Englishman Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Gata, am gasit si eu : http://www.depozit-online.ro/shop/masini-de-polisat/polizor-de-polisat-auto-einhell-bt-po-1100 Link to comment
adostar Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 (edited) Si eu am o trusa (bormasina, pendular si flex) einhell cumparata din metro in 2003, pe toate 3 le-am muncit de le-a luat dracii si inca mai functioneaza. M-am uitat acum si nu scrie nicaieri pe ele made in china, einhell bavaria ISC GmbH-EschenstraBe Landau. Edited October 22, 2010 by adostar Link to comment
Viktor Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 (edited) Pe al meu scrie clar, asta e. Daca crapa in doi ani ... il duc inapoi, daca nu ... LE: Apropo, cineva m-a sfatuit sa folosesc un disc mai mic decit cel existent. Edited October 22, 2010 by Viktor Link to comment
Salex Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Termina bre ! Nu-ti crapa nimic. Foloseste-l cu spor Link to comment
Viktor Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Gata am tacut, nu ma mai laud si nici nu-mi mai pling de mila. Link to comment
adostar Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Cu un disc de 160 este perfect, la banii astia e foarte buna scula. Spor la treaba ! Link to comment
Viktor Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Trebue sa-mi iau unul de 160 ca nu am, ce am pe-aici ii de 125 dar ii prea mic. Link to comment
KumKum Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Cauta masini pe care sa-ti faci antrenamentul acum si dupa, tragi si la a ta un polish profi ...glumesc... Sa o folosesti cu placere si sa te tina si dupa ce iese din garantie. Link to comment
Viktor Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Multumesc, multumesc! Antrenamentul il am se ani de zile, la inceput am polishat la mina de ni-au sarit capacete, desigur, am inceput pe masina altuia, de-altfel si cind cumpar vreo licoare noua ... le incerc pe masinile firmei. ) Cum spuneam, am inceput la mina, dupa care am luat o masina de polishat, dupa care o alta si acum a treia. "> Link to comment
Englishman Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Deci daca nu imi arati o poza cu masina ta, nu mai avem ce discuta. Link to comment
KumKum Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Vreau sa achizitionez o bormasina cu acumulator ieftina de la Einhell pentru anumite lucrari prin casa si pe langa casa, nu sa dau gauri in beton cu ea , deci nu va fi folosita decat ocazional. Ma intereseaza daca are cineva asa ceva si cat sunt de fiabile, cum se comporta in timp... Nu vreau sa ma trezesc ca dupa ceva timp ma lasa acumulatorul ori alte surprize de genul asta... Am gasit doua modele: - BT-CD 18 2B - BT-CD 18 1H - care are in plus fata de primul model 2 trepte de viteza si zic ei ar incarca acumulatorul in 1 ora Pana la urma am achizitionat azi o bormasina cu acumulatori Budget la 150 ron, are si 2 acumulatori, a fost in oferta la Praktiker. Pentru ce am eu de facut cu ea cred ca o sa fie ok. Link to comment
mr_ Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 O cheie de impact electrica si ieftinache ati vazut pe undeva? Cu fir sau acumulatori, nu e foarte important, nu va fi folosita foarte intensiv. De preferabil cu fir, numai cu aer comprimat sa nu fie, ca n-am. Inca Link to comment
Viktor Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 (edited) Pe linga alte acareturi strinse pe linga casa, am si o husqvarna 136 ( drujba, mai popular), cumparata noua cu vreo trei ani in urma. Stie cineva care este reglajul corect (de fabrica) al carburatorului existent pe aceasta scula? Multam mult. Edited March 3, 2011 by Viktor Link to comment
calinjack Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 @mr_ dar la bruxelles nu sunt? Link to comment
andreib Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Mi-am luat o masina de gaurit cu acumulatori bosch psr 12. Budgetul vechi de vreo 5 ani inca functioneaza dar mandrina e obosita si nu mai tine bine burghiul iar acumulatorii mai tin 5 min... Atentie pentru forumisti: bosch-ul are cel mai cretin incarcator, fara conectare la senzorul de temperaura de pe acumulator si care incarca pana il scoti din priza . Pot sa folosesc incarcatorul de la budget? Link to comment
danutza Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) Oare merita sa dau banii pe invertorul asata?http://www.dedeman.r...288/produs.html , nu folsesc aparatul de sudura intensiv, doar cat e necesar pentru acasa. Am un transformator vechi, este bun dar are 100 kg si cam stinge becurile prin casa si la mine si la vecini cand il folosesc. M-am orientat spre acest invertor ca e iefin, are 2 ani garantie, si sper sa nu deranjez vecinii cand lucrez, iar un transformator cat de cat e vreo 400 de lei. In general folosesc doar electrozi rutilici de 2.5, este suficient pentru ce fac eu. Edited March 4, 2012 by danutza Link to comment
Viktor Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 (edited) Revenim si intrebam : baghetele astea de lipit au vreo semnificatie ca si duritate in functie de culoare ori culoarea in sine ramine un moft doar ? https://www.emag.ro/pistol-de-lipit-dremel-930-f0130930ja/pd/ESG8KBBBM/ Edited May 24, 2018 by Viktor Link to comment
mike.omega Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Eu stiu ca e strict o chestie de decor Link to comment
Viktor Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Multam, Mile. Am folosit doua batoane de culori diferite, unul gri iar celalalt galbui asa, iar primul imi paru ceva mai rigid. Neavind tangenta cu din astea, zic poate mi se pare mie ... Motiv caruia intreb de cum stau lucrurile, de trebuie luat in calcul cu ce soi de bagheta/baton pentru a obtine o lipire rigita ori elastica in functie de necesitate. Link to comment
Recommended Posts