coliscip Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Mecanicul care lucreaza la motorul ticozaurlui meu mi-a spus ca fixeaza cu Poxipol simeringurile supapelor de admisie si evacuare in suporturile lor.Procedeaza bine?Sfaturi/ pareri? P.S. : Dati-mi un raspuns cat mai rapid daca se poate pentru ca in 2-3 zile cred ca incepe sa monteze motorul.Multumesc anticipat! Link to comment
nt98adu Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Poate cu picatura sau superglue, nicidecum cu poxipol E o idee pe care eu nu-i vad rostul, dar ma rog, cati mecanici atatea obiceiuri. Link to comment
smailmiami Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 E prima oara cand aud ca cineva fixeaza cu superglue sau picatura simeringurile de la supape. Sunt doar curios daca lipiciul respectiv, oricare-ar fi, rezista la temperaturile alea. Link to comment
Englishman Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Mie mi se pare ca ar trebui sa schimbi mecanicul ala. Link to comment
Salex Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 (edited) Picatura sau orice "superglue" nu rezista ... Mare prostie sa se foloseasca asa ceva. Nici cu Poxipol nu mi-e rusine. Ce te faci daca se dizloca surplusul de adeziv ? Unde se duce, daca nu in sorb sau divrese orificii din chiulasa, viborchen, pompa ulei, etc ? O alta chestie : sa presupunem ca tine si e totul OK. Ce te faci daca un simering (sau mai multe) se strica si trebuie inlocui ? Daca nu ai avea motorul facut bucati si eu as zice ce ti-a zis Englezu' Edited December 8, 2008 by Salex Link to comment
coliscip Posted December 8, 2008 Author Share Posted December 8, 2008 pai si cum se procedeaza corect? Link to comment
Belbody Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 PAi nu trebuie lipite cu nimic. Semeringurile de supape intra fix pe ghiduri, nu trebuiesc lipite, au forma de asa natura incat se fixeaza singure. Link to comment
Salex Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Nu sint un talent la desen (adica sint jale ) insa sper ca se intelege ceva din pictograma de mai jos ! Simeringul intra pe ghidul de supapa fortat, acele caneluri ii asigura fizarea si etansarea perfecta Link to comment
Belbody Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 E superba pictograma ta! Exact cum trebuie... Chestia figurata cu rosu zimtat e poxipol, nu? Link to comment
Mircea Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Da sigur! Asta se intampla cand doar te uiti la poze, nu si citesti ce scrie omul... Link to comment
Belbody Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Da sigur! Asta se intampla cand doar te uiti la poze, nu si citesti ce scrie omul... Glumeam!!!! Desenul este perfect. Si am scris oricum mai sus ca nu se pune nici un Poxipol!!! (De obicei semnul inseamna ca glumesti) Link to comment
Recommended Posts