djuac Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Ma intereseaza si pe mine daca stie cineva sau are habar de asa ceva.Ma bate gandul sa imi pun pe ticolino o aripioara de matiz...undeva sus pe haion...Intrebarea mea e...se potriveste...ca dimensiune ma refer...sau are cineva asa ceva?...daca exista va rog sa ma sfatuiti si pe mine... Link to comment
tico_RS Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 nu inteleg la ce te referi, poti sa fii mai explicit? oare la eleronul de se? daca da ala nu se potriveste, trebuie facut pe comanda... Link to comment
Dan_Iliuta Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Eleroane se gasesc in targ. Daca nu stii unde este ne putem intalni si te duc eu. Link to comment
ToPser Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 djuac de asta ce zici? Daca vrei sa cumperi vezi ca are Dl.Nicubarbu Eu mi-am luat unul si e super misto.Are kit montare inclus si lampa de stop pe frana cu leduri. Numai ca nu e vopsit. O sa-l montez pe masina mai la primavara cand se mai incalzeste pe afara si o sa pun si poze . Numai bine Link to comment
djuac Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 si ziceti ca ala de matiz se nu se potriveste?... .....topser de ala zic...dar daca nu cer prea multe...de unde l-ai luat si in cati bani? Link to comment
NFS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Nu prea cred ca se potriveste cel de Matiz... matizul e mai rotunjor... tico e drept acolo sus la haion! Si cum naiba se prinde? Trebe gauri in caroserie? Link to comment
iuzar Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Daca vrei sa cumperi vezi ca are Dl.Nicubarbu <{POST_SNAPBACK}> ...de unde l-ai luat si in cati bani? <{POST_SNAPBACK}> Djuac, daca ai fi citit pina la capat ai fi aflat de unde l-a luat... Link to comment
djuac Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 scuze iuzar dar abia m-am trezit si nu am apucat sa citesc mezajul decat cu un ochi Link to comment
iuzar Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 no probs... vezi aici oferta lui Nicu Barbu http://www.autodaewoo.ro/ Link to comment
djuac Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 hai ca am inteles...am intrat acolo dar tot mai e o problema...cum se numeste exact...poate cineva sa ma ajute?iuzar...top...somebodyy ("> Link to comment
NFS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Nu cumva se cheama eleron? Link to comment
djuac Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 da dar ...chestia e ca acolo imi apar mai multe categ..de spoilere...eleron nu gaseste...deci...la spoilere un pret e de...aprox 9 mil...eu zic ca nu e ala ... Link to comment
NFS Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 De tico, nu m-am interesat... dar cel de Matiz costa vreo 2 mil si ceva, Link to comment
djuac Posted February 10, 2005 Author Share Posted February 10, 2005 ok mc nfs...o sa ma interesez... Link to comment
ToPser Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Cel de Tico costa fix 2.400.000 lei cu tot cu taxe postale. Nu se gaseste la piese. Eleronul era pus pe prima pagina asa cum sunt acum si jentile de Tico. Cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu Dl. Nicu Barbu pe messenger . Eu asa am facut Link to comment
andreib Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Saptamana viitoare am de gand sa postez nishte poze cu eleroane de matiz si tico ca eu tin minte ca am vazut mult mai ieftine . Aveti si voi rabdare pana atunci. Daca o sa va placa vedem noi cum ne intalnim, poate chiar la intalnirea anuala . Link to comment
djuac Posted February 11, 2005 Author Share Posted February 11, 2005 oka andreib ...astept pana sapt viitoare...sa vedem cu ce noutati vii... Link to comment
tico_RS Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 am si eu o fantezie (tehnica bineinteles ) vreau un eleron din acela din aluminiu tip competitie dar mult mai micutz adaptat pentru tico, n-are idee nimeni cine face asa ceva pe comanda? Link to comment
ToPser Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 tico_rs de asta zici? Daca da vezi pe Daciaclub... ups ..am uitat link-ul : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7698&st=30 Link to comment
ToPser Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 (edited) In sfarsit mi-am pus si eu eleronul... Eu zic ca sta f misto...da un alt aer masinii...cel putin asa zic eu Edited March 15, 2005 by ToPser Link to comment
Megaherz Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Si monitorul la fel. E interesant... pacat ca nu ai o poza cu toata masina...sa imi fac o idee ... Link to comment
zoosy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 salut topsere... este greu de prins? l-ai pus singur sau la vreun service? daca l-ai pus intr-un service cat te-a mai costat prinderea lui + vopsirea ? ledurile pentru frana merg ok? ca as cam vrea si eu sa imi pun... :"> thanx Link to comment
ToPser Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Totul este HOME MADE in afara de eleron care l-am procurat de la Dl.Nicu Barbu. Adevarul este ca nu eram multumit de sistemul de prindere original al eleronului,si m-am gandit cateva zile cum sa-i fac alt sistem de prindere. Pana la urma am ajuns la concluzia ca trebuie sa dau niste gauri in hayon !!! Lucru pe care am vrut cu tot dinadinsul sa-l evit (Daca vrei omleta tre` sa spargi ouale) Am facut din tabla de 2 mm niste cleme pe care le-am prins de hayon cu holtzsuruburi cu cap ingropat. Plasticul este destul de gros si permite o starngere buna. La randul lor piesele sunt gaurite si filetate cu Ǿ4mm, eleronul fiind prins dinspre interior ptr ca sunt pretentios si nu am vrut sa se vada nimic pe dinafara. L-am vopsit tot eu ...spray si lac se gaseste in comert , si cu putina rabdare iese de nota 10 fara sa ajungi pe la vopsitor. Stopul pe frana are 50 de leduri si functioneaza perfect. M-am chinuit jumate de zi dar a meritat Link to comment
zoosy Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 misto... daca e sa imi iau si eu unul de la dl barbu s-ar putea sa te mai stresez putin cu cateva sfaturi... dar asta mai pe la vara... sa ma mai pun pe picioare cu banii Link to comment
smoke Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 salut - ce fel de vopsea ai folosit pe eleron ? ce spray ? - tico al meu e cam la fel la culoare si nu stiu ce sa caut - in talon scrie rosu portocaliu - da daca asta e rosu portocaliu... Link to comment
Recommended Posts