horatiuamb Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Matiz-ul meu din septembrie 2007 are deja 25400 de km. Mentionez ca nu am avut probleme majore cu el. Schimbat ghiduri etriere pe la vreo 10000 de km (nu am mai avut probleme) Imbunatatirile aduse se vad in poze + antifonare interior si pasla de 3 + inchidere centralizata si alarma Pe viitor : -jante aliaj ; -geamuri cu folie Llumar (in limita legii) ; -geamuri electrice fata ; -oglinzi reglabile din interior si degivrante ; -proiectoare ; -poate chiar si aer conditionat ; Link to comment
adostar Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Frumoasa masinuta >- Cand ajungi la o intalnire GL s-o vedem si noi in realitate ? Link to comment
horatiuamb Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Frumoasa masinuta >- Cand ajungi la o intalnire GL s-o vedem si noi in realitate ? Vin cu cea mai mare placere ! Numai sa stiu unde si cand. Sunt relativ nou pe aici. Link to comment
Yaz Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Frumoasa masinuta si culoarea. Intalnirile au loc in fiecare sambata la restaurantul Ambasador (la Gradina Publica la terenul sintetic) incepand cu ora 11:00. Link to comment
horatiuamb Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 Frumoasa masinuta si culoarea. Intalnirile au loc in fiecare sambata la restaurantul Ambasador (la Gradina Publica la terenul sintetic) incepand cu ora 11:00. Multumesc. Si promit ca voi fi acolo. Link to comment
KumKum Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 (edited) Uite aici ca sa vezi cam pe la ce ora ajungem si noi... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showt...0&start=360 Edited December 8, 2008 by KumKum Link to comment
laurentziu83 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Ar fi al doilea matiz cu gaz din fabrica de la intalnire. Link to comment
EM!L Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Să te bucuri de ea fără probleme Ui' ce poa' să facă ) Link to comment
Recommended Posts