Jump to content

Despre Scule De Mana

Lucian M

Recommended Posts

Ma lesi .Aparatul foto nu produce bani .Cel putin nu la mine .

Hai bre A.B! ,s-au ce`o fi.Vindeti tu sculele. Eu daca as vrea sa-mi cumpar aparat foto ,nu as fi nevoit sa vand nimic. > :) .Comparativ cu tine (poate).

puchi said:
Hai bre A.B! ,s-au ce`o fi.Vindeti tu sculele. Eu daca as vrea sa-mi cumpar aparat foto ,nu as fi nevoit sa vand nimic. > :) .Comparativ cu tine (poate).

Hai nu va mai spargeti in figuri aici :tongue:

N-ai de unde sa stii ce putere financiara are omu` deci...

Edited by Carabusu junior

Bre- usurel pe topicul meu, ca va dau warn!

Lasa ca nici Ab nu are cine stie ce scula foto (canon a410, parca), dar are o camera video pe care i-am spus sa ma anunte daca/cand va dori sa o vanda.

Adevarul este ca la "ielectronisti" le trebe o camera foto mai de Doamne-ajuta. La mine- aparatul foto chiar imi aduce bani.

In alta ordine de idei: are cineva vreo brosura/manual sa ma invat si eu sa umblu cu multimetrul meu digital? Ca e o chinezarie care a venit fara instructiuni (ma rog- a venit, dar eu nu stiu chineza). Volti AC/de ce (ce frumos suna- cei care au venit la Bicaz stiu de ce :D ) stiu sa masor, dar cu uamenii nu prea stiu ce si cum. Multimetrul e asemanator cu acesta.

Lucian M said:
Lasa ca nici Ab nu are cine stie ce scula foto (canon a410, parca),

Da tu ce stergi cu cleaning setu ala? Ca inafara de setul ala nu prea vad nici lentile si nici vreo scula de aparat in semnatura =))

Da poate il masori :) )

• 6 months later...

Sper ca e topicul potrivit...avand in vedere ultimele postari. :D

Am gasit in Obi o surubenita electrica de 4.8V. Surubelnita era ceva de genul acesta

A folosit cineva asa ceva? Merita sa dau bani o astfel de surubelnita?

Multumesc.