Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2009, 20-22 Februarie 2009, Lepşa - Vrancea

La intalnirea nationala ...  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Conform traditiei, intalnirea aniversara ar trebui sa fie la sfarsitul lunii februarie, chiar daca inca e destul de frig :) de "primavara" este considerat Costinestiul, la inceputul lui mai.

Referitor la cazare: sunt foarte frumoase cazarile gasite pe net, dar inutile. Niciodata nu a mers asa; daca propuneti o locatie, faceti lucrul asta doar dupa ce ati dat o fuga pana acolo, ati vazut cu proprii ochi o camera, curtea, locul de gratar, parcarea, baile, samd. Daca toate astea sunt ok, discutati un pic cu gazda si explicati-i situatia: o sa fim un grup destul de mare, o sa facem galagie, o sa facem gratar, posibilitatea rezervarii intregii vile, etc; unii proprietari de pensiune sunt destul de ciufuti la faza asta si ne-am trezit in trecut ca ne rugam de gazda sa ne dea o oala pentru mici. De-aia in general s-au cam stabilit locatiile pentru intalniri, pentru ca sunt testate si nu am avut neplaceri.

Observ ca lumea este nehotarata in privinta locatiei.

Intrati pe www.clubrv.ro (clubul rulotistilor) si vedeti unde a avut loc intalnirea de 1 Decembrie.

Daca exista inters putem afla mai multe amanunte.

Putin off-topic:

Am vazut cateva rulote, ce purtau insemnele clubului respectiv, si in Moeciu de Sus in perioada amintita (29 Nov-01 Dec) ;)

Putin off-topic:

Am vazut cateva rulote, ce purtau insemnele clubului respectiv, si in Moeciu de Sus in perioada amintita (29 Nov-01 Dec) ;)

Tot off-topic: Da' tu ce cautai pe acolo? Credeam ca numai eu cu Scorpion am trecut prin Moieciu de Sus in acea perioada? Ai vazut cumva si vreun Matiz rosu? :P

• 2 weeks later...

Am gasit o locatie, Hotel Mario din Carlibaba - jud. Suceava; in week-end-ul 9-11 ianuarie am un team-building acolo, am vorbit deja cu patroana despre conditiile (gratar, restaurant, parcare) ce ni se ofera, partia de schi este la 500 m (1 km cu masina). Problema ar fi distanta (237 km din Bacau prin Bicaz), insa drumul din Bicaz spre Vatra Dornei pe valea Bistritei este superb.

Toate ca toate ma trezesc si eu vorbind dupa atata timp dar de ideea organizarii a intalniri aniversale si pe undeva prin ardeal (pe langa brasoave e o idee) ar dauna cu ceva? pensiuni super dragute la preturi si conditii bune se gasesc si prin zona asta. Dupa sarbatori cu voia voastra as putea sa ma interesez.

Pai s-a cam hotarat ceva-ceva.

Stai sa prind si eu putin timp liber si detaliez despre pensiunea de la Gresu, langa Lepsa.

Dupa Sarbatori promit sa ma duc impreuna cu baietii din Galati si cu cine o mai dori, o plimbare, in recunoastere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...