Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2009, 20-22 Februarie 2009, Lepşa - Vrancea

La intalnirea nationala ...  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

NFS said:
Ce sa caut pe la Tg Mures si Bistrita daca vreau sa ajung la Suceava? :rolleyes:

Ajungi pe la mine :P

Va salut pe toti si va urez (cu intarziere) un An Nou excelent!

Weekendul trecut am fost intr-o excursie prin Apuseni. Am dormit o noapte la pensiunea "Sub Piatra". Pretul platit pentru o noapte in camera cu 2 paturi a fost 80 ron. Apa calda, dus, televizor (satelit), curatenie. Zona este superba, la poalele muntelui, foarte multa liniste, aer curat. De la sosea se merge pe un drum "de tara" vreo 4-5km, drum in stare foarte buna, dar ingust, din localitatea Salciua. Din Turda, pe drumul spre Campeni, vreo 30-40km de la Turda Stiu ca este departe pentru majoritatea dintre voi, dar cred ca merita luata in calcul. Drumul pana la Turda este bun, in Turda, la primul sau la al doilea sens giratoriu, la stanga, apoi la dreapta, spre Campeni. La scurta distanta dupa ce ai luat-o la dreapta, se afla o intersectie cu un drum care duce spre Cheile Turzii, zona frumoasa, care merita vizitata. Ultimul hipermarket disponibil se afla in Turda, Kaufland. Nu este semnal GSM in zona pensiunii. Din pacate, in graba plecarii am uitat sa intreb de gratar :(

Daca se alege ca locatie a intalnirii, ma bag si eu :)

Pensiunea "Sub Piatra"post-3297-1232560373_thumb.jpg post-3297-1232560476_thumb.jpg post-3297-1232560640_thumb.jpg post-3297-1232560695_thumb.jpg

Edited by _romulus_
  • Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. Wolfman (1 camera dubla, vs)

2. ileana (1 camera dubla, vs)

3. NFS (doar camera, vs - si numai daca e in 20-22 feb)

4. Laurentziu83 (1 camera, vs)

5. kumkum ( 1 camera dubla, vs)

6. Rapido83+Byhutz(1 camera dubla, vs)

Tommy, din cate imi aduc aminte nu ai mai participat la o nationala de..nu mai tin minte. Si am fost si in zone de munte, asa dupa cum vad ca iti doresti. Daca iti aduci aminte, locatia pentru nationale se stabileste la ultima intalnire, de catre cei chiar vin, nu dau doar din taste pe forum. Asa ca te rog sa te abtii de la propuneri, poti discuta despre frumoasa noastra tara, pe sectiunea Calatorii.

Romulus, e super pe la tine, retine ideea si poate stabilim o viitoare intalnire acolo.

Daca stam acum sa facem propuneri peste propuneri, nu vom ajunge la o concluzie nici la iarna urmatoare. Stim toti asta din experientele anterioare.

Hai pe bune?

da tu esti directoare aici sau cum?

Trebuie sa iti depun cerere la tine ca sa vorbesc sau cum?

Dar poate ai matale vreun interes pe la Lepsa, ca vad ca te zbati atat sa ajungi pe acolo.

Edited by Tommy

Regret ca am starnit astfel de discutii... Locatia este intradevar foarte frumoasa, am adus-o in discutie pentru ca am fost pe acolo si mi-a placut. Sunt constient ca este prea tarziu prezentata, am ajuns pe acolo intamplator si primul lucru cand am vazut-o, m-am gandit la intalnirile nationale. Am lipsit o vreme de pe forum, dar asta nu inseamna ca nu am fost cu gandul pe aici :) Ileana, poate veti discuta la intalnirea asta si veti lua in calcul aceasta locatie. Tommy, drumul este asa cum se vede in poza, merge pe malul unui parau, intr-o usoara panta. Mai am vreo 2-3 poze, dar nu sunt relevante. Cu Cielo, am urcat pana la pensiune fara nici o problema desi, cum se vede, drumul era alb :)

Edited by _romulus_
  Tommy said:
Dar poate ai matale vreun interes pe la Lepsa, ca vad ca te zbati atat sa ajungi pe acolo.

S-a mai zis de 7 ori ca e riscant sa mergem "la plezneala", in urma surprizelor avute cu gazdele pe la diverse pensiuni luate "de pe net", si ca atare orice propunere trebuie facuta doar dupa o discutie pe viu cu gazdele, carora sa li se explice ca nu suntem turisti "tipici": facem gratar, stam tarziu noaptea, punem si o muzica, spargem seminte, samd. Daca discutia asta nu e facuta, atunci propunerile sunt inutile, pe net toate pensiunile sunt frumoase si bune. Ai propus pensiune, pai de ce n-ai tras o fuga sa vezi pensiunea si sa intrebi conditiile, tarifele, reducere de grup daca exista, samd. Dar deh, e usor sa stai la caldurica si sa arunci din taste.

tolin said:
Cand vorbesti de o intalnire aniversara e bine sa faci un sondaj in privinta datei si a locatie, sa ai un consens cat mai mare, daca doresti reprezentare, altfel este o intalnire aniversara a unui grup restrans, lucru care se si petrece.

Dupa cum se vede, s-a si facut:

VAXXi said:
Cine mai doreste sa propuna alte locatii (dar cu mentiunile de mai sus ... adica sa fie stiute si probate, nu de pe net) e rugat sa posteze. Deocamdata, am adaugat sondajul cu weekendul dorit ... la sfarsitul saptamanii adaugam si locatiile gasite in sondaj, si la 1 februarie ar trebui sa strangem avansul cred.

Revenind, deocamdata avem Gresu/Vrancea, Carlibaba/Suceava, si Valea Ariesului/Turda. Maine punem si sondajul de locatie, ca data pare a fi cam votata.

5. kumkum ( 1 camera dubla, vs)

6. Rapido83+Byhutz(1 camera dubla, vs)

7. VAXXi

Propunerea cu pensiunea de la Gresu, Vrancea (5 km dupa Lepsa), a venit de la mine si de la Rapido, in urma faptului ca am fost acolo la intalnirea Reno.ro de 1 decembrie 2007 (cand s-a tinut intalnirea la noi la Oradea). Am fost foarte multumit de conditiile de cazare de acolo, atat eu (poate sunt eu mai putin pretentios si accept sa dorm pe vreascuri), cat si membrii reno.ro, pentru cine nu crede, rog sa lectureze topicul de pe forumul reno, aici . Conditiile de cazare se apropie putin de cele de la bulgari, n-are nici un rost sa comparam cu tomberonul de la Tresor, Lepsa.

Despre statul pana tarziu, anunt ca au o ditamai sala de mese, in care incape toata lumea, nu e frig, au si loc de gratar, bine, gratarul nu e foarte mare, dar e suficient, nu ne-a zis nimeni sa stam sau nu pana tarziu, ba chiar am asteptat sa plece un coforumist ca sa-i furam rotile de la masina si sa-i vedem moaca dimineata.

Motivul pentru care nu prea m-am mai interesat cu cazare se datoreaza faptului ca s-a imputit rau treaba la mine la servici, de la inceputul anului si pana acum (si cine stie cat mai continua), multumita unui sef de 2 bani, ajungand in fiecare zi destul de tarziu acasa si cam fara chef.

Edited by laurentziu83
  NFS said:
Pacat ca le-ai miscorat prea tare. Ar fi produs o impresie mult mai puternica daca "ar fi umplut" cat de cat ecranul. ;)

Rezolvat "problema" ;)

Am uitat sa spun... Inainte de Arieseni - Pestera Scarisoara (nu se poate ajunge cu masina acum din cauza ca e gheata pe drum) si dupa Arieseni, inca vreo 40km, Pestera Ursilor. :)

post-3297-1232887239_thumb.jpg post-3297-1232887264_thumb.jpg

drumul spre Scarisoara:

post-3297-1232887285_thumb.jpg

Zona Chiscau (Pestera Ursilor)

post-3297-1232887466_thumb.jpg

Edited by _romulus_
  ileana said:
Romulus, cumva bannerul a ramas pe la tine?

Din pacate, nu...

Nu l-am mai vazut cred ca de la intalnirea de la Bicaz de acum 2 ani... :( Stiu ca anul trecut, la Costinesti, deja nu mai era... Sau asa ceva...

Edited by _romulus_

Eu i-am pierdut urma din mai 2007 de la Costinesti, unde apare ultima data in poze. A intrebat-o cineva pe d-na Olteanu de la Talisman, poate a ramas uitat pe acolo?

Edited by Wolfman

Motivele prezentei relativ reduse la nationale s-au tot discutat si pe forum si fata-n fata, nu are rost sa reluam mereu aceeasi discutie.

Pana la urma totul se reduce la stabilirea datei si stabilirea locatiei.

Orice alte divagatii ca are x interes sau nu-i place lui y locatia nu-si au rostul.

Si eu am fost destul de inactiv pe forum in ultima vreme datorita unor probleme personale care m-au facut sa-mi piara cheful de orice, dar la Nationala vin... si pentru mine este Aniversara. Toti sarbatorim nasterea clubului iar eu sarbatoresc intrarea mea in el si, cu usoara toleranta de circa 1 luna, ziua mea de nastere.

Pentru ca nu cred ca imi doreste cineva raul, adica sa ma cert cu nevasta ca stau toata noaptea sa citesc discutiile de aici, rog pe cineva care a citit tot sa faca un rezumat:

- data (stabilita de majoritatea votantilor)

- locatia (stabilita de cei care vor sa participe)

- lista de participanti si numarul de locuri disponibile

- cine se ocupa de organizare

- daca trebuie avans si pana cand trebuie trimis

Va rog sa continuam discutia asta civilizat si constructiv.

ileana said:
Poate ne asteapta in mai, cu el intins la balcon 40000000.gif

Slabe sanse, l-or fi mancat sobolanii pana acum sau o fi acoperind vreo capita de fan prin vreo zona folclorica, la cati turisti se perinda pe acolo vara, cine stie cine l-o fi gasit uitat pe undeva pe acolo...

@RaZoR-07: data e 20-22.02, locatia inca nu e stabilita, lista de participanti e in urma cu doua pagini, de organizare nu cred ca se mai ocupa nimeni (tot dupa ultimele doua pagini), avansul este de 30% din costul cazarii (de regula). Eu imi voi face rezervare individuala, dupa ce se stabileste locatia.

Edited by Wolfman

Mda, situatia e chiar mai naspa decat parea in urma unei citiri rapide printre randuri...

Hai sa ne tragem fiecare cate doua palme si sa ne trezim la realitate.

Viata e prea scurta ca sa o irosim cu maruntisuri.

Ma duc sa caut lista... :P

5. kumkum (1 camera dubla, vs)

6. Rapido83+Byhutz (1 camera dubla, vs)

7. VAXXi

8. Razor (1 camera dubla vs) indiferent de locatie si perioada

Edited by RaZoR-07
  Wolfman said:
Eu i-am pierdut urma din mai 2007 de la Costinesti, unde apare ultima data in poze. A intrebat-o cineva pe d-na Olteanu de la Talisman, poate a ramas uitat pe acolo?

Am vorbit acum cu domnul Olteanu de la pensiunea Talisman. Bannerul nu a ramas la ei. Stiu sigur ca eu l-am dat jos pentru ca am fost cazat in camera accea. Dar din pacate, nu-mi amintesc cui i l-am dat :(

Revin cu un edit :)

Dupa indelungi cercetari care au durat cateva minute, am gasit persoana la care a ramas bannerul dupa intalnirea din 2007 de la Costinesti :)

Zmeule, ai cuvantul :)

post-3297-1232909217_thumb.jpg

Edited by _romulus_

:o fftopic:

Nu stiu daca a aflat cineva dar mai nou Vila Talisman din Costinesti are o terasa acoperita, in partea din dreapta cum te uiti la vila, am uitat sa fac poze :wallbanger: Dar sunt sanse sa mai ajung acolo pana ajungeti voi :)

:o fftopic:

Edited by mike.omega

5. kumkum (1 camera dubla, vs)

6. Rapido83+Byhutz (1 camera dubla, vs)

7. VAXXi

8. Razor (1 camera dubla vs) indiferent de locatie si perioada

9. Zmeu

Unde se tine?

Si cand?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...