Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2009, 20-22 Februarie 2009, Lepşa - Vrancea

La intalnirea nationala ...  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am facut acum plinul la masina: 8.7% consum dus-intors, cu 0.5% mai putin decat cel urban. Nu ma mai tin dupa Zmeu de-acuma. :) )

Te-ai "tinut" atat de bine ca l-ai si depasit :) , din cate am vazut in oglinzi ai mers intre mine si zmeu mai bine de o treime din drumul Lepsa-Focsani. Ti-ar trebui un motor mai mare la modul cum alergi, eu am avut doar 9,5% consum (GPL) ...

The Grill Master a ajuns cu bine, cu tot acompaniamentul de rulment gripat... :P

Veste naspa pentru pasionatii de mima: nevasta-mea exerseaza... beware! > :)

Tolin, distractia nu s-a mimat, a fost pe bune... din pacate, as putea spune, ca inca ma dor falcile de ras. :) )

Ca de obicei, a trecut prea repede. Iar ne facem ca ne intoarcem cu fata la munca.

Revin cu pozne... razor over.

Te-ai "tinut" atat de bine ca l-ai si depasit :) , din cate am vazut in oglinzi ai mers intre mine si zmeu mai bine de o treime din drumul Lepsa-Focsani. Ti-ar trebui un motor mai mare la modul cum alergi, eu am avut doar 9,5% consum (GPL) ...

Pai Zmeul statea intr-a treia in 3000-4500 de ture dar el, batman-batman, a doua in limitare. :D

intalnirea a fost super, asa pe fragmente cum am prins`o si eu, desi marea gasca s`a lasat mult asteptata in prima seara care a ajuns undeva dupa ora 24 ... :)

Edited by elprypas

Hai sa nu poluam topicul aiurea, ati dat-o pe linga dupa perversitaturi perverserente din posturile lui junker69

Marmote, copaci, chestii .. bai nene, hai frana.

Edited by Tommy
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...