Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2009, 20-22 Februarie 2009, Lepşa - Vrancea

La intalnirea nationala ...  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deci, dragilor, tinand cont ca se apropie sfarsitul lui februarie, ma citez (pentru ca-mi place sa ma aud vorbind, nu de alta) pentru a reaminti cum e cu cazarea si de ce nu este suficient linkul spre o pensiune oarescare, si trebe mai mult d-atat :)

Referitor la cazare: sunt foarte frumoase cazarile gasite pe net, dar inutile. Niciodata nu a mers asa; daca propuneti o locatie, faceti lucrul asta doar dupa ce ati dat o fuga pana acolo, ati vazut cu proprii ochi o camera, curtea, locul de gratar, parcarea, baile, samd. Daca toate astea sunt ok, discutati un pic cu gazda si explicati-i situatia: o sa fim un grup destul de mare, o sa facem galagie, o sa facem gratar, posibilitatea rezervarii intregii vile, etc; unii proprietari de pensiune sunt destul de ciufuti la faza asta si ne-am trezit in trecut ca ne rugam de gazda sa ne dea o oala pentru mici. De-aia in general s-au cam stabilit locatiile pentru intalniri, pentru ca sunt testate si nu am avut neplaceri.

Asadar, avem ca propuneri clare pana acum:

#1. Gresu, Vrancea

Bucuresti - Brasov - Targu Secuiesc - Gresu e ruta gasita pe navi, 262 km.

Stai sa prind si eu putin timp liber si detaliez despre pensiunea de la Gresu, langa Lepsa. Garantez pentru ea, intrucat am fost acum un an acolo, camere cu baie proprie, etc. Daca membrii reno.ro au fost multumiti...

#2. Carlibaba, Suceava

Bucuresti - Brasov - Targu Mures - Bistrita, 517 km.

Am gasit o locatie, Hotel Mario din Carlibaba - jud. Suceava; in week-end-ul 9-11 ianuarie am un team-building acolo, am vorbit deja cu patroana despre conditiile (gratar, restaurant, parcare) ce ni se ofera, partia de schi este la 500 m (1 km cu masina). Problema ar fi distanta (237 km din Bacau prin Bicaz), insa drumul din Bicaz spre Vatra Dornei pe valea Bistritei este superb.

Cine mai doreste sa propuna alte locatii (dar cu mentiunile de mai sus ... adica sa fie stiute si probate, nu de pe net) e rugat sa posteze. Deocamdata, am adaugat sondajul cu weekendul dorit ... la sfarsitul saptamanii adaugam si locatiile gasite in sondaj, si la 1 februarie ar trebui sa strangem avansul cred.

#2. Carlibaba, Suceava

Bucuresti - Brasov - Targu Mures - Bistrita, 517 km.

Acu pe bune... nu cred c-ai copiat, cred ca te-ai dus numa cu cafea si tigari pe la profe.

Ce sa caut pe la Tg Mures si Bistrita daca vreau sa ajung la Suceava? :rolleyes:

#1. Gresu, Vrancea

Bucuresti - Brasov - Targu Secuiesc - Gresu e ruta gasita pe navi, 262 km.

Nu recomand acest traseu in special portiunea Targu Secuiesc (Ojdula) - Gresu nu s-a asfaltat din '44...

recomandabil: Bucuresti - Buzau - Focsani - Gresu

Edited by naylui

Am fost eu la Capra dupa Craciun. Zapada mareee (cat masina) si greu de ajuns (aproape de cabana era loc de acces pentru o singura masina) dar este superba zona.

Preturile din cate stiu sunt cam piperate si nu cred sa aiba prea multe camere.

Care-i Capra, ca nu mai stiu... cum vii dinspre Curtea de Arges, dupa ce treci de baraj... e cea de pe dreapta, sau cea de pe partea ailalta a lacului?

Capra este ultima cabana pana la Balea si pana unde este deschis in acest moment Transfagaraseanul. Cea de care zici tu (de pe stanga) e Cumpana.

La Carlibaba ma gandesc ca se ajunge mai repede din Bucuresti prin Suceava direct sau Gura Humorului. Adica Buc.- Buzau- Bacau-Gura Humorului. Spun asta pentru ca eu in weekendul trecut am facut din Gura Humorului pana la Bucuresti 5 ore cu tot cu opriri. Drumul e bun, are aproape doua benzi, deci nu stai dupa camioane si e cat de cat liber, spre surprinderea mea. Pana la Gura humorului sunt 430 de km.

Am sunat la Gresu, camera costa 90 RON, conditiile sunt OK (exista gratar, parcare, putem sta in restaurant pana tarziu, putem servi masa la restaurant fara a fi ceva impus dinainte, etc), avans de 30% din costul celor 16 camere x 2 zile= 864 ron. Urmeaza sa ma sune si sa-mi confirme daca pensiunea este libera in w-e 20-22 februarie (stabilisem parca sa fie in februarie, ori ultimul w-e cuprinde si 1 martie). Problema mare este cu avansul, de regula sunt retrageri de ultima ora si nu putem conta pe un nr. fix de camere.

Am sunat si la Clinciu, camera este 100 RON, conditiile sunt cele pe care le stiti, iarasi vor un nr. fix de camere pe care-l rezervam. De avans n-am mai intrebat, nu prea m-a mai interesat dupa ce am auzit restul.

Cine mai propune locatii sa dea macar un telefon acolo si sa obtina informatiile de baza.

Edited by Wolfman

Eu zic sa facem o lista cu cine vine, deocamdata nici nu stim pe cate camere contam iar eu am vorbit in principiu pt. 16 camere la Gresu. Data sa ramana ca de obicei in februarie (in martie ar fi prea aproape de cea din mai, sanse mai mici de zapada, etc). Pentru Bicaz, Gresu, Talisman (Costinesti), Clinciu (Moeciu), Cirlibaba (Suceava) ma pot ocupa eu, insa doar dupa ce facem lista si se trimite avansul de 30% din costul cazarii.

1. Wolfman (1 camera dubla, vs)

Eu zic altceva. Sa strangem avans 100%. Asa nu va mai fi nici o discutie intre gazde si cei care vom ajunge acolo.

2. ileana (1 camera dubla, vs)

2. ileana (1 camera dubla, vs)

3. NFS (doar camera, vs - si numai daca e in 20-22 feb)

4. Laurentziu83 (1 camera, vs)

5. kumkum ( 1 camera dubla, vs)

Edited by KumKum
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...