Tommy Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Frumosi bunicii, frumoasa si nepoata Si-o dantura frumoasa Sa-ti traiasca! Nu te supara pe baieti, nu-s asa rai, ai sa vezi Facuta intre targu frumos si bacau. Si-un sfat daca nu te superi, da alea jos din geam, vei avea o vizibilitate sporita. Edited March 15, 2006 by Tommy Link to comment
Englishman Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Merci. Adevarul ca am inceput EU cu stangul. Aia cu tuningul bunicilor a fost f. tare !! Dar, asta e. Daca i-am pus pe site-ul cu Daewoo, merit urecheala! Link to comment
Tommy Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Las ca stim ca ai pus poza.. ca era "la pachet" cu nepoata Link to comment
Englishman Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 ai dreptate ! Targu Frumos si Bacau ! Exact! Iar cu steagu Angliei am avut intotdeauna o obsesie . L-am avut si pe fosta mea Nova, e ca un talisman pt mine. Mai ales ca-s si prof de engleza ... Link to comment
alx Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Hint: da un report postului cu scuzele de rigoare si cere sa se scoata poza... Link to comment
Englishman Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 daca as sti cum sa fac asta, as face-o pe nerasuflate... cred ca am reusit sa scot singur poza, din optiunea modifica. Daca ma vede cineva doi bunici sau o nepoata, sa- mi spuna, sa mor de rusine iar ! Multumesc, Alx, habar nu aveam ca se pot sterge unele poze nedorite. Link to comment
Tommy Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Este că-i diştept forumul asta ? O alta sugestie daca nu-i cu suparare, pui un stegulet mic sau o emblema cu GB, e mai discret si elegant. Si semnificatia se pastreaza. Link to comment
Englishman Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 astept intotdeauna sugestiile voastre cu nerebdare. Si cred ca in cazul asta, ai dreptate. Cum sa fie cu suparare ? Nici pomeneala! Ma bucur ca am cu cine discuta despre subiectul meu favorit: magnifica, suprema inventie , ea stapana absoluta, MASINA. Link to comment
Bobby Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Bai fratzilor unde D-zeu gasesc si eu pleoape de faruri si stopuri tip lexus pentru Cielo??? Pe autodaewoo.ro nu am gasit nimic! Link to comment
Vlad Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 nu prea gasesti...eu am stopuri lexus style cu leduri! Facute! Link to comment
ToPser Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 pe stopurile de cielo sunt 2 staturi de plexi . se sparge du grija si atentie primul strat si ramane al doilea care e complet transparent Link to comment
claudiudnc Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Sal! De asta ce spunde-ti ? Link to comment
NFS Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Pai ce sa spune-m??! Cred ca e de la concursul de transformat Cielo in Logan! Link to comment
BogdanG Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Daca ar avea si cai sub capota ar fii sa zicem acceptabil dar ...nu cred Link to comment
Tommy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Dintre toate adevaraciunile perparate la craiova, asta e cel mai tare! Oare nu sperie lumea pe strada? Link to comment
claudiudnc Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Nu nu are nimic special sub capota,este un cielo din '98 ... Link to comment
BogdanG Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Pai si atunci pe cine sperie ) pe mine unu nu ma sperie ...poate pe unu cu vreun Logan dCI ) La ce forma are acum ...nu m-ar mira sa decoleze > Link to comment
Tommy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 (edited) Pe mine unu, m-o-nspaimantat gura aia de lup! Si portbagajul ala forfecat Edited April 9, 2006 by ovi_jer Link to comment
valiman Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Păcat de roţi şi de vopsea. Link to comment
Englishman Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Mda, frumoase roti, vopsea de calitate, se vede de la o posta. E lucrat mult la ea, dar cam prea agresiva pt gustul meu. Spatele mai e cum mai e, dar fata e cam prea de tot pentru un Cielo. Nu i se potriveste mai deloc, parerea mea. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Care-i faza cu spoilerul ala paralelipipedic din spate? Link to comment
Mad MAX Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 pacat de vopseaua aia care s-a risipit pe fibrele alea notorii!!! Arata mult mai bine la momentul asta. Nu mai este pe masina decat vopseaua. Link to comment
Gamerul Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Inca unul pe care l-am vazut in Ploiesti... Link to comment
Recommended Posts