Jump to content

Întâlnirea Aniversară 2009, 20-22 Februarie 2009, Lepşa - Vrancea

La intalnirea nationala ...  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Revenim cu o mica modificare:

1. Wolfman (1 camera dubla, vs)

2. ileana (1 camera dubla, vs)

3. NFS +Ami (1camera dubla, vs)

4. Laurentziu83 (1 camera, vs)

5. kumkum (1 camera dubla, vs)

6. Rapido83+Byhutz (1 camera dubla, vs)

7. VAXXi

8. Razor (1 camera dubla vs) indiferent de locatie si perioada

9. Zmeu

10. Brainiac (1 camera dubla, vs)

11. Leeloo537 (Liliana, blonda lui Ami - 1camera dubla, vs)

Nu e vorba de criza, neaparat, dar cand ai examen vineri la pranz nu-ti prea arde sa pleci apoi in tara :)

Batranii ar zice ca nici studentimea nu mai e ce a fost.

Eu, insa, as pleca de vineri dimineata.

Gresu a castigat voturile.

Am vorbit la pensiune. Am rezervat in principiu 11 camere, rezervarea ferma urmand sa fie dupa ce ii viram un avans de 30%. Camera la 3 margarete este de 90 lei/noapte x 2 nopti = 180 lei x 30% = 54 lei. As propune sa dam avans 60 lei, sa nu ne incurcam cu maruntisul. Data limita de depunere avans este joi, 5.02.2009, vineri ii virez omului si avem camerele rezervate. Contul il stiti cu totii.

Avans

ileana 60 lei.

Avans

ileana 60 lei.

Wolfman 60 lei.

Ami + NFS 60 lei

laurentziu83 60 lei

Kumkum 60 lei

rapido83 60 lei

El 60 de lei

Leeloo537 60 lei

vaxxi 60 lei

brainiac 60 lei

razor 60 lei

Edited by ileana

Am trimis avansul, s-a facut rezervarea.

Pensiunea nu este cea ptr care am vorbit initial. Am rezervat Pensiunea Streiu, din Lepsa. Toata vila este a noastra, inclusiv bucataria. Are fix 11 camere, deci daca mai apar doritori, se gaseste cazare prin vecini. Persoana de contact Vasile Bostiog, 0722491665.

Tariful a ramas la 90 lei/camera/noapte.

Daca pensiunea nu vi se pare ok sau sunt alte probleme, spuneti si vorbesc inca o data. Am zis ca e mai bine pentru noi sa fim singuri intr-o vila unde ne putem desfasura in voie, decat intr-o vila unde mai sunt cazati si alti turisti.

Imi cer scuze pentru hotararea pe care am luat-o de capul meu.

Am sunat mai inainte la. nr. de telefon fix din linkul dat de Ileana si am aflat asa: Streiu se afla la 8-900m de Tresor (dupa Tresor mai mergeti 500 m dupa care faceti dreapta pe un drum iar dupa 300 m treceti un pod si vedeti in dreapta pensiunea). Am vorbit de mancare (ciorbe, feluri doi si mic dejunuri), restaurantul este al nostru si pe timpul noptii, bucataria, gratarul si parcarea ne stau la dispozitie.

Initial am vorbit peentru pensiunea Flora, insa trebuia avans pt. 16 camere acolo si noi nu aveam decat pt. 11, dl. Bostiog recomandandu-ne Streiu ca fiind mai OK.

Mai sunt putine zile, sa incepem sa ne organizam.

1. Daca e cineva care nu se baga la gratarele de noapte, sa spuna acum sau daca nu, sa taca pe veci :D

2. De unde facem cumparaturile?

3. Ceva grupuri la plecare?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...