mike.omega Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Bre! Ia hai adunarea! Ultima data am fost vreo 5 si pe mine era sa ma doara gura sa-i zic lu nenea ala cu mesele ca mai vin Cum facem sa fie adevarat? Link to comment
andrew Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Greu de spus ce se intampla pana sambata. Dar in principiu o sa ajung. Link to comment
Immortal Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 I'm prolly in, da' la cat mai e pana sambata... You'd never know Link to comment
MCojo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Bre! Ia hai adunarea! Ultima data am fost vreo 5 si pe mine era sa ma doara gura sa-i zic lu nenea ala cu mesele ca mai vin Cum facem sa fie adevarat? Vii tu de 3 ori... Link to comment
Abram Burel Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Zau ca as veni si eu, da' bagati voi UV? Sau macar BRRC (da, in pofida frigului anuntat)? Acum ca iese Mazare PM de CT ati putea face un gest Link to comment
ToPser Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Bre! Ia hai adunarea! Ultima data am fost vreo 5 si pe mine era sa ma doara gura sa-i zic lu nenea ala cu mesele ca mai vin Cum facem sa fie adevarat? Mu-to mai pe lumina !!! Link to comment
paul_marines Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Da hai sa o facem si poate si pe lumina sa oferim sanse fiecaruia sa ajunga. Eu sunt si pentru o ora mai mica. Link to comment
mike.omega Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Vii tu de 3 ori... Recunosc, am pus cateva kg in ultima perioada, dar nici chiar asa Zau ca as veni si eu, da' bagati voi UV? Sau macar BRRC (da, in pofida frigului anuntat)?Acum ca iese Mazare PM de CT ati putea face un gest Noi nu servim decat Frappe-uri sau BRRC daca se vine cu sofer in dotare. Mu-to mai pe lumina !!! Domne, io de obicei aprind farurile cand o mut, si pe intuneric si pe lumina Apropo, l-am vazut azi pe junioru cu Fiatu, misto masina Da hai sa o facem si poate si pe lumina sa oferim sanse fiecaruia sa ajunga. Eu sunt si pentru o ora mai mica. Pe lumina putem sa o facem oricand (intalnirea!) mai ales daca vine Mihai, eu ma prezint cu ochelarii de soare sau masca de sudat. In orice alt caz asteptam propuneri pentru ore mai mici Link to comment
andrew Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Mie imi este indiferenta ora. Asadar, daca decideti intr-un alt fel decat cel obisnuit anuntati. Link to comment
paul_marines Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 (edited) Mu-to mai pe lumina !!! Ia mut-o matale cum iti convine si apoi sa ne ajustam si noi la ea. Edited December 12, 2008 by safari hunter Link to comment
paul_marines Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 I'm out. Me too!! Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 (edited) Desi unii au zis "out", noi am zis "in". In mod evident, si putin ironic, seful de sala ne-a luat la rost ca suntem prea putini Desi eu ma gandesc ca aveau nevoie de clienti ca era cam gol, dar in fine! Sa trecem la "noi": Cristina, Immo, Vector, Alex, Free Spiritu si subsemnatul Ca de fiecare data am "fumat" subiecte ca politica, sport, taxa de prima inmatriculare, aventuri cu masina si nu numai. Detaliile evident ca se pot afla numai de la fata locului. Pentru curiosi, nici in aceasta sapt nu avem cu ce dovezi sa ne mandrim Edited December 13, 2008 by mike.omega Link to comment
Recommended Posts