estetic, parerea mea, sper sa se fabrice si la noi doar pentru motivul de a putea gasi si noi faruri cu lupa pentru ale noastre cielo Bafta "> cielo ahile Cu banii pe care i-a dat pe jante si toba si alte maruntisuri mai bine o aranja d.p.d.v. estetic; masina este "belita" pe toate partile Si chiar nu stiu de ce a fost bagata la sectiunea tuning ; poate pentru esteticul unic pe care il are in urma acelor julituri , exfolieri de vopsea s.a.m.d. Dar inca odata; este doar parerea mea, poate ca altora le place Bye bye "> Link to comment
TanoG Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Ahl - cat ai dat pe stergatoare? - sunt super >- Link to comment
Englishman Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 (edited) AHL> mie imi place . Simpla, frumoasa. Daca dai jos porcaria aia de eleron va fi muuult mai fain. La fel, ai putea sa incerci sa gasesti un stergator de luneta similar cu cele din fata care sunt foarte tari. Ca si jantele, de altfel. Edited November 23, 2006 by radux Link to comment
ahl Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Asa o fi ...e o masina de tot cacatu...vopsitoria vroiam sa o fac la primavara (eu stiam ca e mai bine primavara)dar daca e lovita pe toate partile ce rost mai are uskat 2005..cred ca a fost rasturnata ...TanoG le-am luat de la targ Vitan 1.000.000 bosh si am gasit si pt spate,acum se gasesc si la bucata si am dat 350.000 dar nu e bosch.Cozorocu de la luneta o sa fiie vopsit la fel si sprancenele...eu zic ca pt o masina cumparata de cateva luni e ceva >- Link to comment
Cumnatu Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Scuze de tremurat, experimentam niste gropi. Mie imi place cum arata ! Link to comment
uskt2005 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Asa o fi ...e o masina de tot cacatu...vopsitoria vroiam sa o fac la primavara (eu stiam ca e mai bine primavara)dar daca e lovita pe toate partile ce rost mai are uskat 2005..cred ca a fost rasturnata ...TanoG le-am luat de la targ Vitan 1.000.000 bosh si am gasit si pt spate,acum se gasesc si la bucata si am dat 350.000 dar nu e bosch.Cozorocu de la luneta o sa fiie vopsit la fel si sprancenele...eu zic ca pt o masina cumparata de cateva luni e ceva >- Care sprancene vrei tu sa le vopsesti? Autocolantul cere il ai tu pe faruri? Eu nu cred ca ai sa reusesti sa il vopsesti, dar daca totusi poti spune-ne si noua cum faci? Bafta "> Link to comment
uskt2005 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Se vede Mda , intr-adevar pleoape sunt dar din pozele tale chiar aratau ca o folie neagra lipita pe far Pana un alta uita-te la pleoapele mele sa vezi ca eu macar nu le-am pus fara sa le vopsesc, pentru ca ar fi fost chinuiala (pune-le apoi scoate-le si tot asa) , dar daca tu ai chef de munca de SISIF - nu ai decat sa faci ce vrei Bafta "> Link to comment
Recommended Posts