tolin Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Organizezi una pana in 15 Sep. la Balcic ? Link to comment
TBird Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 De cabana 14 scaune ce ziceti? Este prin zona Siriu, nu stiu exact cate camere are... dar e foarte frumos pe acolo am mai fost . http://www.14scaune.3x.ro/index.html Link to comment
lascarica Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Cite camere au ca pe site nu e trecut nimic. Conditii ? Buda in curte ? Vara mai merge dar iarna e mai naspa . Link to comment
scorpion Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Pare frumos acolo , dar inainte de a lua o decizie ar trebui aflat care este capacitatea de cazare si pretul/noapte . Link to comment
TBird Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Normal, era doar o varianta... dar ca zona mi-a placut . Nu cred ca au buda in curte ... dar mai stii . Link to comment
VAXXi Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Conform traditiei, intalnirea aniversara ar trebui sa fie la sfarsitul lunii februarie, chiar daca inca e destul de frig de "primavara" este considerat Costinestiul, la inceputul lui mai. Referitor la cazare: sunt foarte frumoase cazarile gasite pe net, dar inutile. Niciodata nu a mers asa; daca propuneti o locatie, faceti lucrul asta doar dupa ce ati dat o fuga pana acolo, ati vazut cu proprii ochi o camera, curtea, locul de gratar, parcarea, baile, samd. Daca toate astea sunt ok, discutati un pic cu gazda si explicati-i situatia: o sa fim un grup destul de mare, o sa facem galagie, o sa facem gratar, posibilitatea rezervarii intregii vile, etc; unii proprietari de pensiune sunt destul de ciufuti la faza asta si ne-am trezit in trecut ca ne rugam de gazda sa ne dea o oala pentru mici. De-aia in general s-au cam stabilit locatiile pentru intalniri, pentru ca sunt testate si nu am avut neplaceri. Link to comment
Abram Burel Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Si spargem chiuvete mai ceva decat grecii farfuriile. Link to comment
soldoveanul Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Observ ca lumea este nehotarata in privinta locatiei. Intrati pe www.clubrv.ro (clubul rulotistilor) si vedeti unde a avut loc intalnirea de 1 Decembrie. Daca exista inters putem afla mai multe amanunte. Link to comment
laurentziu83 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Stai sa prind si eu putin timp liber si detaliez despre pensiunea de la Gresu, langa Lepsa. Garantez pentru ea, intrucat am fost acum un an acolo, camere cu baie proprie, etc. Daca membrii reno.ro au fost multumiti... Link to comment
CristiP Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Observ ca lumea este nehotarata in privinta locatiei.Intrati pe www.clubrv.ro (clubul rulotistilor) si vedeti unde a avut loc intalnirea de 1 Decembrie. Daca exista inters putem afla mai multe amanunte. Putin off-topic: Am vazut cateva rulote, ce purtau insemnele clubului respectiv, si in Moeciu de Sus in perioada amintita (29 Nov-01 Dec) Link to comment
RaZoR-07 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Putin off-topic:Am vazut cateva rulote, ce purtau insemnele clubului respectiv, si in Moeciu de Sus in perioada amintita (29 Nov-01 Dec) Tot off-topic: Da' tu ce cautai pe acolo? Credeam ca numai eu cu Scorpion am trecut prin Moieciu de Sus in acea perioada? Ai vazut cumva si vreun Matiz rosu? Link to comment
Wolfman Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 Am gasit o locatie, Hotel Mario din Carlibaba - jud. Suceava; in week-end-ul 9-11 ianuarie am un team-building acolo, am vorbit deja cu patroana despre conditiile (gratar, restaurant, parcare) ce ni se ofera, partia de schi este la 500 m (1 km cu masina). Problema ar fi distanta (237 km din Bacau prin Bicaz), insa drumul din Bicaz spre Vatra Dornei pe valea Bistritei este superb. Link to comment
Ami Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Arata dragut. Vino cu impresii de la fata locului in ianuarie. Link to comment
perfidus Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 E tare locatia, sunt locuri pe unde nu mi-au calcat tenisii pana acum. Dar e TARE departeee! S"> Si alea nu-s preturi de 3 stele, cum pisicii mei ... Link to comment
Wolfman Posted December 17, 2008 Author Share Posted December 17, 2008 M-am mirat si eu de preturi, ma asteptam sa fie cel putin 200 ron/camera. Link to comment
ileana Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Parca e totusi cam departe. Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Lasa, bre, ca ai si tu loc intr-un portbagaj pe undeva. Link to comment
elprypas Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Toate ca toate ma trezesc si eu vorbind dupa atata timp dar de ideea organizarii a intalniri aniversale si pe undeva prin ardeal (pe langa brasoave e o idee) ar dauna cu ceva? pensiuni super dragute la preturi si conditii bune se gasesc si prin zona asta. Dupa sarbatori cu voia voastra as putea sa ma interesez. Link to comment
Abram Burel Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Pai, noi iti dam voie, dar cine te opreste?! Link to comment
elprypas Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Nu stiu... ma gandeam ca la ultima nationala ati hotarat locatia pentru urmatoare intalnire, si nu as vrea sa ma bag si eu ca musca in lapte.. Link to comment
ileana Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Pai s-a cam hotarat ceva-ceva. Stai sa prind si eu putin timp liber si detaliez despre pensiunea de la Gresu, langa Lepsa. Dupa Sarbatori promit sa ma duc impreuna cu baietii din Galati si cu cine o mai dori, o plimbare, in recunoastere. Link to comment
MCojo Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Pai tu nu il bati in fiecare zi?! Link to comment
Recommended Posts