Jump to content

Eleron (aripioara)

Recommended Posts

Ma intereseaza si pe mine daca stie cineva sau are habar de asa ceva.Ma bate gandul sa imi pun pe ticolino o aripioara de matiz...undeva sus pe haion...Intrebarea mea e...se potriveste...ca dimensiune ma refer...sau are cineva asa ceva?...daca exista va rog sa ma sfatuiti si pe mine...

djuac de asta ce zici?

post-285-1108024779_thumb.jpg

Daca vrei sa cumperi vezi ca are Dl.Nicubarbu

Eu mi-am luat unul si e super misto.Are kit montare inclus si lampa de stop pe frana cu leduri.

Numai ca nu e vopsit.

O sa-l montez pe masina mai la primavara cand se mai incalzeste pe afara si o sa pun si poze .

Numai bine :thumbl:

Cel de Tico costa fix 2.400.000 lei cu tot cu taxe postale.

Nu se gaseste la piese. Eleronul era pus pe prima pagina asa cum sunt acum si jentile de Tico.

Cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu Dl. Nicu Barbu pe messenger . Eu asa am facut :thumbl:

Saptamana viitoare am de gand sa postez nishte poze cu eleroane de matiz si tico ca eu tin minte ca am vazut mult mai ieftine :-? . Aveti si voi rabdare pana atunci. Daca o sa va placa vedem noi cum ne intalnim, poate chiar la intalnirea anuala :D .

• 1 month later...

salut topsere...

este greu de prins?

l-ai pus singur sau la vreun service?

daca l-ai pus intr-un service cat te-a mai costat prinderea lui + vopsirea ?

ledurile pentru frana merg ok?

ca as cam vrea si eu sa imi pun... :">

thanx

Totul este HOME MADE in afara de eleron care l-am procurat de la Dl.Nicu Barbu.

Adevarul este ca nu eram multumit de sistemul de prindere original al eleronului,si m-am gandit cateva zile cum sa-i fac alt sistem de prindere.

Pana la urma am ajuns la concluzia ca trebuie sa dau niste gauri in hayon !!! Lucru pe care am vrut cu tot dinadinsul sa-l evit (Daca vrei omleta tre` sa spargi ouale)

Am facut din tabla de 2 mm niste cleme pe care le-am prins de hayon cu holtzsuruburi cu cap ingropat. Plasticul este destul de gros si permite o starngere buna.

La randul lor piesele sunt gaurite si filetate cu Ǿ4mm, eleronul fiind prins dinspre interior ptr ca sunt pretentios si nu am vrut sa se vada nimic pe dinafara.

L-am vopsit tot eu ...spray si lac se gaseste in comert , si cu putina rabdare iese de nota 10 fara sa ajungi pe la vopsitor.

Stopul pe frana are 50 de leduri si functioneaza perfect.

M-am chinuit jumate de zi dar a meritat :banana: :banana: :banana:

• 2 months later...

salut - ce fel de vopsea ai folosit pe eleron ? ce spray ? - tico al meu e cam la fel la culoare si nu stiu ce sa caut - in talon scrie rosu portocaliu - da daca asta e rosu portocaliu...