uskt2005 Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Cu 55 nu cred ca mai atingea, asta in cazul in care aveai arcuri si amortizoare in stare buna Link to comment
yellow fever Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 pt EM!L : amortizoare DELPHI "de Carbon" performance arcuri VOGLAND care coboara garda cu 4.5 pe fata si 3.5 pe spate - si in realitate cu cel putin 8cm pe fata si pe spate cu 5.5cm unde e marcat pe poza imi atinge cu 2 persoane in spate si la hop. dimensiune 205/45/16 Link to comment
Alex23 Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Frumos Cielo prezentat de alx the best, pacat insa ca acum a ajuns o epava!! Yellow fever foarte frumoasa masina ta, cat si jentile!! Cred ca acelasi model il voi alege si eu pentru masinuta mea, doar ca vor fi pe 14!! Numai bine tuturor!! Edited May 3, 2008 by Alex23 Link to comment
KumKum Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 @Aganon 2002 ai pus jante de Astra G pe masina, se potrivesc, ce dimensiuni au? Link to comment
inchains0 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Am gasit si eu 2 poze cu un cielo frumos. Ce parere aveti? ... ce sa mai, chiar arata bine. mi se pare mie, cauciucurile din spate sunt mai mari decat cele din fata??? de ce??? Link to comment
ovi_jer Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Toate posturile scrise intr-o limba sau gramatica nedefinita au fost sterse,la fel si cele care contin impresii sau concluzii despre useri. Titlul subiectului este scris foarte clar : Poze cielo tuning ! Cand se va numi ''picturi in paint'' sau '' parerea mea despre userii care... '' atunci aceste posturi nu o sa mai fie sterse si nici userii atentionati. Link to comment
sorinel_cielo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 salut baieti!!sunt si eu nou pe aici si imi pun si eu cateva poze cu masina mea sa imi dati o idee de tuning.Va multumesc(apropo cand e intalnirea si unde).nu stiu sigur daca apar pozele ca nu prea stiu pe aici poate ma invatati si pe mine Link to comment
Adi_Iacob Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 sorinel_cielo La pleoape scapa lumina si prin stanga si prin dreapta lor, mai bine cauta ceva fabricat special pentru farurile de Cielo (search pe forum). La fel cu jentile, ele sunt fromoase, admirabil ca ai incercat sa le branduiesti cu sigla Daewoo, dar nu se potrivesc perfect. Masina e faina, s-o stapanesti sanatos, nu o transforma in kitch ca e pacat, mai poti zic eu sa achizitionezi kitul de tuning exterior pentru Cielo, el la vanzare pe Autodaewoo.ro, doar daca iti place cum ar veni pe masina. Link to comment
sorinel_cielo Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 stiu ca pleoapele i leam facut singur ca nu am gasit cevaa sa imi imbrace tot farul.ai putea sa imi recomanzi ceva,iar despre kitul de exterior stii vreun pret?ms mult.as vrea sa stiu si eu cand este intalnirea si unde daca se poate Link to comment
Mad MAX Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Best "tunning" (cum ar spune un consacrat membru al acestui forum) ... Link to comment
Adi_Iacob Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 @sorinel cielo Ti-am dat link-ul in text, il mai postez odata, www.autodaewoo.ro cauti la sectiunea tuning, cu pleoapele nu pot sa te ajut din motive de ... kilometri distanta (vreo 2200, dar nici nu m-am ocupat cu asa ceva) dar folosind functia search de pe forum poti gasi ceva interesant. Despre intalnire, asta se tine joi de obicei, dar in Bucuresti, in Buzau nici una, din pacate pana acum. Pacat. B78NDY Lovitura aia de soarta mergea bine la sectiunea kitch, daca nu cumva a ajuns deja acolo cu ceva timp in urma. Fac eu cinste proprietarului cu 2 kile de benzina, sa vanda ce nu e kitchos si restul sa incendieze. Punct. Link to comment
Gyakson Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 salut baieti!!sunt si eu nou pe aici si imi pun si eu cateva poze cu masina mea sa imi dati o idee de tuning.Va multumesc(apropo cand e intalnirea si unde).nu stiu sigur daca apar pozele ca nu prea stiu pe aici poate ma invatati si pe mine fratik nu vrei safaci schimb de jante? am unele pe 15 Link to comment
addtonny Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Oameni buni eu mam indragostit de masinutza astra! voi nu?! Frumos! Link to comment
sorinel_cielo Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 mda..cfe pot sa zic decat ca arata super frumos si cumotorul ala pe el cred ca mananca asfaltul acum.as vrea sa arate si al meu asa dar... fratik nu vrei safaci schimb de jante? am unele pe 15 cu mine sa faci schimb de jante vrei? Link to comment
Tommy Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 @addtony.. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=355362 Link to comment
madkat Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 pe langa ERD trec destul de des in drumul de la servici (nu spun unde, sa nu se supere proprietarul) - si de fiecare data mai il admir oleaca frumos realizat, cu mult bun gust, culoarea chiar e interesanta cu jantele a trebuit ceva timp sa ma obisnuiesc - dar sunt faine Link to comment
uzzynt Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 exterior frumos, interior frumos, interior si exterior... nu se potrivesc interior si exterior nu se potrivesc eroare, aveam mai multe pagini deschise, asta e mortala, eu credeam ca a mea e cea mai frumoasa... Link to comment
Vlad Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Aproape la fel dar un alb perlat este cieloul lui Mad max. Amandoi in afara de exterior si interior au pus frane de Opel si mai important motorul SFI de Opel Calibra. Astfel masinile lor se invart in jurul valorii de 170CP. Nu vreti sa stiti cum fug... "> De exemplu golf V GTI pierde aproape cu 2 lungimi de masina... Link to comment
Ath Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) Frumos exemplar! Am o propunere catre moderatori: nu ar fi interesanta o sectiune de tuning vote, cu toate masinile daewoo si chevrolet "tunate", pe 3 categorii, interior, exterior si motor? Daca cumva exista, puteti da cu pietre, pentru ca nu am gasit cu search .Daca nu exista, cred ca ar incuraja tuningul si poate chiar ar inspira persoanele doritoare de tuning, dar fara idei. Si ca sa-mi termin ideea, propun un numar maxim de 5 poze, cu o descriere a modificarilor, si fara comentarii (deoarece gusturile sunt discutabile) doar cu notare (1 la 10, sau ce alta scare de notare doriti voi). Un singur forumist, un singur vot la 1 masina. p.s. Am uitat sa precizez, ca exemplarele tunate trebuie sa fie ale forumistilor, nu de pe nu stiu ce site, din nu stiu ce tara... Edited October 27, 2008 by Ath Link to comment
Mad MAX Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 @Vlad: Cred ca stiu toti ca cielo-ul tau a fost intotdeauna mai special ... O parte din meritele pt masina mea iti apartin! 10x again! PS: cand vrei sa repeti experienta 0-160-0 ... stii unde ma gasesti Link to comment
Englishman Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=zHOKTAbqlcA http://www.youtube.com/watch?v=yDtieza-HuI...feature=related Ultimul este ...ERD-ul, colegul nostru. Edited February 24, 2009 by Englishman Link to comment
Recommended Posts