Tytus Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Stie cineva unde gasesc un scaun de Tico(dezmembrari,sh,accident etc)?ati vazut pe undeva recent de vanzare pe undeva?10x Link to comment
Carabusu junior Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Eu nu prea am gasit nici prin dezmembrari scaun sofer de Tico intreg,majoritatea erau cam la fel cu cel care il aveam dar tu fiind din Bucuresti poate ai sanse mai mari ca mine. Eu am sa incerc la vara sa-l repar pe al meu si eventual sa fac o perna noua de burete in caz ca asta e varza sau eventual sa adaug burete sub perna originala. Poti vedea cum se poate repara aici:http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=1475&st=0 Spor la cautat sau reparat! Link to comment
Tytus Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 Este vorba de scaunul de la sofer,are rupte urechile care il tin de podea,aveti vreo idee unde gasesc? A reparat cineva defectiunea asta?vreo solutie in caz ca nu gasesc altul? 10x Link to comment
Carabusu junior Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Pune niste poze si vedem cum se poate rezolva Link to comment
Recommended Posts