Bobby Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Am mai vazut doua Cielo-uri tunate. Nu cred ca sunt pe forum bagate poze cu ele..., cel putin ala alb este bestial! Edited May 26, 2006 by Bobby Link to comment
Tommy Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 (edited) Super bestial ala albastru, daca ma duc la bunica-mea cu el.. face infarct. Edited May 26, 2006 by Tommy Link to comment
Cumnatu Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 sa zicem ca vreau sa imi tunez Cielo, ceva finut, cat sa retuseze mai mult decat sa ilo faca sport dar cu motor de 1.5 respectiv 64 cai... ce propuneri aveti ??? Link to comment
Mad MAX Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 @bobby: Ai gresit topicul! Aici e topic pentru poze cielo tuning, nu pentru poze cielo kitch. Link to comment
ToPser Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 vai .ma dor ochii dupa ce ca ala albastru era urat cu draci a mai pus si schotch-urile alea rosii pe el ...o fii stelist omu da nici chiar asa...n-am mai vazut cielo mai urat ...si in asta s-au bagat ceva bani ... Link to comment
nt98adu Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Oare ce scrie pe parbriz la cel alb? Din curiozitate! Altfel, arata bine masina. Link to comment
Eddy Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 up si acesta este cieloul meu (la care mai am tone si tone de munca de facut!!!!! ("> ) MISTO ELERONUL ...cat te-a costat ? si de unde l-ai cumparat ? Am si eu 2 poze cu masina mea. Ce parere aveti? NICE ! Link to comment
ZaiR Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 DOAMNEEEEEEE CATA TIGANIEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cum sa iti pui pe fundalul bordului poze cu gagici goale... astfel de persoane ar trebuii izolate... > Link to comment
K L U Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Am vazut zilele trecute pe Bd Unirii langa fostul Magazin JUNIOR acest Cielo !!! >- Link to comment
ToPser Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Trebuia sa-i arzi un autocolant Daewooclub !!! Link to comment
Mircea Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Posturile voastre au fost mutate aici, unde le era locul. Pe viitor nu mai comentati in sectiunea Bursa. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 25, 2006 Share Posted June 25, 2006 Trebuia sa-i arzi un autocolant Daewooclub !!! Eu zic ca are. Link to comment
Jobyn Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Am si eu 2 poze cu masina mea. Ce parere aveti? Felicitari pt masina arata super, doar culoarea nu-mi place dar in rest ii beeton daca mi-ai zice si niste preturi daca se poate te rog, spoiler, jante...merci! Link to comment
sorin77 Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 (edited) ) i-a dati un ochi aici sa vedeti poze cu Cielo-uri tunate de mama focului faza asta cu faruri bixenon imi place la nebunie, a incercat careva din voi asa ceva si cat a cheltuit? vedeti pozele inserate: Edited August 9, 2006 by sorin77 Link to comment
Gamerul Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Am vazut zilele trecute pe Bd Unirii langa fostul Magazin JUNIOR acest Cielo !!! >- Se pare ca stopurile sunt facute de Zexstar. Link to comment
DCO_82_ph Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Sal,stie cineva de unde se pot lua stopuri cu geam alb sau doar geamul? toPser stii sigur ca geamurile de la stopurile din spate la cielo sunt duble adica daca sparg primul geam ramane altul alb? Link to comment
exode Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Da, sunt facute din 2 straturi. Eu am avut o pocneala in spate din care a rezultat exfolierea (ca sa zic asa) a stratului exterior a unui stop. A ramas partea alba. Cred ca ar fi fost mai bine daca partea colorata era cea din interior, nu cea din exterior. Acum e posibil sa nu fie asa la toti - astea ale mele cred ca sunt cele din '96. Link to comment
SV_84_BOG Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Asta e "VIPER`ul"meu Link to comment
Tommy Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Masina e luata de la Dynasty? Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Pozele astea trebuia sa le postezi aici. Link to comment
dinoc Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) Doamne da' rai mai sunteti mai ... BOG, inteleg ca-i un tuning mai extrem, nu-i rau - dar ar trebui sa renunti la unele elemente gen: - aerisirea falsa gen M3/M5 - antena coada de rechin - ... ca doar ai un Daewoo, daca vrei BMW neaparat ia-ti unul Nu ne-ai spus si ce modificari ti-ai facut la masina ? Edited September 13, 2006 by dinoc Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ai uitat si de capacele de bemveu si de M-ul din fata. Link to comment
Moshu Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Eu zic ca daca lua de la antena si capace niste bani isi punea proiectoare de ceata. Erau mai utile si astupau alea doua gauri din bara. In schimb eleronu' e masa. >- Nu-i asa Tommy? Tu cand iti pui eleron ca la 190 poate iti iei zboru' de pe sosea Link to comment
Tommy Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Dupa 200 ai nevoie de el. Dar inclinat corect nu ca cel din poza Daca nu ma inseala rau memoria .. am fost intr-o seara cu masina respectiva, e taxi. De vreo 11 ani. Link to comment
Recommended Posts