Maniaku Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 sunt destul de utile luminile tale, dar acum as vrea sa stiu parerea si despre masina mea, as mai avea cate ceva de facut la ea dar nu tre sa mai astept ceva bani, sau cred ca pe asta o vand, si mai bine imi fac alta ca acum am alte idei. Woooww "Tigan style" !!!! Link to comment
adostar Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Fara suparare...dar este o petarda ! Link to comment
Varcolac Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 si acesta este cieloul meu (la care mai am tone si tone de munca de facut!!!!! ("> ) spoileru din fata unde l'ai facut si cat te'a costat? Link to comment
dorucioby Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 sunt destul de utile luminile tale, dar acum as vrea sa stiu parerea si despre masina mea, as mai avea cate ceva de facut la ea dar nu tre sa mai astept ceva bani, sau cred ca pe asta o vand, si mai bine imi fac alta ca acum am alte idei. Bataie de joc de biata masina Link to comment
nt98adu Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Haideti sa va spun eu cat costa acel ,,aeroplan'': Numai 3900 euro. Si in poze arata extraordinar. In realitate zici ca a facut al II-lea razboi mondial. Oricum in Bazar la Bacau nu-l baga nimeni in seama. Si mai sunt cateva ,,modele'' tot in acel oras. Bataie de joc dintr-o masina foarte buna. Link to comment
uskt2005 Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Daca ar face-o la loc cum era de la mama ei cred ca ar fi luat peste 4000 pe ea Link to comment
decseiszabi Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) Buna Baieti. adaug si eu niste fotografii cu masina mea ("este inca in contructie!"). Acum astept niste pleoape pt faruri, saunt comandate de pe net. cam cat m-ar costa niste neoane cu tot cu montaj??? pe mine neoanele m-au costat 250 RON (2 buc 1.20 m, 2 buc 0.80 m) Edited October 8, 2007 by decseiszabi Link to comment
albanezu Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 (edited) decsiszabi (sper sa fi scris bine) ce`i in ultima poza becul rosu cin mijloc, cam de unde`i butonul de reset a kilometrajului. ai becul de centura si de frana de mana si mai este unu, asa ce`i? si la benzina ce`s ledurile alea albastre? acuma adyschimy zi`mi o chestie. ii mai interesanta priza aia nefolositoare acolo sau care`i scopul macar daca o faceai deasupra farului intelegeam ca mno ii priza de aer pentru filtru dar stiind ca doar lada niva are filtrul de aer din fabrica asa unde ai pus`o tu acolo priza aia. in fine, se uita fetele mai mult dupa tine asa cum ai acuma masina? fara sa te superi pe mine mi se pare o tiganie mare de tot ce`ai facut cu ea( nu ce`a mai mare dar locul 2 il ocupa sigur) dupa ce cielo nici nu vede bine ii mai pui si autocolant pe faruri imi retrag toare cuvintele scrise, cer unui moderator sa faca publica scuzele mele, daca cumva coada aia de rechin ii gps`u daca ai gps atunci scuzele mele vor fi pe prima pagina. dar tigania aia cu v8 pare sa`ti mai de`a un loc in top10 se pare ca primesti primul loc. sincer ai stricat masina, pacar de ea. viitorul proprietar o sa aiba mult de lucru s`o aduca la viata. sper ca nu te`ai suparat pe mine, dar ai distrus masina.pacat Edited October 9, 2007 by tolin Atentionare - foloseste majusculele in locurile pe care limba romana le reclama Link to comment
decseiszabi Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 decsiszabi (sper sa fi scris bine) ce`i in ultima poza becul rosu cin mijloc, cam de unde`i butonul de reset a kilometrajului.ai becul de centura si de frana de mana si mai este unu, asa ce`i? si la benzina ce`s ledurile alea albastre? acuma adyschimy zi`mi o chestie. ii mai interesanta priza aia nefolositoare acolo sau care`i scopul macar daca o faceai deasupra farului intelegeam ca mno ii priza de aer pentru filtru dar stiind ca doar lada niva are filtrul de aer din fabrica asa unde ai pus`o tu acolo priza aia. in fine, se uita fetele mai mult dupa tine asa cum ai acuma masina? fara sa te superi pe mine mi se pare o tiganie mare de tot ce`ai facut cu ea( nu ce`a mai mare dar locul 2 il ocupa sigur) dupa ce cielo nici nu vede bine ii mai pui si autocolant pe faruri imi retrag toare cuvintele scrise, cer unui moderator sa faca publica scuzele mele, daca cumva coada aia de rechin ii gps`u daca ai gps atunci scuzele mele vor fi pe prima pagina. dar tigania aia cu v8 pare sa`ti mai de`a un loc in top10 se pare ca primesti primul loc. sincer ai stricat masina, pacar de ea. viitorul proprietar o sa aiba mult de lucru s`o aduca la viata. sper ca nu te`ai suparat pe mine, dar ai distrus masina.pacat becul rosu din mijloc este de la butonul de aprindere pt neoanele care sunt sub masina Va mai atasez cateva fotografii. as vrea sa va cer parerea in legatura cu noile pleoape; dupa parerea mea nu prea merge cu rama cromata. ce spuneti??? Link to comment
closchkutza Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Masca aceea cromata nu merge de nici o culoare cu pleoapele si sa nu cumva sa-ti treaca prin cap sa iei pleoape cromate ca e mai mare tigania. Emblema GTI este numai buna de pus pe o cataracta de dacie din `80, alaturi de de autocolantul cu "TUNNING". Placuta aia cu "Boss" iarasi, este de tot rasul curcilor. Alaturi de ea, poti sa pui semnul de la Nike, merg foarte bine impreuna. Link to comment
EM!L Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Nici mie nu mi se pare ca se incadreaza grila cromata. Pleoapele sunt OK. Link to comment
Lao Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 De departe cel mai marfă Cielo tunat din România. Link to comment
uskt2005 Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 De departe cel mai marfă Cielo tunat din România. Neeeeeeaaah Dar... gusturile nu se discuta Link to comment
alx the best Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Am gasit si eu 2 poze cu un cielo frumos. Ce parere aveti? Link to comment
EM!L Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Jantele sunt misto, in rest am impresia ca se cam incadreaza pe aici . Link to comment
aganon_2002 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Hai ca vad o gramada de poze frumoase pe aici... o sa pun si eu cateva... Nu stiti ceva site unde se pot comanda pleoape de cielo?? Link to comment
alx the best Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Hai ca vad o gramada de poze frumoase pe aici... o sa pun si eu cateva... Nu stiti ceva site unde se pot comanda pleoape de cielo?? http://shop.auto-styling.ro/ Aici se gasesc prin comanda la 35 ron. Link to comment
yellow fever Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 si eu vin cu cateva poze, rezolutie mica facute cu telefonu "> Link to comment
Mircea Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Frumoasa, mai ales jantele. Link to comment
Salex Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Un spoiler frumos, OK; o jeanta frumoasa, OK; niste spoilere elegante, OK; eventual pleoape si un eleron discret, OK ... dar sa ma bata Sfintu' daca inteleg de ce apreciaza unii niste hidosenii de eleroane super colturoase si de dimensiuni gigantice puse pe niste masini cu forme rotunde si cu motoare de putere mica ... Pe linga faptul ca arata mai degraba a F 117A StealthFighter sau F22 Raptor (la care formele colturoase au un rol bine determinat in asa zisa "invizibilitate radar"), greutatea eleroanelor respective cred ca mai mult dauneaza masinii decit ajuta pentru portanta la viteze mari. Oare se lasa cineva impresionat de un astfel de look ? Pina la urma nici nu am cum sa il vad in oglinda, cel mult il vad dupa ce trece de mine si atunci nu ar mai conta, nu ? Link to comment
EM!L Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 si eu vin cu cateva poze... :X Super! Jantele sunt misto de tot, folia se incadreaza de nota 10. Ce modificari are la partea de suspensie? Link to comment
decseiszabi Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 din pacate de jante a trebuit sa ma despart, ca atingeau aripa Link to comment
uskt2005 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) Aveai prea mare talonul cauciucului pe 15" tre sa fie max 55 si tu acolo aveai 70-80 cred Edited February 29, 2008 by uskt2005 Link to comment
decseiszabi Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 (edited) ET 35 ; 7JX 15 H2. - acestea erau marimile de pe janta iar cauciucul era de 65/185 R15 ; dar am incercat si cu cauciuc de 60 si tot atingea + ca am indoit marginile aripei Edited February 29, 2008 by decseiszabi Link to comment
Recommended Posts