Dj_Dark Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Si, cum mai e cu Damas-ul? Cate viteze are? Stiu ca erau unele cu 4 si altele cu 5 trepte. Motorul e de tico? Cand vad Damas imi aduc aminte de WW-urile alea dubita de prin filme si imi inchipui cum i-ar sta cu niste covorase roz, semnul pacii in fata, diverse zorzoane pe la oglinzi, volan imbracat in puf, ... si alte gadget-uri. Hai mai baieti lasati ABS, TCS, ESP, VSA...si alte chestii extraterestre. Deschideti un topic nou de cearta, asta e topicul omului despre noua lui masina. Link to comment
Alex.T Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Grija mare la franarea brusca cu Damas-ul. Eu am reusit sa intorc unul in drum, a fugit spatele. Masina o sa fie chiar FUN pe zapada. Are tractiune spate. Link to comment
BAD_MF Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Masina are motor de Tico, diferenta este la baia de ulei. Are 5 viteze si tractiune spate Are incalzire in fata, incalzire in spate, radio, bec plafon fata/spate, deschidere electrica portbagaj, stergator luneta e plina de optiuni Link to comment
BAD_MF Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Merge si claxonul. Se aude ca o trompetica cateodata mai bine nu claxonez la cum se aude. Link to comment
Dj_Dark Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Are incalzire in fata, incalzire in spate... Pai asta deja e clima "bizonica". Ce mai vrei e beton... Link to comment
vlad_andrei Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Super Damasul! Ma tenteaza si pe mine unul pentru calatorii cu prietenii... Link to comment
Lucian M Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Ce mai vrei e beton... Nu, e Damas. Edited December 10, 2008 by Lucian M Link to comment
ing3r Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Tare masina, e chiar caterinca...In sensul bun Link to comment
m.marcel Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 bai nu mai fiti asa rautaciosi eu am condus un damas 3 ani jumate...si nu m-am rasturnat decat o data ...tot ce pot sa spun despre damas este ca in cei 3 ani in afara de revizii nu i-am schimbat decat amortizoarele si sincronul de a 2-a..ce mi-a placut la ea a fost faptul ca in oras era al naibii de manevrabila ma bagam prin cele mai stramte locuri si chiar prin gropi adanci fiind destul de inalta...ce nu mi-a placut, in afara de stabilitate care nu s-a inventat la damas, a fost faptul ca imi lipsea treapa a V-a care nu era decat pe modelul deluxe, caldura lipsea cu desavarsire si cam atat la o scurta rasfoire prin amintiri.. Link to comment
Alex.T Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Inseamna ca a lui BAD_MF e fulopsian. Se bucura de clima bizonica, cv in 5 trepte, tractiune spate ca la masinile sport, o usa electrica... etc... Lasand gluma la o parte...sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Link to comment
Yaz Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Am avut si eu 2 Damas la firma si au tinut 400.000 km fara probleme, nu s-a umblat decat la consumabile si amortizoare. Si cine stie cat au mai tinut dupa ce le-am trimis inapoi la firma in Bucuresti. Un fost coleg de liceu face maxi taxi in Tecuci cu un Damas care are la fel 327.000 km si nu a avut nici o problema cu el, sunt masini bune si durabile, au multe minusuri dar este o masina care sa axat mai mult pe consum si fiabilitate decat pe siguranta si alte chestii. Sa o stapanesti sanatos, este o masina care nu "crapa" asa usor. Link to comment
BAD_MF Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 Mersi mult de urari baieti. Nu stiam ca la alte modele e doar in 4 trepte. Ce sa mai vorbim masina e full de full . Asa e , in orar te strecori super bine cu damasul, de parcat la fel gasesti imediat. Link to comment
Dj_Dark Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Da. Asta pentru ca stii exact unde se "termina". A avut un prieten una si am apucat sa fac ceva drumuri cu el. Lui nu-i mergea claxonul de-aia intrebam . Link to comment
Lucian M Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Asa e , in orar te strecori super bine cu damasul Te cred. Mai aes daca e scurt (oraRul). Link to comment
EM!L Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Are 5 viteze si tractiune spate Are incalzire in fata, incalzire in spate, radio, bec plafon fata/spate, deschidere electrica portbagaj, stergator luneta e plina de optiuni Cred că e super iarna, pt. o distracţie "nevinovată", pe zăpadă. Când "termini" cu ea, du-o la Pimp my ride, ar ieşi ceva super, mai ales că deja e "full". )"> Link to comment
Lucian M Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Degeaba e full, aia rup totul de pe masina si pun ei ce vor. Link to comment
Alex.T Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Dar niste jante nu pui pe el? Link to comment
BAD_MF Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 O sa ii pun la vara ceva de aliaj pe 13. Link to comment
Alex.T Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Atunci chiar o sa fie ceva deosebit. Nu am vazut pana acum Damas cu jante de aliaj. Link to comment
vlad_andrei Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Da-ne niste detalii despre consum...chiar sunt curios... Link to comment
BAD_MF Posted December 11, 2008 Author Share Posted December 11, 2008 Nu am stat sa ii fac consumul dar asa la ochi nu consuma mult deloc. Pun 50 lei pe saptamana si il frec in fiecare zi dar pe distante scurte. Link to comment
andrei_xxl Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 O mica sugestie, daca tot te ocupi de o firma de tuning, ar fi bun si pt reclama, adica sa mai investesti ceva in el, niste jante pe 14, o suspensie lasata, o finala sport, ceva finut. Eventual o revopsire sau colantare, folii, si ar mai fi multe de spus...sa vada omul ce poti face. Sa o stapanesti sanatos, am un prieten care facea cu ea Italia si nu l-a lasat niciodata in drum, decat cand a ajuns acasa Link to comment
m.marcel Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 acum fara nici un misto...stiti cum se invarte damasul pe zapada??? e demenetial...volan maxim si acceleratie si esti pe partie...doamne ajuta sa nu dai de vreun obstacol in rest este pura adrenalina ) Link to comment
Recommended Posts