Wolfman Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Eu ma gandeam sa o facem la Moeciu sau la Lepsa (Pensiunea Flora). Cum e la Moeciu stim cu totii, la Flora avem 17 camere duble si 3 triple iar in imediata apropiere mai este Sporu cu mai putine camere, vreo 14 (acolo s-a tinut anul trecut intalnirea anuala a forumului vecin si au fost foarte incantati (citez: "- peisaj frumos, parcare, gratarel - din pacate stam rau cu semnalul la mobil, insa poti vorbi de pe un deal de deasupra pensiunii - restaurant foarte spatios, se poate dansa in voie, se poate juca biliard - conditiile sunt mai bune per total decat la Tresor"). Preturile erau anul trecut de 70 lei/camera dubla, mancarea OK. Perioada ar fi 20-22 februarie, daca nu sunt obiectii. Daca mai sunt si alte idei, nu va sfiiţi! Edited January 25, 2009 by VAXXi edit sondaj Link to comment
andreib Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Lepsa suna bine, dar perioada suna tare rau . E fix inainte/in timpul dizertatiei ("> . Link to comment
Wolfman Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 Nu-i nimic batut in cuie, vedem ce spune majoritatea si hotaram; din partea mea, putem sa o facem si in ianuarie! Link to comment
Ami Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Daca o tinem tot asa, o sa facem saptamanale nationalele... Link to comment
Wolfman Posted December 2, 2008 Author Share Posted December 2, 2008 (edited) Si-asa ma banuiesc astia de la serviciu ca fac parte dintr-o loja masonica, ii anunt inainte cu 2 luni ca in intr-un anumit w-e sa nu conteze pe mine . Edited December 2, 2008 by Wolfman Link to comment
KumKum Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Oricum e frumos asa ca nu e pacat sa ne intalnim cat mai des cu putinta. Link to comment
perfidus Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Ma intreb oare ce pareri ar fi despre perioada 13-15 martie 2009? E mai mult de asteptat dar... o fi lumea mai bucuroasa ca vine primavara Link to comment
tolin Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 De ce nu in luna Mai, sa fie lumea sigura ca a venit primavara. Nu stiu cine alege datele acestea, dar precis nu-i place caldura. Link to comment
perfidus Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) Simplu, in mai facem alta Edited December 2, 2008 by perfidus Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 O, dar a fost o caldura mai mare ca in mai acum! Link to comment
lascarica Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Cu cit mai dese cu atit mai bine. A inceput sa-mi placa. Ce e mai misto ca si familia a fost incintata si deabia asteapta urmatoarea intilnire. Link to comment
tolin Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 O, dar a fost o caldura mai mare ca in mai acum! Da, pentru cei care au sudat cu doi electrozi si i-a prins flama. Link to comment
Wolfman Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 De ce nu in luna Mai, sa fie lumea sigura ca a venit primavara. Nu stiu cine alege datele acestea, dar precis nu-i place caldura. Lunile sunt deja ...impamantenite, adica februarie, mai, august, septembrie, decembrie; cui i se par intalnirile prea dese deja nu mai vine, unora insa li se par prea rare si nu scapa nici una. Compania unor oameni inteligenti, cu bun simt si umor este greu de ratat! Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Oameni cu bun simt si degraba platitori de ghiuvete, te rog! Link to comment
Wolfman Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Corect, insa cand mi-aduc aminte ca la Maria Clinciu am platit o camera rezervata si neocupata, parca imi trece! Link to comment
ileana Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) Eu imi aduc aminte ca am platit chiar 3 camere neocupate. Edited December 3, 2008 by ileana Link to comment
naylui Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Si-asa ma banuiesc astia de la serviciu ca fac parte dintr-o loja masonica[...] O spirala misa ceva? ) Link to comment
rapido83 Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 "Motelul Flora este situat in zona Lepsa-gresu. Dispune de parcare pazita, 20 camere cu 40 locuri, restaurant 150 locuri, 2 sali de conferinta (35 locuri+16 locuri). In incinta complexului turistic mai exista si o pensiune (pensiunea Sporul)cu 16 camere(35locuri), avind posibilitatea de a caza in total peste 75 turisti. Pentru a petrece timpul intr-un mod cat mai placut va oferim o variata gama de conditii: teren de sport, biliard, inchirieri Atv-ri, restaurant, bar, curte. Punem la dispozitia turistilor o bucatarie utilata modern, sala de mese, terasa. Cazarea la pensiune:100ron/camera/noapte(cu mic dejun inclus). Mai multe informatii pe sporulturism. In curind se va da in folosinta un teren de minifotbal(40/20m)cu gazon sintetic+vestiare cu apa calda+piscina. Va asteptam cu drag." Link to comment
iulia Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Eu ma gandeam sa o facem la Moeciu sau la Lepsa Eu as zice pas Moeciu, o vreme. Tin minte ca n-am fost deloc incantati dupa ultimul, parca s-a dus ceva - gazdele s-au purtat cam ciudat, au emis pretentii... De ce nu in luna Mai, sa fie lumea sigura ca a venit primavara. Nu stiu cine alege datele acestea, dar precis nu-i place caldura. Nuuuuu, pe luna mai scrie "Costinesti" Link to comment
tolin Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Nu-i nimic, astept formarea altui grup, care nu prefera intalnire cu natura moarta. Link to comment
xenna Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 O locatie demna de luat in seama ar fi si Cabana Muntele Rosu. E superba zona. Se poate manca si la ei si chiar foarte bine , putem face si gratar.Noi am fost acolo weekendul trecut si chiar am discutat cu proprietarii eventualitatea unei intalniri nationale. Singura problema este ca au doar 8 camere cu baie proprie Gasiti detalii pe www.cabanamuntelerosu.ro Link to comment
Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 8 camere? Pai raspunsul ti l-ai dat singura Link to comment
xenna Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 8 camere cu baie proprie, restul cu baie comuna, gen Varlaam, pentru cunoscatori. Link to comment
Tommy Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Aha. Restul la bou-vagon. Discutiile apar cat ai zice peste Dar pentru grup restrans e buna ideea. Link to comment
Ami Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Bre, mai bine v-ati ciondani mai putin si ati veni la nationale mai des ! Link to comment
Recommended Posts