Jump to content

Cum Se Fixeaza Cuzinetii Supapelor?

Recommended Posts

Mecanicul care lucreaza la motorul ticozaurlui meu mi-a spus ca fixeaza cu Poxipol simeringurile supapelor de admisie si evacuare in suporturile lor.Procedeaza bine?Sfaturi/ pareri?

P.S. : Dati-mi un raspuns cat mai rapid daca se poate pentru ca in 2-3 zile cred ca incepe sa monteze motorul.Multumesc anticipat!

Picatura sau orice "superglue" nu rezista ... Mare prostie sa se foloseasca asa ceva. Nici cu Poxipol nu mi-e rusine. Ce te faci daca se dizloca surplusul de adeziv ? Unde se duce, daca nu in sorb sau divrese orificii din chiulasa, viborchen, pompa ulei, etc ?

O alta chestie : sa presupunem ca tine si e totul OK. Ce te faci daca un simering (sau mai multe) se strica si trebuie inlocui ?

Daca nu ai avea motorul facut bucati si eu as zice ce ti-a zis Englezu'

Edited by Salex

Nu sint un talent la desen (adica sint jale :D ) insa sper ca se intelege ceva din pictograma de mai jos !

Supape.GIF

Simeringul intra pe ghidul de supapa fortat, acele caneluri ii asigura fizarea si etansarea perfecta

• 2 weeks later...
Da sigur! :-W Asta se intampla cand doar te uiti la poze, nu si citesti ce scrie omul...

Glumeam!!!! Desenul este perfect. Si am scris oricum mai sus ca nu se pune nici un Poxipol!!! (De obicei semnul :P inseamna ca glumesti)